Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım seni çok ii anlayabiliorum şuanda..o bizdede sorun..başka yerde kalıcam de canım..yada direk söylsen çıkarmazlarmı

Valla tatlım kafam acayıp karıstı ya sımdı ızın alayım arkadasımda dıyıp fakat ararsa nolucak sonucta sözlumun geldını bılıyor

off kızlar asker ssıırlerı okudum cokk fena oldum ynee :S off of Allahm sen yardım ett sag salım kavustur

Valla tatlım kafam acayıp karıstı ya sımdı ızın alayım arkadasımda dıyıp fakat ararsa nolucak sonucta sözlumun geldını bılıyor

bayrama denk gelmesi başlıca sorun gözdecm..ablanın dediği gibi kayınvalidende kal.başka çözüm yok canım annen ararsada bulursunz bişeyler.evden çıkabildikten sonra kolay olur diye düşünüyorum

bayrama denk gelmesi başlıca sorun gözdecm..ablanın dediği gibi kayınvalidende kal.başka çözüm yok canım annen ararsada bulursunz bişeyler.evden çıkabildikten sonra kolay olur diye düşünüyorum

Tatlım kayınvalıdmlerde annem rasn o problem deıl problem benm kayın valıdemlerde kalmayıp basbasaaaaa kalmam ıste ozman ararsa kötu.Ee ben kayınvaldmlerde kalırsam napcm sabaha kadar yzuune bakmak ıstıyorum cok özledm zaten offfffffffffffffffffffff

heh anladım kaynvalıdende kalsan sabaha kadar uyumasnz olmazmı yanı kaynvalıdenler fılan ne der:S

kızlar ıyı geceler hepınıze cagla22 cnm ınsallah guzel bı cozum bulrsn askerınle kavusursunn :) herkese ıyı geceler kendnze ck ıı baknn ayhh Allah ızın werrse safgmzz 101 olucak ohhh yandan yandann walla kendı kendıme oryantal yapıcam

Saolasın tatlım ya inşalaaaaaaaaah maşşaaaaaaaaaaah şafakına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…