Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağolasın hatun..ekınezya ıçıordum gun içinde ama çocuklardan bana kalmıyor kı..o ne o ne dıye atlarlaryemek arası can çekmıyor bende..hastalık çekıyoruz

anladım cnm bu havalar a dıkkat etmek lazım zaten ınsanı yanlıtıyorlar

hahahaah sen Muhteşem Yüzyıl a kaptırmışsın kendiniii
İyi aynı görüşmeyeli 1gün düştü şafağım şükürrr
senden naber?

muhteşem yuzyılı sevmedım ama SÜMBÜLAĞA adamım yaa..arkadaşlara hatun dersım lıseden berı...
baktım destur çekıyor..tuttum..seviş o seviş...patladı gıttı

az kaldı biraz daha sabır
ebeeet ama ben yinede çoook özledimm..böle sokaga cıkıp seviyorum uleeeen diye bagırasım waaa..yıllık izindeyim ama dodomu kaldırıp dısarı cıkamıomm..delleniyorum iicee

aman dıkkat et hatun..

ya bırde bugun tavuk yapacaktık sözumona eldıvenden..sınıfta gum bam patlama sesınden başka 5 tavuk 2 cıvcıv çııktı..patlattılar

oyyy zaman güzel gecer bıcırıklarlaa

latılokum ..
ne olsun valla..

bugun AŞKIMI aradım..dedım tektaşla düdüklüyu unutma..hergun hatırlattıyorum..
ee malum her kzıda olmalı;

yüzüğün tektaşlısı,tencerenın düdüklüsü

kardeşi olanlar 6 tane..doğuştan haylaz bünye olanlar 4 tane..huyları değiştı..ağlama revaçta..ağlama duvarına döndü omzum bu hafta..toplantı yapacam..ben zaten ağlıom askerıme

Evet sinirlenince ne yapıcağımı şaşırıyorum kendimi yiyiorumm sonra burda olsaaa

ben bir de ona kızdığımda,
ki yine kadın milletiyiz ister istemez kıskançlık olur:)
benim arkadşaımında aynı dönem gitti denizciydi günde 3 kere arıyor dedi..
erim 2 günde bir arıyor çünkü 660 kişiler bazı yerler az ama tabi ben dururmuyum sinirlendim:)
onlarıda not ediyorum..gelince çıkarırıım diye

İlaç sayımı vardı bugün öööfff kafamızı kaldırmaya vaktimiz olmadı ama bir gün daha bitti hemen şafağımı attırıp kaçıorum eve güzellikler 12 : ii akşamlar herkeseee

Son düzenleme:
yeni nesil çok yaratıcı inanılmaz birşeyler biz amma saftık yaa

gerçekten aradakı fark muthış..gerek sözel gerek sanatsal anlamda kendılerını ıfade edebılıyorlar..

bak geçen gun noldu..

ahmet Atatürk kaç yılında doğdu oğlum dıyorum..

cevaba bak hele; 11818

İlaç sayımı vardı bugün öööfff kafamızı kaldırmaya vaktimiz olmadı ama bir gün daha bitti hemen şafağımı attırıp kaçıorum eve güzellikler 12: ii akşamlar herkeseee

haydı eve hatun..dınlen..

luppa yemek ;tumba yatak

AHAHA töbe töbeee:):)

ya vallahı bu çocuklarla fabrıka ayarlarım bazen bozluyor:))

ağız alışkanlığı oğlum,kızım dıyorum..sen tut eve gıt akşam..sofrada;

" baabaa..öğretmenım bana oğlum dıyor..sen onunla mı evleneceksın?"

Bende bir olaya kızdığımda kendi kendime unutma bunu bak geldiğinde sorarsın kızarsın diyorum ama hangi biri aklımda kaldı ki.Sen işini sağlama almışsın

kardeşi olanlar 6 tane..doğuştan haylaz bünye olanlar 4 tane..huyları değiştı..ağlama revaçta..ağlama duvarına döndü omzum bu hafta..toplantı yapacam..ben zaten ağlıom askerıme
oyyy işin hem zor hem zevklidir ama canım yaa..arkadasımda ilkokula rehber öretmen ayy anlatıo da gülmekten göslerimden yas gelio..öretmene gidip ana okulundaki çocuklar sevgilim var kkavga ettım diomuss bizi barıstırır mısınıs falan..abowww biz o yasta aşk meşk bilmiodukk

cocukların sucu yok kı o reklamlar yuzunden koca koca insanlar bile 11880 diip dolanıo artııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…