Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

senemmesut canım kolay gelsin 125 gün var gelmesine
sedacım pazar günü webcamda tartıştık sonra barıştık ama kırıldım tabii kolay olmadı dün gece bazı msjlar attım oda bana bu sabah cvplar yazdı ama konu uzadı başka yerlere geldi işte zamana ihtiyacımz var diye kararlastrdık daha da uzasa ii olmaycaktı bakalım hayrlısı

şimdi keyifsizken alma ama, sonra pişman olabilirsin.
Bugün hava güzel, biraz dolaş, hava al, saçını da boyatmak iyi gelebilir belki, ben de çok yaparım onu
Ama boşver, sen biraz dolan gel, para harcama

kuzucuklarım ben gider annem kapıda ters ters bakmaya başladı bile devam ederiz tatlı sohbetimzie desteğiniz için tşkler iyi ki varsınız kk bayanları

Kızlar beni aşkıma götürecek bi yol bulun yaaa:84:
Yalnız gitmeme kesinlikle karşı.
Annemlere götürün diorum 15gün sonra o gelecek boşver diolar,
kayınvalidemlere desem hem kalabalık gelmeye kalkarlar, hem de ne biliyim işte onlarla gitmek zor gelio.
Ben yalnız gitmek istiyorum ama aşkım da eğer yalnız gelirsen çıkmam yanına dio, napacam ben yaa?
Ben yarın gitmek istiyorum, çok kötüyüm

canım nerde askerın?? bide ailenlede gıtsen ne kadar rahat olabılırsınız kı?

canım nerde askerın?? bide ailenlede gıtsen ne kadar rahat olabılırsınız kı?

izmir'de canım.
Ailemden çekinmem ben. Zaten çarşı iznine çıkamıcak muhtemelen, birlikte oturcaz. Yalnız olsak napıcaz ki birlikte
Ben onu göreyim de, annem babam da olsa farketmez:97:

izmir'de canım.
Ailemden çekinmem ben. Zaten çarşı iznine çıkamıcak muhtemelen, birlikte oturcaz. Yalnız olsak napıcaz ki birlikte
Ben onu göreyim de, annem babam da olsa farketmez:97:

ne bilim canım ben nişanlı olmama rağmen babamın yanında yanyana bile oturmam..o bakımdan dedim..ne kadar rahat olabilirsiniz diye..hım askeriyeye gidiceksen tek gitmemende fayda var dogru..sonucta ters bişi olur askerinin keyfi falan kaçar orda..

hımm tabi canım kişiden kişiye değişir. Benim annem boşver gitme dio, babam da anneme hadi ikiniz gidin de görsün kızcağızım dio. hiç kıyamaz bana.
Disiplinlidir ama arkadaş gibiyizdir, ben veyseli özledim götürün beni derim, çekinmem ailemden.

ee baban gitmene izin veriosa git askerını ıkna edip..valla bizim durum karısık ben nısanlımla yanyana oturmam babamla abımın yanındayken ama nısanlımın yanına gıtmeme izin verir babam..nişanlımda tek gıtmemı istemez ama ben senin için gelmiyorum seni çok özledim kendim için geliyorum derim
sende de ben gelim de sen cıkma istiosan diyee

dışarda birbirine sarılan el ele tutuşup mutluluk pozları veren öpüşüp koklaşanları aralarına girip duruuuuun buu haksızlıııık ben çooooooooooooook özledim demek istiyorummmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…