hemşom ya ben güya mayıstan sonra yapcaktım alışverişlerimi ama belli olmaz keyifsizim ya bakar bakar gelirimde 1 kuruş harcamadan
siyahincim ne yapıyosun bakalım bzmde face flan yok ikimiz adına yapalım dedim onuda kabul etmedi bu erkekler çook bi acayip dilerinden anlamak için prof olmak lazım
kuzucuklarım ben gider annem kapıda ters ters bakmaya başladı bile devam ederiz tatlı sohbetimzie desteğiniz için tşkler iyi ki varsınız kk bayanları
Kızlar beni aşkıma götürecek bi yol bulun yaaa:84:
Yalnız gitmeme kesinlikle karşı.
Annemlere götürün diorum 15gün sonra o gelecek boşver diolar,
kayınvalidemlere desem hem kalabalık gelmeye kalkarlar, hem de ne biliyim işte onlarla gitmek zor gelio.
Ben yalnız gitmek istiyorum ama aşkım da eğer yalnız gelirsen çıkmam yanına dio, napacam ben yaa?
Ben yarın gitmek istiyorum, çok kötüyüm
canım nerde askerın?? bide ailenlede gıtsen ne kadar rahat olabılırsınız kı?
izmir'de canım.
Ailemden çekinmem ben. Zaten çarşı iznine çıkamıcak muhtemelen, birlikte oturcaz. Yalnız olsak napıcaz ki birlikte
Ben onu göreyim de, annem babam da olsa farketmez:97:
ne bilim canım ben nişanlı olmama rağmen babamın yanında yanyana bile oturmam..o bakımdan dedim..ne kadar rahat olabilirsiniz diye..hım askeriyeye gidiceksen tek gitmemende fayda var dogru..sonucta ters bişi olur askerinin keyfi falan kaçar orda..
hımm tabi canım kişiden kişiye değişir. Benim annem boşver gitme dio, babam da anneme hadi ikiniz gidin de görsün kızcağızım dio. hiç kıyamaz bana.
Disiplinlidir ama arkadaş gibiyizdir, ben veyseli özledim götürün beni derim, çekinmem ailemden.
VV-eee bır gün dahaa bataarrrr :119::119::119::119::119::119::119::119:
slm kızlar 2 saat sora şafak 26 :92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?