söleriiim cnm gece gidip eglenılebılcek bıyer varmı :26::26: müzikli filan ama düzgün biryer
walla öğrencilerin gittiği bisürü yerler var, hatta her haftasonu partiler yapılır ama ben hiç gitmedim, öyle gece hayatım yoktu, pek bilmiyorum doğrusu. Bide ben okuyalı 8 sene oldu, kimbilir neler değişmiştir:26:
Üff farkettim de, fosil olmuşum ben yaa
Hem sen gece eğlenilcek yeri napcaksın yaa, hayret bişisin yani, kocanla gir odaya, çıkma sabaha kadar
istanbula gidince gidin eğlenilecek yere, başbaşa kalcaksınız, başka eğlenceye ne gerek
yaaaa ne bılım sabahtan gıtcez otele aksama kadar eglenırız zaten gece bıraz eglenıp gerı donerız dıoduumm
valla sen bilirsin canikom
ayşe kadın kampüsünün oralar hareketli olur, öğrenciler hep orda. bide o sokakta gözleme kumpirciler var, gözlemeyi müthiş yapıolar, içine ne istersen koyuyolar, acılı çiftli olacaktı şimdi, ne yerdim beee
bide edirne ciğer meşhurdur, bunları tavsiye ederim.
Haaa bak biyer geldi aklıma, bi gece canlı müziğe gitmiştik, şarap fln içmiştik, çarşıda bankalar caddesinin arkasında bi sokakta çevre evi die biyer vardı, küçük salaş ama hoş biyerdi.
tabii hala duruosa
biz genelde ayşe kadın kampüsünün oradaki kafelere, ya da çarşıda meriçe inen caddede bi kafe vardı, oralara giderdik.
Onun haricinde evde takılırdık.
Ahh beee ne günlerdiii:97:
saoool cnmm solımm barı bnmkı bılıorum bıyerler dıo ama bakalım blkıde dedın gıbı odadan cıkmayızz
MEHTAP 1
ben 110 günün üzerine özlem gidermek için gideceğim diye düşünürken ilişkimize devam edip etmeme konusunda karar vermek için gidiyorum
neoldu cnmm nıe boyle oldunuzz :26:
MEHTAP 1
ben 110 günün üzerine özlem gidermek için gideceğim diye düşünürken ilişkimize devam edip etmeme konusunda karar vermek için gidiyorum
çok karışık durumlar canım dua edin bize lütfen
ne oldu canım hayırdır ?
allahım seven herkezı korusun cnm bnm ınsalah duzelır gercek ask sa eger zaten bıtemez buna emın ol bızde nelr yasıoruz tam bıttı derken gerı barısıoruzzyapma bole
düğün hazırlıklarıyla ilgili meseleler canım ama çok karıştık dua bekliyorum çok
Canım benim ya düğün hazırlığı yüzünden diyosun demekki birbirinizi bu kadar çok seviyosunuz evlenmeye karar vermişsiniz çözülemicek sorun değildir die düşünüyorum dualarım seninle olucak inşallah halledersiniz sorunlarınızı
amin canım.hala deliler gibi seviyoruz birbirimizi ama ailesi üzerine düşeni yapmazsa ayrılmak zorunda kalacağım
MEHTAP 1
düğün hazırlıklarıyla ilgili meseleler canım ama çok karıştık dua bekliyorum çok
canım ben suan esımın aılesıyle hıc konusmuorum sevmıorum nefret edırum ama kocamı cok sevıorum onun ıcın herseye eyvallah dıorum oda bana onun karsılıgını kat kat verıo askerdeyken degıstı biraz ama artık ıdare etmeye calısıom altan almaya calısıom ama bılmıorum yanı :97::97::97::97:
canım üzme kendini, dualarım seninle :44:
çok saol canım biz 2 senedir nişanlıyız zaten ama bu sefer sorun ikimizde değil ailede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?