anammm ben geldımkıvıraa ssallanaa nassunuzz bakımmm
cokk yorgunumm yahuu
azzz kaldııı sık dısınıı bahhk ayferr doverımm hee yınemı dert yakınıyonn kızlarrraa:84::84::84::84:
ŞAFAK116
ayfer kaç kurtar kendini yer valla bu senii
zafere gidiyos hep beraber çekilen çilemiz kutsal sabredin kızlaaaaar
anaaaam ne kadaaaa pahalı almısınkızlar iyi akşamlar bugün keyfim yerinde
3 çift babet aldım kendime 5 tl ayıptır söylmesi çok mu pahalı ne
ayfercim ne mutlu sna ya bunuda atlatıyosun ohh askernde sende rahatladınız
organğim kıss tertibim uzat ayaklarını dinlennn birazz
wallaa kurtarssınn bu seferr onuu kıssmeee kurtaaramazzz yırımm onuu
ama öle napımmm yaa çokkk özledimmmm beeeeee görüdüğüm anda ne yaprımm onu düşnmeye çallışyorumm ama düşünemiyorumm bileeee
ahhhhh ahhh sabrettim o kdar inş. kayhanımada ererimmmayfer kaç kurtar kendini yer valla bu senii
zafere gidiyos hep beraber çekilen çilemiz kutsal sabredin kızlaaaaar
inş. mentolüm yaaa darsı hepciğinizi başınakızlar iyi akşamlar bugün keyfim yerinde
Selam kızlar...
Şafak 207... Çok özledimmm:84: ..
bencceee dusunduklerınııı buraa aktarma canumm oazmannnnapınn kzummcumm ıımsıınn bakemm
kızlar iyi akşamlar bugün keyfim yerinde
hosss geldınn canummmm gelcekkk askerınn az kalmıss bak 7 gun sonaa 100 gelsınnn
ahhhhh ahhh sabrettim o kdar inş. kayhanımada ererimmm
inş. mentolüm yaaa darsı hepciğinizi başına
zaten düşünemiyorum ki yaeeeeiyiyim canım sen nasılsınnn yorgunsunnn galibaa:82::82::82::82::82::82: ben bugün ne yaptım biliomusun üşendim hsteney gidip sonuşlarımı almadım:122::122::122::122::122:
hoşbulduk canım.
bende ancak böyle avutuyorum zaten kendımıçok zor gecıyo cok..
hastaalıktan değil selinim yaaaa öğleye kadar uyumak çok cazip geldi biliyomusunnallahhh senüüü kızz nettınnn hastasınn ya onun agırlıgııdırr oo bebem:44::44: gecmişşş olsunn yarın gıt bakk ben meraktann gıderdımm vallaawalaa cok yogun beb bebem
kssss haftaya bugünde burdayımm canımmm merk etme sennn:82::82::82::82::82::82:ericeksin canımmmmhatta bigün bu topiçten gidip geri gelip mutlu haberlerini verceksinnnn biz seni yine burda bekliyo olcasss
minnacık ayakların varmış kıss seninnayfer kayhanına eriyor aman Allah bir patlama yaşancak aşk ve kavuşma patlaması
kıss bnm ayaklarımda 35 numara bazı beğendğim ayakkablrda numara olmuyo büyük gelnce ayağımdan çıkıyo deli oluyorum
inşallah acıtmaz ama hain ayakkabılar hep arkadan vurur acımasızca uzat canım dinlen tertibim az kaldı kıss demi kavuşcazz askerlerimize
iyi akşamlar kızlar:80:
ayfer kayhanına eriyor aman Allah bir patlama yaşancak aşk ve kavuşma patlaması
kıss bnm ayaklarımda 35 numara bazı beğendğim ayakkablrda numara olmuyo büyük gelnce ayağımdan çıkıyo deli oluyorum
inşallah acıtmaz ama hain ayakkabılar hep arkadan vurur acımasızca uzat canım dinlen tertibim az kaldı kıss demi kavuşcazz askerlerimize
minnacık ayakların varmış kıss seninnahh ahhh ne patlama bilemiyorumm yaniii
hoşgeldinn ecmimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?