Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Haydi gözün aydın canımmm. Allah başka ayrılık göstermesinn
aminnn canımmm inşş...
hayırlı geceler kızlarr.. nasılsınız bakalım..
hoşgeldinnn

hahaha benm ki de öle diooo aama cuma günü çıkcağı için,ben cuma doğan güneş diicem
oofffffffffffffffffffff deli gibiyim heycanlıyımmmmmmmmmmmmm
bende şimdilik bişey demiyorum artık yarın derim doğan güneş di,ye ayyy hele ben takvime baktıkça deliyorumm yaaa

selam canımm hoşgeldnnn

bende şimdilik bişey demiyorum artık yarın derim doğan güneş di,ye ayyy hele ben takvime baktıkça deliyorumm yaaa

bende tertiiipppppppp, benmki hala tuncelide ama bi elazığa gitsede yarın o zamn bitti diicem inş. [/QUOTE]

benimkide bi çıktım desin yeter o bana ztn çıkış saatine hemen otobüs bulmuşş inş. hemen gidecek ordannn

aayyferrımmmmm vee askımıcokozledımmm içinnn hayydee ellerrr havaayaaa
yaavvrulllaaaarr aalllaahımm bıdaaa sızıı heeççmii heçç ayrıımasınnnn bebelerrrımmm kavsunnn kızz vallaa bu tekk engeldııı kalkıyoooo engellerınnn en buyuguuuu yarınnlaarrr sızınnn ıçınnn olsunn vee tekk dusuncenıızz dogaannn güneeşşş olsunnn canlarımmmm allahh KOCCİŞŞŞŞLERINIZIII yanınızzzdan eksıkk etmesınnn eemüüüü:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kısss bennn seninnn o ball damalyannn ağzını öperdimmm ama ben öpmiyinnn aşkın öpsünnnnn neyse anladın sen beni:86::86::86::86: sevimm seniiii yaaaaaa bende sende bi kıvırcam bi kıvırcam görecennnnn nasıl kıvrılıyo:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

sizzlerıııı cokk sewımmm benn taamamm sabırsızzlaa kavussmanızııı beklıcemmm sakınnn duygulanmakkk yokkk bakkk muttluu olmanızz gerekkk satenn hepp sulu gozzdunuzz askerlıkk boyuncaa bundann sonraaa gunlerr sızınnn sonrada benn tabıı oncelıkklee
sonraa kk bayanlarııı hepımızz kavusscagımızz gunun burda heycanını yasıyıp teker tekerr gıdıcezz tabııı gerıı doncezzz ıyııı geceeelrrr alaha emanaettt olunnn yemın ederımm cokk kalamakk ısterımm ama yarınnn işş varr affedın benııı
şafakkk 113 gelııyozzz pesınızzdennn kızlaarlaa

anaamm askımmm duymasınnn kızzz benn oo senınnn mutlugunuuu sewerımm benımm yanımdaa gelınn bızz burdayızz sızııı bekluyoooozzzz canımmm benımmm guzelll kuzuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…