Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anaamm askımmm duymasınnn kızzz benn oo senınnn mutlugunuuu sewerımm benımm yanımdaa gelınn bızz burdayızz sızııı bekluyoooozzzz canımmm benımmm guzelll kuzuummm

planımız değişgek gibi durmuyo ama bi bakalım ayyy hele bi gelsinde:86::86::86::86::86: duysun kıs o öpsün diyom işte

bende tertiiipppppppp, benmki hala tuncelide ama bi elazığa gitsede yarın o zamn bitti diicem inş.

hoşbulduk çılgın teskereeci nasılsınnnn[/QUOTE]
hehehee çılgın tesekereci çok doğru olduuuuuuu
elim ayağm birbirne dolaşıyo yarın ve cuma günü sınavm var ama çalışamıorummmmmmm umrumda bile deillllll, aşkım gelsin yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonrada sizi depüklicez kocişlernzeeee

oyyyyyyy canmmmm benmmmmm aminnnnnn.. ne güzel şeyler yazmışsıınnnnnn
seninde aşkna kavuştuğn zamn yanında olcazzzzz, ayferle ben hep buradyızzz

bende tertiiipppppppp, benmki hala tuncelide ama bi elazığa gitsede yarın o zamn bitti diicem inş.

benimkide bi çıktım desin yeter o bana ztn çıkış saatine hemen otobüs bulmuşş inş. hemen gidecek ordannn[/QUOTE]

ayyyyyy hala inanamıyorum ayferim yaaaa
nasıl tuhaf bi duygudur bu allahm yaaa

veeee şafaklar atarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şafak sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1
aşkımsız geçicek son günnnnnn, allahn izniyle cuma günü kavuşucaz

benimkide bi çıktım desin yeter o bana ztn çıkış saatine hemen otobüs bulmuşş inş. hemen gidecek ordannn

nasıl tuhaf bi duygudur bu allahm yaaa [/QUOTE]

acayip bişey yawww ama sen bende önce görcen bakalım senin duyguların ne olcak anlatırsın demi kısss:82::82::82::82::82:

selam kızlar...

bi şafak attırım bi de size selam verip cıkıcamm..

mehtabımız 2

şafağımız 45

inşallah çarşımız kitlenmez cumartesi günü yoksa benim mehtap yalan olurrrr

kendinize iyi bakın kıscelerımmm...

seni çooook özledim nefesimmmmmm

nasıl tuhaf bi duygudur bu allahm yaaa

acayip bişey yawww ama sen bende önce görcen bakalım senin duyguların ne olcak anlatırsın demi kısss:82::82::82::82::82:[/QUOTE]

eee herladeee tertiiipppppp
cuma aşkımı havaalnnda karşıliicam 9-10a kadar beraber oluruz sonraaa en geç 11de burdayııımmmmmmmmm, her detayı paylaşcam sizinleee

acayip bişey yawww ama sen bende önce görcen bakalım senin duyguların ne olcak anlatırsın demi kısss:82::82::82::82::82:

eee herladeee tertiiipppppp
cuma aşkımı havaalnnda karşıliicam 9-10a kadar beraber oluruz sonraaa en geç 11de burdayııımmmmmmmmm, her detayı paylaşcam sizinleee [/QUOTE]

damam cuma olmadı en geç cumartesi istiyorum an an

canım 9 unda görebilcem aşkımı:78::78::78::78::78::78:

ohh bişi kalmamışşşşş
hele çıksınlarda ordan, 9 una kadar netten de rahat rahat görüşürsünz.. her istediğinzde konuşursunz.. [/QUOTE]

canım biz nette görüşmemem kararı aldıkkk o kdar bekledik heycan yaptık yae heycanızmız gitmesin diye görüşmicez nette

ohh bişi kalmamışşşşş
hele çıksınlarda ordan, 9 una kadar netten de rahat rahat görüşürsünz.. her istediğinzde konuşursunz..

canım biz nette görüşmemem kararı aldıkkk o kdar bekledik heycan yaptık yae heycanızmız gitmesin diye görüşmicez nette[/QUOTE]
hahahaha ayfer yaaa dayanamzsınız sizzzzz
ben olsam dayanamzdımmm yaniii
Ş A F A K = 8

Bitiyor ya inanamıyorum..ayferim ve aşk siz gidin de sıra bana gelsin yaa..

seninde şafak 8
hazırlaniym süsleniim püsleniym alışverş derken hemencik geçer canm inşşşşşşşş

canım biz nette görüşmemem kararı aldıkkk o kdar bekledik heycan yaptık yae heycanızmız gitmesin diye görüşmicez nette

seninde şafak 8
hazırlaniym süsleniim püsleniym alışverş derken hemencik geçer canm inşşşşşşşş [/QUOTE]

kısssssssss 1 sene görmemişimmm 1 hafta daha dayanırımmm yawwwwwwwwwwwwwww

neyse fıstıklar yarın sınav var, ve ben hiçbişi bilmiorummmmm :26:
çıkmalıyım şimdiiiii, optm ayfercm kardelncmmm... iyi gecelerrrrr

seninde şafak 8
hazırlaniym süsleniim püsleniym alışverş derken hemencik geçer canm inşşşşşşşş

kısssssssss 1 sene görmemişimmm 1 hafta daha dayanırımmm yawwwwwwwwwwwwwww[/QUOTE]

iyi bakalımmmmmm
su gibi geçsin o 1 haftada inş. çabucak kavuşursunuzzzz
opüyorum canmm,yarn yine konuşuruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…