sağolasın hatun..ekınezya ıçıordum gun içinde ama çocuklardan bana kalmıyor kı..o ne o ne dıye atlarlaryemek arası can çekmıyor bende..hastalık çekıyoruz
hahahaah sen Muhteşem Yüzyıl a kaptırmışsın kendiniii
İyi aynı görüşmeyeli 1gün düştü şafağım şükürrr
senden naber?
aman dıkkat et hatun..
ya bırde bugun tavuk yapacaktık sözumona eldıvenden..sınıfta gum bam patlama sesınden başka 5 tavuk 2 cıvcıv çııktı..patlattılar
ahahhahah süpermiş
ebeeet ama ben yinede çoook özledimm..böle sokaga cıkıp seviyorum uleeeen diye bagırasım waaa..yıllık izindeyim ama dodomu kaldırıp dısarı cıkamıomm..delleniyorum iiceeaz kaldı biraz daha sabır
aman dıkkat et hatun..
ya bırde bugun tavuk yapacaktık sözumona eldıvenden..sınıfta gum bam patlama sesınden başka 5 tavuk 2 cıvcıv çııktı..patlattılar
anladım cnm bu havalar a dıkkat etmek lazım zaten ınsanı yanlıtıyorlar
şiddetle tavsiye ederim en azından kadın milletiyiz sinirimiz bir yerden çıkmalı ben öyle çıkarıyorum
çıkan yaratıklarda o kadar süper olaydı..mubarek JAWS yapmış tavuk dıye
ebeeet ama ben yinede çoook özledimm..böle sokaga cıkıp seviyorum uleeeen diye bagırasım waaa..yıllık izindeyim ama dodomu kaldırıp dısarı cıkamıomm..delleniyorum iicee
oyyy zaman güzel gecer bıcırıklarlaa
Evet sinirlenince ne yapıcağımı şaşırıyorum kendimi yiyiorumm sonra burda olsaaa
İlaç sayımı vardı bugün öööfff kafamızı kaldırmaya vaktimiz olmadı ama bir gün daha bitti hemen şafağımı attırıp kaçıorum eve güzellikler12: ii akşamlar herkeseee
yeni nesil çok yaratıcı inanılmaz birşeyler biz amma saftık yaa
İlaç sayımı vardı bugün öööfff kafamızı kaldırmaya vaktimiz olmadı ama bir gün daha bitti hemen şafağımı attırıp kaçıorum eve güzellikler12 : ii akşamlar herkeseee
gerçekten aradakı fark muthış..gerek sözel gerek sanatsal anlamda kendılerını ıfade edebılıyorlar..
bak geçen gun noldu..
ahmet Atatürk kaç yılında doğdu oğlum dıyorum..
cevaba bak hele; 11818
AHAHA töbe töbeee:):)
ben bir de ona kızdığımda,
ki yine kadın milletiyiz ister istemez kıskançlık olur:)
benim arkadşaımında aynı dönem gitti denizciydi günde 3 kere arıyor dedi..
erim 2 günde bir arıyor çünkü 660 kişiler bazı yerler az ama tabi ben dururmuyum sinirlendim:)
onlarıda not ediyorum..gelince çıkarırıım diye
oyyy işin hem zor hem zevklidir ama canım yaa..arkadasımda ilkokula rehber öretmen ayy anlatıo da gülmekten göslerimden yas gelio..öretmene gidip ana okulundaki çocuklar sevgilim var kkavga ettım diomuss bizi barıstırır mısınıs falan..abowww biz o yasta aşk meşk bilmiodukkkardeşi olanlar 6 tane..doğuştan haylaz bünye olanlar 4 tane..huyları değiştı..ağlama revaçta..ağlama duvarına döndü omzum bu hafta..toplantı yapacam..ben zaten ağlıom askerıme
gerçekten aradakı fark muthış..gerek sözel gerek sanatsal anlamda kendılerını ıfade edebılıyorlar..
bak geçen gun noldu..
ahmet Atatürk kaç yılında doğdu oğlum dıyorum..
cevaba bak hele; 11818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?