Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

senle aynı tertibizzz
Şafağımızda aynı sayılır.. teskere net belli olana kdr 1gün ödesin benden

senle aynı tertibizzz
Şafağımızda aynı sayılır.. teskere net belli olana kdr 1gün ödesin benden

benim ki malatyada yapacak ustalığını..istanbullu sanırım 800 km yi aştığı için 2 gün önce teskereyi alacakmış:)

artık beraber takip ederiz sayarız günleri:)

4 seneyle kıyaslamıyorum bile çok çok daha zormuş ozamanlar bunada şükür,bende aynı şeyi düşünüyorum askerlik ilişkiler için sınav bence en kolay şekilde atlatalım başka bişey istemiyorum

benim ki malatyada yapacak ustalığını..istanbullu sanırım 800 km yi aştığı için 2 gün önce teskereyi alacakmış:)

artık beraber takip ederiz sayarız günleri:)

Nasıl ustasıııııııııı
he kısa dönemsin sennn:44:

evet kesin teskere belli olana kadar şafak 137 bakalım inş. daha da düşerrr

KIZCELER NASILSINIZ CANLARIIIIIM latilokumuuum hadı gel artık ikili rakamlarda bnde snı yakalayım dımı amaaa

4 seneyle kıyaslamıyorum bile çok çok daha zormuş ozamanlar bunada şükür,bende aynı şeyi düşünüyorum askerlik ilişkiler için sınav bence en kolay şekilde atlatalım başka bişey istemiyorum

tabi canım,

ben ziyarette gördüm dağ gibi adamlar duygusallaşıyor:):)

bana dedi: anne baba kardeş tamamda..nsan sevdiğini en iyi arkadaşını arıyor be filiz dedi..demekki bizim desteğimiz en önemlisi..

kızsak bile trip yapmamalıyız..ben gnlük tutuyorum..kızınca günlüğe geç yazıyorum ona ceza vermek için böylede onada yansıtmamış oluorum

düşsede düşmesede bekliyoruz işte:d
şu yaz bitsede bizim bayramımız gelse:)

Öyle düşme değill yani ben askerliğin düşmesine ihtimal vermiyorum.. Teskere tarihiimiz yazıldığında şafak 1kaçgün azalsa en azından falan diyorumm
evet Allahın izniyle Eylül ortalarında Kavuşuyoruzzz

ayyyyyyyyyy düşelim artık yaa yetti artık devommmmmmmmmmmmmmmm
kız 2hafta öndeyim senden nasıl yakalıcannnnnnnnnnnnnnn

olsun sen tezkere alırsın ıkı hafta sonra da ben alırım sonra ıkımızde hurgeneral oluruz yakalamıs olurum senı ne varkııı

slm ahretlikler ben geldim

sobamı yaktım,güğümü koydum üstune geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…