Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin canım

hoşbuldum kuzumm...

yaa ben bugun izinliyim dısarı cıkmak istiyorum bişilerr alim diorum çeyizee amaaa ne alımm ne yapımm karar veremıorummm yardımmm kısceleeerr..bıde hasta oldumm..acayipp duygular içindeyimm :18:

iyiyim canım sen nasılsın?

selam hoşgeldin:80:

afiyet olsun

ayy ben de ortak açmayı düşünüodum, hiç düşünmiyim bari

tek olmasından iyidir.. çıldırttı beni napayım yaaa

benım ortak dediğim de sadece onun aılesı ve akrabaları vardı benım 5-10 tane kız arkadasım vardı ama krızlerı her zamankı gıbı devam etmıştı

hüzünlü bayan geldi aranıza telefonumda kapattım rahatladım birazdan alışverişe atcağım kendimi sanırım saç rengimi değiştircem ah bu bayanlar ah para harcamak çok kolay kazanmasıda bi okadar kolay olsa kimbilir daha nekadar harcardık

kızlar sordugum sorunun cevabını akşam alıcam dusunun tasının yardım edın bana
şimdi öıkıyorum ben öptum hepınızıı :80:

hoşgeldin canım çok depresif gördüm seni saç alışveriş falan

Selam mentolcüm nasılsın neden hüzünlüsün hayırdır?

benım ortak dediğim de sadece onun aılesı ve akrabaları vardı benım 5-10 tane kız arkadasım vardı ama krızlerı her zamankı gıbı devam etmıştı

eee kimeydi peki krizleri?

çok masraf etme hemşo, çarşılardan toparlamayalım seni sonra

kızlar sordugum sorunun cevabını akşam alıcam dusunun tasının yardım edın bana
şimdi öıkıyorum ben öptum hepınızıı :80:
güle güle canım:80:

hemşom ya ben güya mayıstan sonra yapcaktım alışverişlerimi ama belli olmaz keyifsizim ya bakar bakar gelirimde 1 kuruş harcamadan
siyahincim ne yapıyosun bakalım bzmde face flan yok ikimiz adına yapalım dedim onuda kabul etmedi bu erkekler çook bi acayip dilerinden anlamak için prof olmak lazım

iyiyim canım benim.. bizim face vardı o askerdeyken kapattık gelince açtık.. arkadaşlarımızı da ekledik sonra kavgalar ettik ben kapattırdım sözden sonra ortak açarız dedim tamam dedi

Eksik listesi yaptın mı canım::?

canım eksik listem var amaa benım istediğim şeyleri bulamama vee örnek verim havlu diye cıkıp nevresim alıp gelmişliğim cooook...4tane pike takımı aldım bi kaç tane de annemın yaptırdıgı var ama benım gozum sureklı pıke ve nevresımlere kayıo..aslında gidip mutfak ıvır zıvırlarını almam lazım ama karar veremıorummm

ayy hiç sorma kuzucum..banada maaş batıo sankiii harcıyasım vaar acayippp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…