kıslarrr ben geldimmm
artık şafak atarsa doğan güneş demem gerkiyomuş heralde aşkım söyledide
tertibim canım benim canım benimmmmmm
yarın şafak 1 terto, yarın gece doğan güneş diicez inş
bilmiyorum ki canım ya
yarın dağon güneş dicekmişm şimdiden sen öle söyle dyo sabah güneş doğunca cıkıcam ztn diyo
kıslarrr ben geldimmm
artık şafak atarsa doğan güneş demem gerkiyomuş heralde aşkım söyledide
bilmiyorum ki canım ya
yarın dağon güneş dicekmişm şimdiden sen öle söyle dyo sabah güneş doğunca cıkıcam ztn diyo
hahaha benm ki de öle diooo aama cuma günü çıkcağı için,ben cuma doğan güneş diicem
oofffffffffffffffffffff deli gibiyim heycanlıyımmmmmmmmmmmmm
aminnn canımmm inşş...Haydi gözün aydın canımmm. Allah başka ayrılık göstermesinn
hoşgeldinnnhayırlı geceler kızlarr.. nasılsınız bakalım..
bende şimdilik bişey demiyorum artık yarın derim doğan güneş di,yehahaha benm ki de öle diooo aama cuma günü çıkcağı için,ben cuma doğan güneş diicem
oofffffffffffffffffffff deli gibiyim heycanlıyımmmmmmmmmmmmm
hayırlı geceler kızlarr.. nasılsınız bakalım..
aminnn canımmm inşş...
hoşgeldinnn
bende şimdilik bişey demiyorum artık yarın derim doğan güneş di,yeayyy hele ben takvime baktıkça deliyorumm yaaa
selam canımm hoşgeldnnnhayırlı geceler kızlarr.. nasılsınız bakalım..
Naberrr mavicim görüşemiyoz ne zamandırr :81:
selam canımm hoşgeldnnn
bende şimdilik bişey demiyorum artık yarın derim doğan güneş di,yeayyy hele ben takvime baktıkça deliyorumm yaaa
sorma tertip ya,görüşemedik.. iyi çok şükür,şu son 16 gün bitsin diye uğraşıyoruz..sen nasılsın görüşmeyeli???
selam canımm hoşgeldnnn
aayyferrımmmmm vee askımıcokozledımmm içinnn hayydee ellerrr havaayaaa
yaavvrulllaaaarr aalllaahımm bıdaaa sızıı heeççmii heçç ayrıımasınnnn bebelerrrımmm kavsunnn kızz vallaa bu tekk engeldııı kalkıyoooo engellerınnn en buyuguuuu yarınnlaarrr sızınnn ıçınnn olsunn vee tekk dusuncenıızz dogaannn güneeşşş olsunnn canlarımmmm allahh KOCCİŞŞŞŞLERINIZIII yanınızzzdan eksıkk etmesınnn eemüüüü:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kısss bennn seninnn o ball damalyannn ağzını öperdimmm ama ben öpmiyinnn aşkın öpsünnnnnneyse anladın sen beni:86::86::86::86: sevimm seniiii yaaaaaa bende sende bi kıvırcam bi kıvırcam görecennnnn nasıl kıvrılıyo :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?