Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama öle napımmm yaa çokkk özledimmmm beeeeee görüdüğüm anda ne yaprımm onu düşnmeye çallışyorumm ama düşünemiyorumm bileeee

anaaaam ne kadaaaa pahalı almısınher zaman babet giyenlere özenmişimdir benim ayaklarım minnak oldu için oolmuyo

wallaa kurtarssınn bu seferr onuu kıssmeee kurtaaramazzz yırımm onuu

anaaaammmmm

ayfer kaç kurtar kendini yer valla bu senii
zafere gidiyos hep beraber çekilen çilemiz kutsal sabredin kızlaaaaar
ahhhhh ahhh sabrettim o kdar inş. kayhanımada ererimmm

inş. mentolüm yaaa darsı hepciğinizi başına

bencceee dusunduklerınııı buraa aktarma canumm oazmannn napınn kzummcumm ıımsıınn bakemm

zaten düşünemiyorum ki yaeeee iyiyim canım sen nasılsınnn yorgunsunnn galibaa:82::82::82::82::82::82: ben bugün ne yaptım biliomusun üşendim hsteney gidip sonuşlarımı almadım:122::122::122::122::122:

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bura ne kalabalık böle

waayyy 5 tl deemekk ınsallah ayaklarını acıtmazz canummm benımmm gule gule kullanlannn askrın gelcekyaa suslenn hemencıkk
valla uzattım aykalarr tavandaa

zaten düşünemiyorum ki yaeeee iyiyim canım sen nasılsınnn yorgunsunnn galibaa:82::82::82::82::82::82: ben bugün ne yaptım biliomusun üşendim hsteney gidip sonuşlarımı almadım:122::122::122::122::122:

allahhh senüüü kızz nettınnn hastasınn ya onun agırlıgııdırr oo bebem:44::44: gecmişşş olsunn yarın gıt bakk ben meraktann gıderdımm vallaa walaa cok yogun beb bebem

ayfer kayhanına eriyor aman Allah bir patlama yaşancak aşk ve kavuşma patlaması
kıss bnm ayaklarımda 35 numara bazı beğendğim ayakkablrda numara olmuyo büyük gelnce ayağımdan çıkıyo deli oluyorum
inşallah acıtmaz ama hain ayakkabılar hep arkadan vurur acımasızca uzat canım dinlen tertibim az kaldı kıss demi kavuşcazz askerlerimize

allahhh senüüü kızz nettınnn hastasınn ya onun agırlıgııdırr oo bebem:44::44: gecmişşş olsunn yarın gıt bakk ben meraktann gıderdımm vallaa walaa cok yogun beb bebem
hastaalıktan değil selinim yaaaa öğleye kadar uyumak çok cazip geldi biliyomusunnbu neee yaa herksee hastaa eczeneye gdiyo ne oliyi insanlara yawwww:2::2::2::2::2::2::2:
ericeksin canımmmm hatta bigün bu topiçten gidip geri gelip mutlu haberlerini verceksinnnn biz seni yine burda bekliyo olcasss
kssss haftaya bugünde burdayımm canımmm merk etme sennn:82::82::82::82::82::82:

minnacık ayakların varmış kıss seninn ahh ahhh ne patlama bilemiyorumm yaniii
iyi akşamlar kızlar:80:

hoşgeldinn ecmimm

ohhh mınıkk ayaklııı senüüü ınsallah vurmazz tertıpppcıkımmm vallaaa bıtıyooo galıbaa bakk cokk mutluu oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…