mirabaaaaaaaaaaa mirabaaaaaafilizcim merhaba göçmen güzeliii
ii etmiişinn arada kacamakk olurr canııım sendeeama faslası zararr
bakk az kalmıss senınde ben kavusscamm askıtoma senın 236 kalcakk susun canımbıtıcekk sona sızıı yallnuzz bırakmucam merak etmee
geç olsun güç olmasın
bak bitmeden buldum seni :81::81::81:
ayrıca bu hoplayan şeyi çok sevdim :122::122::122::122::122:
bundan sonra bunu zimmetime geçiriyorum :122:
:119::119:
mirabaaaaaaaaaaa mirabaaaaaa
bende iyiyim canımm sağolllll :122::122:
Hepinize merhabalarr...
Beni içinizden tanıyan yoktur büyük ihtimal. Çünkü benim şafak zamanım taa eski konuda kaldı=/ Saatlerdir eski konuda kendi yazdıklarımı, burada sizin yazdıklarınızı okuyorum. Anladım ki eski günlerin yarası hala içimde duruyormuş. Hiç farkına varmadan askerimi koyduğum gönlümün bir köşesine acısını da saklamışım...
Nedenini bilmiyorum ama buraya yazmak istedim birden. Askerim geldi, bizde ordaki kızlarla birbirimize tepük attık, aşklarımızla kavuşmalarımızı birbirimize anlattık. Sonra kimimiz evlendi, kimimiz mutlu mesut yaşadı gitti...
Ben mi?
Benim yolumu askerimden ayrı çizmiş hayat. Bizde mecburen ayrıldık. Geçen gün yolda rastladık birbirimize. Tuttu kolumdan 'gitme' dedi. Ama gitmem gerekiyordu... En çokta gözlerinin içine bakamamak üzdü beni...
Sizler şu an bana göre dünyanın en güzel görevini yapıyorsunuz. Bekleyin sevdiğinizi, kim olursa olsun...
Hepinize iyi şafaklar, hepinize sevdiğinizle güzel gelecekler...
bi an murat dalkılıç yazıo sandım meraba meraba yazınca
:82::82::82:
yok canım yaa denizde kum bizde sorunsevindim canım askerinle aran nasıl halledebildinizmi sorunlarınızı ?
ewett canumm neysee bundan sonraa bolee sayarıkk artıkk bırrlükteegecır canımm al senın olsunn
:103::103::103::103::103: cokk seker duruyoo
yok canım yaa denizde kum bizde sorun
senin ki sopa istio ozaman
aynen oyle bugun aradı benı moralım bozuk dedı nolduu dedım arkadaşı intihar etmiş gözümün önunde oldu dedi . tabı ne kadar doğru bılemem . bana kötu davranırsan bende öyle yapıcam diyo
bide diyoki benle soğuk konuşcaksan bitsin ben kendımı yıpratamam ölsemde öldüğümle kalcam
sonrada aradı özür diledi sinir ediyo beni
atarsa şafak 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?