Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kabus gibiydi herşey..
face mobilden yazdığım allahım cuma günü hayrına güldür yüzümü mesajından 5 dakika sonra
kocaeli dönüş yolunda ani bir fren sesi ve ön koltuğuma giren tır
unutamıcam o sahneyi gözümü kapatıyorum çığlıklar gelıyor aklıma fren sesınden sonra herseyı kesık kesık hatırlıyorum..vede tırın otobuse carpmasıyla gelen o ses sadece bu..
camlar paramparça, kafamı carptım kalkamıyorum..kalktım kendıme geldim otobüüsn içi cehennem gibi heryer duman dedim bittti herşey ölücem burda çıkamıcam..kapıyı buldum attım kendimi dışarı bariyerin kenarında kalmışız aşağısı boşluk yuvarlanmak üzere otobüs
feci birşey çıktım dışarı yolun kenarına oturtular herkes kan içinde ağlıyo
ben şoktayım titriyorum sadece ağlıyorum..otobüsle tırın halini gördüm daha kötü oldum burdan nasıl çıktık biz diye tır resmen tuzla buz olmuşotobüsünse benim oldugum tarafı gitmiiiş komple..
2şeritli yoldu normal seyir halindeydik karşı şeritten gelen tırcı uyumuş ve olanlar bunlar
hala etkisindeyim gözümü kapatıyorum o anlar gözümün önünde:85:
şöfor öldü dediler iyice kötü oldumm..ambulanslar geldi götürdüler bizi hastaneye 5saat müşahade altında kaldım..
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ İYİYİM,sadece ağrılarım var acayip onlarda geçer..
peki ya bu hafızamdakı goruntuleri nasıl sılıcem:85:
çok kötüydü çookk unutamıyorum..araba kamyon vs. hiçbirşey görmek istemiyorum artık..

canım benim yaaa
rüya sandım çok geçmiş olsun..Allah şükür bişeyin yok.. İnanamadım.. İyimisin bitanem ya.. Ben bile okurken etkilendimm Çok çok geçmiş olsun tatlım

canım çok geçmiş olsun allah korumuş canım nasılsın şimdi

Canımm Susumm
Haberlerde gördüm şimdi..Senin de adın geçiyor yaralılar arasında..
Çok şükürki önce devrilmiş tır sürüklenerek gerçekleşmiş kaza..

susummm geçmişş olsun canımm....allah korumuşşş...geçen sene benmde başıma böle bi kaza geldi..werilmiş sadakan warmışş canımm...ii olmana sewindimmm çok

çok geçmiş olsun susu Allah korumuş canım

susum şoktayım resmen
çok büyük geçmiş olsun canım
Allah korumuş
okurken bile nasıl kötü oldumm
sen nasılsın iyimisinn

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BABYKEM ASKERİNLE NİCE MUTLU YILLARA..pasta olsada kessek göndermesinide bilmiom he
ben şimdiden kutluyaym dedim

babykem iyiki doğdun cnmmmm

DOğum günün kutlu olsun canım nıce yıllara :)

Nice mutlu yaşlaraaa babykem...İyıkı doğdun...

canımmm dogumm günün kutllu olsunn.....askerinle nice mutlu senlereeeeee inşallahhh...keşke yanında olsaydı askerin dimiiiinşallah bundan sonraki dogum günlerinde hep yanında olurrr canımmmmm
Cok ama cok cooooooooook tesekkür ederim kizlar....
kocaman bi AMINNNN diyim...
Insallah hepimiz bundan sonrs dogum gunlerimizi asklarimizla kutlariz.
Ben simdi markete gidip pasta falan alacam.. yani cikiyorum..
Sizleri cok seviyorum canim arkadaslarimmm..

Susummm..
cok cok gecmis olsun canimn benim.. allah kurtarmis canim..
insallah bir an once shocku atlatirsin..
tekrar tekrar gecmis olsun canim..

hepinize teşekkür ederim kızlar fazla oturamıyorum pc başında ara ara gidip gelıyorum..
ağrılarım var

merhaba kızlarr
susu üzüldüm geçmiş olsun canım
babyke doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle inşallah.....

Selaaam kızlaaaar :79: İyisinizdir umarımm

babyke'cim Nice Mutlu Yıllar Geçirmen Dileğiyle Eşinle Beraber.. İyi ki Doğdun :81:

babykem ve başolkubra doğum günleriniz kutlu olsun canlarımmm nice senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…