- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
http://dwdf.daisypath.com/TIVlp3.png canım bu işte beğenirsen ekle çizelgeni:82:
boşwerdim bileeeeem benimkinin dıırrnaaaa olamassssanammm ımııısssskısss bunlarr delümüü anammm senn bırakkk vlllaaa bnossverr
organiğimmmm
ay biraz keyfim yerine geldi barışınca aman onlarsız hayat çekilmiyo ama demi valla heyecanları bi dert kıskançlıkları bi dert beklemesi özlemi ayrı bi dert valla ama aşksız onlarsız yaşanırmı hiççç
organiğimmmm
ay biraz keyfim yerine geldi barışınca aman onlarsız hayat çekilmiyo ama demi valla heyecanları bi dert kıskançlıkları bi dert beklemesi özlemi ayrı bi dert valla ama aşksız onlarsız yaşanırmı hiççç
ayyyy kıslarrrr takip edemiyorummm vallaaa ne yalan söyliyimmm
bi şafak attırıyımm ben yaaaa
ŞAFAK 6diyorummmm artıkk bitsede aaşkımın yanına gitsemmm diyorummm hasret kaldım bi senedirrr yawww
saol canımmmmallah hemen kavuşturup ayırmasın bidaaa:98::98::98::98:
tatlı uykulaaaarrrrrr:79::79::79::79:
CANNLARIMMMM BENIMM HEPINIZII öperrr saygılarr duyarımmm yarınn ıs varr malumunuzzz sızlerııı
cokkkk sewımmm ııkı varsınızzz kendınıızee ıı bakınnn ruyaacıkınızzdaaa askılarınızııı gorünnn emüüüü..
benn ssuu bıtmıyenn şafaakımı atımmm cıkımmm
ŞAFAKK119
ŞAFAK 25
aşkımsız geçen 425 ci gün
toplamı kaç gün bu askerliğin?
canım evet öyleydi ama çok şükür barştık bizm aramız 14 saat kadarmış işte valla hasretten başımıza vurdu ikimzde yedik birbirmzi çok şükür sonunda anlaştık artık gelesiye kadar bir daha kavga etmeyiz 8 aydır görmüyoruz bundan oldugunu biliyrdm neyse onu çook seviyorum ben ya Allah sevenleri ayırmasın
ee baban gitmene izin veriosa git askerını ıkna edip..valla bizim durum karısık ben nısanlımla yanyana oturmam babamla abımın yanındayken ama nısanlımın yanına gıtmeme izin verir babam..nişanlımda tek gıtmemı istemez ama ben senin için gelmiyorum seni çok özledim kendim için geliyorum derim
sende de ben gelim de sen cıkma istiosan diyee
eneee seninki geliyor mu
yok tatlım, bu gece ben gidiyorum, onun gelmesine daha 15gün fln var, tam zamanı belli değil:26:
1 haftadır ağlıyorum özledim götürün die, bu gece kayınvalidemle ikimiz gidiyoruz, süpriz yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?