Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah razı olsun canım sizin de şafağınızı çabucak geçsin inşallah

aminnn canım inşallah

işin içine aileler girdimi sorunlar büyüyor diyolar hep,umarım bi orta yolunu bulursunuz tatlım

aynen öyle oluo canım, insanların karşılıklı olarak anlayışlı olması, hatta ailelerin gençlere pek karışmaması gerekiyor
bu arada askerim hala aramadı, bu saatten sonra ararsa söylemiyim di mi gideceğimi?

Bakalım ben neler yaşıycam nişan durumu falan olduğunda:18:
Bence söyleme canım siz daha önce evci çıkardığınızda önceden ismini yazdırmışsınız bu saatten sonra ayarlanmaz herhalde..
Artık bir daha ki sefere evci çıkarırsınız

Son düzenleyen: Moderatör:

ailesiyle tanıştın mı canım?

zaten 2 hafta sonra dağıtıma gelecek inşallah

AA doğru dağıtım izinleri var şimdiii
Ailesiyle 2 yıldır tanışıyorum canım akrabalarını falan da tanıyorum

Az çok anlamışsındır nasıl insanlar olduklarını, yani 2 yıldır geçinebiliosan gıcık olmadıysan sorun yoktur
Ama çeyiz düğün işlerinde herkein sinirler biraz gerilio, o yüzden hiç görmediğin yüzlerini görebilirsin

Çok iyi insanlar canım hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar ama bende düğün zamanında falan neler olur merak ediyorum,çünkü bende biraz huysuzumdur kendi istediğim olsun isterim

Çok iyi insanlar canım hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar ama bende düğün zamanında falan neler olur merak ediyorum,çünkü bende biraz huysuzumdur kendi istediğim olsun isterim

aynı ben
ama çok şükür onlar hep benim istediğimi yapmaya çalışırlar. Ev yaptırıolar, herşeyi bana beğendirdiler mesela. Biz biraz aşkımla ters düşeriz, ama ailesi hep beni tutar

aynı ben
ama çok şükür onlar hep benim istediğimi yapmaya çalışırlar. Ev yaptırıolar, herşeyi bana beğendirdiler mesela. Biz biraz aşkımla ters düşeriz, ama ailesi hep beni tutar

Şanslısın ozaman canım bende bu konularda sorun yaşıcağımı sanmıorum yani inşallah öyle olur yoksa kötü gelin olurumm:99::99:
Ya zaten o evde siz yaşıycaksınız siz kullanıcaksınız eşyaları ailelerin karışması bana mantıksız geliyo,fikirlerini söylesinler ama zorlamasınlar

Son düzenleyen: Moderatör:
miraclem canım tertibim ne oldu böyle ya seven insanların ayrılığı konuşması yada üzülmesi bana çok dokunuyor dualarım seninle Rabbim yanınızda olsun inşallah herşey düzelir sen bi git gel msnde konuşalım canım sakın takma kafana o hazırlıklar başlar elbet sen iyi düşünmeye bak

yanii, herşey karşılıklı, iyi davranırlarsa biz de iyi davranırız, hee canları cadılık isterse yaparız da yani, di mi
Tabi ki, ben evimi kendi istediğim gibi döşemek isterim, çünnkü adı üstünde evimmm benim evimmm.
fikirlerini söyleyebilirler ama fazla da karışmamaları lazım

Evet herşey karşılıklı canım cadılığa zorlamasınlar
katılıyorum bizim evimiz olucak kime ne nasıl döşediğimizden,ahh ahh benim içinde gelsin biran önce o günler

Evet herşey karşılıklı canım cadılığa zorlamasınlar
katılıyorum bizim evimiz olucak kime ne nasıl döşediğimizden,ahh ahh benim içinde gelsin biran önce o günler

inşallah canım, hayırlısıyla teskerelerimizi alalım da :97:

tertibim benim galiba sona yaklaştık artık ama severek olması gereken bi son olacak

dualarını esirgeme burdan sizin aranızın da kötü olduğunuzu okudum hemencik dua ettim tertibime bugün bi baktım barışmışsınız nasıl mutlu oldum anlatamam.mevlam bi daha yaşatmasın inşallah.umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur

canım aramız bozukken nasıl içimden bişeyler koptu gtti tamam dedim bu sfer toparlayamaycağız nasıl korktum üzüldüm müminin en güzel silahı duadır dimi canım dularım hep seninle sevenlerle inşallah hakkımızda hayırlısı olur sen hiç üzülme sevinçli haberlerini verirsn yine burdan Allahın izniyle

bu sefer sorun ikimizle ilgili olmayınca çok korkuyorum mervecim.dualarında sakın unutma bizi tertibim inş bakalım pazar yanına gideceğim ama o izine gelince çözülecek ya da çözülmeyecek canım...

Kızlar çok az kaldı, birazdan çıkıp aşkıma ekmek kadayıfı alacağım, bayılır kocişim
Sonra biletimi alıp eve hazırlanmaya gideceğim.
Çok heyecanlıyım

Herkese iyi akşamlar
Şafak 394
Mehtap 1
İzmir'e gidiyoruuuuum
Hepinizi öptüm kızlarrr

çok güzel bende alıcam böyle taşlı boncuklu balayı için
bavulda sanırım tek ayakkabı olacak

saol kuzum, rengi çok hoşuma gitti
nötr olduğundan herşeyin altına gider

bu arada sevgilim aradı pek bi keyifliydi
aman Allah'ım bozmasın inşallah
yarın çarşısı varmış kamerada görücem kuzumu

EVET taksimde görmüştüm.
başka bi yerde daha gördüğüm anda alıcam ne güzel yaw .
bol aşklar size yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…