Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim canım saol sen nasılsın ? Haberler sende nasıldı haftasonu

ayyy hiç bişi anlamadım canım yaa, sanki rüyamda gördüm, uyandım ve bitti, o kadarcık :85:

yine ben geldim kızlarrr

hoşgeldinn:80:

bugün garibim tertip pazartesi sendromu malum sen nasılsın bakem

aynen yaa, pazartesi sendromu. çok uykum var, eve gidip duş alıp uyucam hemen, yatağımı çok özledim. Sabaha karşı geldim, uyumadan işe geldim. Ama olsun aşkım için değer
Bugün de kuzum revirden istirahatli, ateşlendi dün, yatıo bugün

çok geçmiş olsun canım yaa bizimkininde arkadaşları falan çok kötü aşkımda rahat uyumadı o yüzden off bitse şu günler artık kabus gibi

O bile yeter canım ama dimi geçmiş olsun bu arada

çok geçmiş olsun canım yaa bizimkininde arkadaşları falan çok kötü aşkımda rahat uyumadı o yüzden off bitse şu günler artık kabus gibi
ayy onlara nolmuş kiii? nie bu askerlere bakamıyor bunlar yaa, hep hasta hep hasta, walla isyan ettiriolar artık

O bile yeter canım ama dimi geçmiş olsun bu arada

tabi canım yaa, çok şükür bu kadar da görebildim ya. İnşallah usta birliği de yakın olur da böle gider görürürm..
Yalnız ayrılmak çok zor oluo yaa
Bide dün kavga ettik biz yine, walla bırakıp geri gelcektim ama sonra barıştık

Aaa neden canım şu kısıtlı zamanda bile neden kavga ettiniz

laa ay kapatmışsın işte daha ne,neyse ki barışmışsınız

kapatmışım ama neden izmir'e gideceğime yakın kapatmışım
yaa saçmalıcak ya, nasıl saçmalayacağını bilemedi işte
neyse ki hatasını anladı, çiçek aldı bana, barıştık

Nöfffffffffffffffffff
Bizim topiğin hiç tadı kalmadı artık, eskiden çıkmak zorunda kaldığım halde canım çıkmak istemezdi, şimdi kimsecikler kalmadı.
Gelip gören olursa iyi akşamlar arkadaşlar

ana bnm tuzuma neolmus bole kız herkez ıs guc pesinde naeapakk anca bole arada kacamak bakıoz ısten kovulursa evde 10 bebe onlara kım ekmek vereer

şafağımız atarsa 3
cuma gel arttııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok özledim sevglmiiii
MAşallah şafağınaaaa
Bende arada bakıyom timsecikler olmuyor
şafak atarsa 21

aşkım gelsin artık çok özledim

Maşallah benimde şafak atarsa 20 kalıyor bugün benim 21 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…