hoşgeldin canım
hoşbuldum kuzumm...
yaa ben bugun izinliyim dısarı cıkmak istiyorum bişilerr alim diorum çeyizee amaaa ne alımm ne yapımm karar veremıorummm yardımmm kısceleeerr..bıde hasta oldumm..acayipp duygular içindeyimm :18:
iyiyim canım sen nasılsın?
selam hoşgeldin:80:
afiyet olsun
ayy ben de ortak açmayı düşünüodum, hiç düşünmiyim bari
tek olmasından iyidir.. çıldırttı beni napayım yaaa
SeLAm kızlar şafak attırayım 25 bugünde bitti sayılır 24 diyelim:)))
ayy şafağa bak maşallah canım hoşgeldin
hüzünlü bayan geldi aranıza telefonumda kapattım rahatladım birazdan alışverişe atcağım kendimi sanırım saç rengimi değiştircem ah bu bayanlar ah para harcamak çok kolay kazanmasıda bi okadar kolay olsa kimbilir daha nekadar harcardık
hüzünlü bayan geldi aranıza telefonumda kapattım rahatladım birazdan alışverişe atcağım kendimi sanırım saç rengimi değiştircem ah bu bayanlar ah para harcamak çok kolay kazanmasıda bi okadar kolay olsa kimbilir daha nekadar harcardık
kızlar sordugum sorunun cevabını akşam alıcam dusunun tasının yardım edın bana
şimdi öıkıyorum ben öptum hepınızıı :80:
benım ortak dediğim de sadece onun aılesı ve akrabaları vardı benım 5-10 tane kız arkadasım vardı ama krızlerı her zamankı gıbı devam etmıştı
güle güle canım:80:kızlar sordugum sorunun cevabını akşam alıcam dusunun tasının yardım edın bana
şimdi öıkıyorum ben öptum hepınızıı :80:
selam canım nasılsın askerimle tartıştık ikimiznde zmana ihtiyacı var gelnce oturup yüzyüze konusacağızSelam mentolcüm nasılsın neden hüzünlüsün hayırdır?
selam canım nasılsın askerimle tartıştık ikimiznde zmana ihtiyacı var gelnce oturup yüzyüze konusacağız
selam canım nasılsın askerimle tartıştık ikimiznde zmana ihtiyacı var gelnce oturup yüzyüze konusacağız
benım ortak dediğim de sadece onun aılesı ve akrabaları vardı benım 5-10 tane kız arkadasım vardı ama krızlerı her zamankı gıbı devam etmıştı
hemşom ya ben güya mayıstan sonra yapcaktım alışverişlerimi ama belli olmaz keyifsizim ya bakar bakar gelirimde 1 kuruş harcamadan
siyahincim ne yapıyosun bakalım bzmde face flan yok ikimiz adına yapalım dedim onuda kabul etmedi bu erkekler çook bi acayip dilerinden anlamak için prof olmak lazım
Eksik listesi yaptın mı canım::?
ayy hiç sorma kuzucum..banada maaş batıo sankiii harcıyasım vaar acayippphüzünlü bayan geldi aranıza telefonumda kapattım rahatladım birazdan alışverişe atcağım kendimi sanırım saç rengimi değiştircem ah bu bayanlar ah para harcamak çok kolay kazanmasıda bi okadar kolay olsa kimbilir daha nekadar harcardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?