Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok güzel bi noktaya değindin tatlım,teskere günümüz tamda nişanımızın 1. yılına denk geliyor.. ve ben ne yapsam bulamadım yardımmmmmm

Hoşgeldinizz kızlarrrrrrrrr
Hoş bulduk canım

Valla ben düşünmedim değil ama p.tesi gece yarısı onu havaalanından alıcam(16 mayıs)ee gece yarısından sonra da ne gibi bir süpriz yaparım onu bilemedim fikirlerinizi beklerim kızlar.MAlum ben evliyim herşey olabailir fikirce

223 gün sonraaaaaaaaaaaaaaaa ALLAHIN iznyle aşkım memölketne gelmeden tatıle uçuyoruz hazrnda iznndede öyle buryaa gelmck bn gtcm izmire aşkm ordan izmre gecıcek çok heycnlınıyorum 5 bucuk ay oldu ızne gelmeyeli özledimmmmmmm

senemmesut hem gece yarısı alıcam diyosun hem evliyim diyosun eee ne süpriz arıyosun
yaramazlık en güzel süpriz bide sabah yatakta mis gb bir kahvaltı
ayyy azıcık +18 oldu

oh oh hadi bakalım çabuk geçsin zamaannn

bende yarimi alacam cumartesi sabahı,o gün teyzemlerde kalacağız sabaha kadar oturacağız eğleneceğiz hepberaber ohhhh sonra pazar günü yine hepberaber evimize dönüp düğün hazırlıklarına başlayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…