- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
canım o kadar yalvardım ki annemlere, annem uzun yolculuk yapamıo ama yine de o hasta haliyle götürcekti beni. Sonra dedim yalnız gideyim, nolursa olsun. Ama bi kayınvalideme de sorayım, belki gelmek ister dedim, o da tamam gelirim dedi, ikimiz beraber gitcez. Böyle içim rahat gidicem, ama gelmeseydi de yinede gidecektim, çok fena bozduydum bu sefer niyeti
izmir'e geliyorum tatlım yaaa
cicilerin çok güzelmiş,güle güle giy tatlım
vee saat 5 de askerim eve gelio ohh şükürler allahıma sonunda görebiliceğim yine. onu çok seviyorum yha çokk
vee saat 5 de askerim eve gelio ohh şükürler allahıma sonunda görebiliceğim yine. onu çok seviyorum yha çokk
gözün aydın canım, aynı şehirde misiniz? her hafta geliyor mu?
bu haftasonu askerimin yanına gidiyorum, orada akrabamız var, 1 geceliğine evci çıkarabilir miyiz ki?
süpermiş ya
her hafta geliyor mu böyle
evet canım her hafta geliyor böyle. eğer bir soun çıkmazsa temelli burda kalıcak ama çıkarsa gidicekmiş. artık ne gbi sorunsa bilmiyorum
eveeeet, yarın gaziemire gelicem, pazar günü de çarşı izninde artık nereye gidersekaaaaa buraya mı geliyorsun
doğru ya unutmuşum ben askerinin izmirde olduğunu
şansına bu haftasonu hava güzel olacakmış
yanlız akşam falan çıkacak olursan baya sıkı giyin, nemden totomuz donuyor
aman aman maaşallah diyelim
askeriyede düzen çok değişiyor tatlım
ben hala ne yaptıklarını anlamış değilim
evet aynı şehirdeyiz aşkım evcil o yüzden hafta sonu evde kalıo işte bgn akşam 5 de çıkıp gelicek
eveeeet, yarın gaziemire gelicem, pazar günü de çarşı izninde artık nereye gidersek
ayy sabah burası da çok soğuktu, yanıma kalın bişiler alırım yaa, hatta askerime de getireyim bari, sağol tatlım
isterse farklı şehire gitsin bizim için fark yok kalpler bir olduktan sonra dimi bebişlerr
ayy bizde çıkaralım evci yaa, yarın gidince hemen halledebilir miyiz ki? yoksaevci çıkarmak için önceden mi haber vermek lazım?
yemin töreninde çıkarmıştık ama, önceden adımızı yazdırmıştık:26:
gidin alsancağa kıbrıs şehitlerine oooh mis
hem gaziemirden kolay geçersiniz
balçovada bir seçenek aslında
aman boşver beraber olunda gerisi boş
evetnasılsa eninde sonunda dönecekler
cnm o komutanlarıyla konuşsun ama yada zaten oturduğu yer askerlik belgesinde yazıo eger aynı şehirdeyse askeriye ve evi neden evcil yapmadılar :S
ayy evet hiç önemli değil, yaa ben izmiri pek bilmiyorum ama askerim çarşı izninde konağa gidiodu, bu alsancak oralarda mıydı? trenle konak çok uzun sürüyor gaziemirden yaaa, askerimin ömrü yolda geçio.:26:
yok aynı şehir değil, ama ikametgah adresi gösterirsen çıkarabiliodun yemin töreninde. bizim de akrabalarımız var izmirde, onların adresini verip çıkarmıştık. acaba yine olur mu öyle, çıkarabilir miyiz? yoksa o sadece yemin törenine has bi durum muydu?
canım sizin iddianıza en güzel ödül yemek bencekızlar iddiama ödül buldunuzmu
bilmiyorum ama eger askerlik yağtıgı yerde akrabası varsa siz çıkartmaya çalışın o evcillik onun hakkı. komutanlarına sorsun durumu anlatsın
canım sizin iddianıza en güzel ödül yemek bence
evet canım yyaaa walla fena taktım, çıkarmak istiyorum çok.
ama bugünden halletmek gerekiomuş galiba, o zaman bugün askerime geleceğimizi söylemem lazım, süpriz bozulacak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?