anaamm askımmm duymasınnnkızzz benn oo senınnn mutlugunuuu sewerımm benımm yanımdaa gelınn bızz burdayızz sızııı bekluyoooozzzz canımmm benımmm guzelll kuzuummm
bende tertiiipppppppp, benmki hala tuncelide ama bi elazığa gitsede yarın o zamn bitti diicem inş.
aayyferrımmmmm vee askımıcokozledımmm içinnn hayydee ellerrr havaayaaa
yaavvrulllaaaarr aalllaahımm bıdaaa sızıı heeççmii heçç ayrıımasınnnn bebelerrrımmm kavsunnn kızz vallaa bu tekk engeldııı kalkıyoooo engellerınnn en buyuguuuu yarınnlaarrr sızınnn ıçınnn olsunn vee tekk dusuncenıızz dogaannn güneeşşş olsunnn canlarımmmm allahh KOCCİŞŞŞŞLERINIZIII yanınızzzdan eksıkk etmesınnn eemüüüü:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bende tertiiipppppppp, benmki hala tuncelide ama bi elazığa gitsede yarın o zamn bitti diicem inş.
benimkide bi çıktım desin yeter o bana ztn çıkış saatine hemen otobüs bulmuşş inş. hemen gidecek ordannn
ayyyyyy hala inanamıyorum ayferim yaaaa
nasıl tuhaf bi duygudur bu allahm yaaa
acayip bişey yawwwama sen bende önce görcen bakalım senin duyguların ne olcak anlatırsın demi kısss:82::82::82::82::82:
eee herladeee tertiiipppppp
cuma aşkımı havaalnnda karşıliicam 9-10a kadar beraber oluruz sonraaa en geç 11de burdayııımmmmmmmmm, her detayı paylaşcam sizinleee
damam cuma olmadı en geç cumartesi istiyorum an an
tamamdır tertoooo
canım 9 unda görebilcem aşkımı:78::78::78::78::78::78:
ohh bişi kalmamışşşşş
hele çıksınlarda ordan, 9 una kadar netten de rahat rahat görüşürsünz.. her istediğinzde konuşursunz..
Ş A F A K = 8
Bitiyor ya inanamıyorum..ayferim ve aşk siz gidin de sıra bana gelsin yaa..
Ş A F A K = 8
Bitiyor ya inanamıyorum..ayferim ve aşk siz gidin de sıra bana gelsin yaa..
hahahaha ayfer yaaa dayanamzsınız sizzzzzcanım biz nette görüşmemem kararı aldıkkko kdar bekledik heycan yaptık yae heycanızmız gitmesin diye görüşmicez nette
hahahaha ayfer yaaa dayanamzsınız sizzzzz
ben olsam dayanamzdımmm yaniii
seninde şafak 8
hazırlaniym süsleniim püsleniym alışverş derken hemencik geçer canm inşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?