hoşgeldin canım
hoşgeldin canım nasılsınnn ?
Hoşbulduk tatlımm
Hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın
iyiyim canım saol sen nasılsın ? Haberler sende nasıldı haftasonu
yine ben geldim kızlarrr
bugün garibim tertip pazartesi sendromu malum sen nasılsın bakem
ayyy hiç bişi anlamadım canım yaa, sanki rüyamda gördüm, uyandım ve bitti, o kadarcık :85:
hoşgeldinn:80:
aynen yaa, pazartesi sendromu. çok uykum var, eve gidip duş alıp uyucam hemen, yatağımı çok özledim. Sabaha karşı geldim, uyumadan işe geldim. Ama olsun aşkım için değer
Bugün de kuzum revirden istirahatli, ateşlendi dün, yatıo bugün
ayyy hiç bişi anlamadım canım yaa, sanki rüyamda gördüm, uyandım ve bitti, o kadarcık :85:
hoşgeldinn:80:
aynen yaa, pazartesi sendromu. çok uykum var, eve gidip duş alıp uyucam hemen, yatağımı çok özledim. Sabaha karşı geldim, uyumadan işe geldim. Ama olsun aşkım için değer
Bugün de kuzum revirden istirahatli, ateşlendi dün, yatıo bugün
ayy onlara nolmuş kiii? nie bu askerlere bakamıyor bunlar yaa, hep hasta hep hasta, walla isyan ettiriolar artıkçok geçmiş olsun canım yaa bizimkininde arkadaşları falan çok kötü aşkımda rahat uyumadı o yüzden off bitse şu günler artık kabus gibi
O bile yeter canım ama dimigeçmiş olsun bu arada
ayy onlara nolmuş kiii? nie bu askerlere bakamıyor bunlar yaa, hep hasta hep hasta, walla isyan ettiriolar artık
tabi canım yaa, çok şükür bu kadar da görebildim ya. İnşallah usta birliği de yakın olur da böle gider görürürm..
Yalnız ayrılmak çok zor oluo yaa
Bide dün kavga ettik biz yine, walla bırakıp geri gelcektimama sonra barıştık
Aaa neden canım şu kısıtlı zamanda bile neden kavga ettiniz
neden olabilir sence? aynı mesele yine, kıskançlık, facebook meselesi yine, kapattım ama hala yaranamadım
laa ay kapatmışsın işte daha ne,neyse ki barışmışsınız
şafağımız atarsa 3
cuma gel arttııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok özledim sevglmiiii
Nöfffffffffffffffffff
Bizim topiğin hiç tadı kalmadı artık, eskiden çıkmak zorunda kaldığım halde canım çıkmak istemezdi, şimdi kimsecikler kalmadı.
Gelip gören olursa iyi akşamlar arkadaşlar
MAşallah şafağınaaaaşafağımız atarsa 3
cuma gel arttııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok özledim sevglmiiii
Bende arada bakıyom timsecikler olmuyorNöfffffffffffffffffff
Bizim topiğin hiç tadı kalmadı artık, eskiden çıkmak zorunda kaldığım halde canım çıkmak istemezdi, şimdi kimsecikler kalmadı.
Gelip gören olursa iyi akşamlar arkadaşlar
şafak atarsa 21
aşkım gelsin artık çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?