Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burdayım ya la
kızım senin şafak 11 değil mi aramızda 1 gün vardı hanim
niye oyun bzanlık yapiyorsün

kaç gündür gözlerim seni arıyo kız,özledim valla

14 mayısta burda işte allah izin verirse,yani benim şafak 10 bende bozanlık olmaz

seninki de 15 mayısta gelecekti dimi? senin şafak da 11 işte

anammmm ne güzel ne güzel kavuşanların haberlerini alıyoruzzzz darısı başımıza inşşşşş

şafakkkk yazalımmm demi amaaaa 303 200 lere ne kaldı

ehh o da süper hatun olmanın vergısı

Arada oluyor zorlandığımız..sabır arkadaşım..

ebet sabır sabırrr :97:

kıscelerım maşallah safaklarınıza..

bizimde şafağımız 41

ayyy ama geçmio 50lerden bu zamana kadar nasıl geldik bi ben bilirim bi ben bilirimm

Son düzenleme:
Yemek yedim geldim
Kızım benim tikırda hata yok
seninkinde var
1 week 5 days diyo
7+5 kaç yapar şekerim?
benim 12 senin 11

Selammmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr. 200ler rahatdı ama 230dan sora takıldı ya sankiiiiii pof artık 100lere geceeeeeeeeeeeelim cok sabırsızlanıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

maalesef

ee ne var ne yok anlat bakalım özledim kızım

nasıl heveslenmiştim yaaaa pof

ay yavrum nerden başlasam

evin tadilatına başladık çook şükür,banyomun fayansları harika oldu bayıldım çok içim ısındı o yüzden keyfim yerinde işte sonra parkeler silinecek,kapılar takılacak ve en son da bboya olacak inşallah
bende bu hafta işi bırakacağım büyük ihtimalle,gerçi babamın işi yani arada gelirim yine
cumartesi yada pazar istanbula gideceğim işte,kalacağım 1 hafta.. sonra nişanlımı alıp geri geleceğim ve evimiz için mobilyalara bakmaya başlayacağızzzzzz inşh
sen anlat bakalım,ne var ne yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…