işin içine aileler girdimi sorunlar büyüyor diyolar hep,umarım bi orta yolunu bulursunuz tatlım
Allah razı olsun canım sizin de şafağınızı çabucak geçsin inşallah
işin içine aileler girdimi sorunlar büyüyor diyolar hep,umarım bi orta yolunu bulursunuz tatlım
aminnn canım inşallah
aynen öyle oluo canım, insanların karşılıklı olarak anlayışlı olması, hatta ailelerin gençlere pek karışmaması gerekiyor
bu arada askerim hala aramadı, bu saatten sonra ararsa söylemiyim di mi gideceğimi?
Bakalım ben neler yaşıycam nişan durumu falan olduğunda:18:
Bence söyleme canım siz daha önce evci çıkardığınızda önceden ismini yazdırmışsınız bu saatten sonra ayarlanmaz herhalde..
Artık bir daha ki sefere evci çıkarırsınız
ailesiyle tanıştın mı canım?
zaten 2 hafta sonra dağıtıma gelecek inşallah
AA doğru dağıtım izinleri var şimdiii
Ailesiyle 2 yıldır tanışıyorum canım akrabalarını falan da tanıyorum
Az çok anlamışsındır nasıl insanlar olduklarını, yani 2 yıldır geçinebiliosan gıcık olmadıysan sorun yoktur
Ama çeyiz düğün işlerinde herkein sinirler biraz gerilio, o yüzden hiç görmediğin yüzlerini görebilirsin
Çok iyi insanlar canım hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar ama bende düğün zamanında falan neler olur merak ediyorum,çünkü bende biraz huysuzumdur kendi istediğim olsun isterim
aynı ben
ama çok şükür onlar hep benim istediğimi yapmaya çalışırlar. Ev yaptırıolar, herşeyi bana beğendirdiler mesela. Biz biraz aşkımla ters düşeriz, ama ailesi hep beni tutar
Şanslısın ozaman canım bende bu konularda sorun yaşıcağımı sanmıorum yani inşallah öyle olur yoksa kötü gelin olurumm:99::99:
Ya zaten o evde siz yaşıycaksınız siz kullanıcaksınız eşyaları ailelerin karışması bana mantıksız geliyo,fikirlerini söylesinler ama zorlamasınlar
yanii, herşey karşılıklı, iyi davranırlarsa biz de iyi davranırız, hee canları cadılık isterse yaparız da yani, di mi
Tabi ki, ben evimi kendi istediğim gibi döşemek isterim, çünnkü adı üstünde evimmm benim evimmm.
fikirlerini söyleyebilirler ama fazla da karışmamaları lazım
Evet herşey karşılıklı canım cadılığa zorlamasınlar
katılıyorum bizim evimiz olucak kime ne nasıl döşediğimizden,ahh ahh benim içinde gelsin biran önce o günler
miraclem canım tertibim ne oldu böyle ya seven insanların ayrılığı konuşması yada üzülmesi bana çok dokunuyor dualarım seninle Rabbim yanınızda olsun inşallah herşey düzelir sen bi git gel msnde konuşalım canım sakın takma kafana o hazırlıklar başlar elbet sen iyi düşünmeye bak
canım aramız bozukken nasıl içimden bişeyler koptu gtti tamam dedim bu sfer toparlayamaycağız nasıl korktum üzüldüm müminin en güzel silahı duadır dimi canım dularım hep seninle sevenlerle inşallah hakkımızda hayırlısı olur sen hiç üzülme sevinçli haberlerini verirsn yine burdan Allahın izniyle
çok güzel bende alıcam böyle taşlı boncuklu balayı için
bavulda sanırım tek ayakkabı olacak
saol kuzum, rengi çok hoşuma gitti
nötr olduğundan herşeyin altına gider
bu arada sevgilim aradı pek bi keyifliydi
aman Allah'ım bozmasın inşallah
yarın çarşısı varmış kamerada görücem kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?