Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hepinize merhabalarr...
Beni içinizden tanıyan yoktur büyük ihtimal. Çünkü benim şafak zamanım taa eski konuda kaldı=/ Saatlerdir eski konuda kendi yazdıklarımı, burada sizin yazdıklarınızı okuyorum. Anladım ki eski günlerin yarası hala içimde duruyormuş. Hiç farkına varmadan askerimi koyduğum gönlümün bir köşesine acısını da saklamışım...
Nedenini bilmiyorum ama buraya yazmak istedim birden. Askerim geldi, bizde ordaki kızlarla birbirimize tepük attık, aşklarımızla kavuşmalarımızı birbirimize anlattık. Sonra kimimiz evlendi, kimimiz mutlu mesut yaşadı gitti...
Ben mi?
Benim yolumu askerimden ayrı çizmiş hayat. Bizde mecburen ayrıldık. Geçen gün yolda rastladık birbirimize. Tuttu kolumdan 'gitme' dedi. Ama gitmem gerekiyordu... En çokta gözlerinin içine bakamamak üzdü beni...
Sizler şu an bana göre dünyanın en güzel görevini yapıyorsunuz. Bekleyin sevdiğinizi, kim olursa olsun...
Hepinize iyi şafaklar, hepinize sevdiğinizle güzel gelecekler...

bendee nasılll olimmm sabah iş cokk yogunn aksammda burda sızlerleyımmm iyii gelıyooo
senn nassın bakım safakınnda azalmısıtrr demüü

iyiyim canım ya okula gitmiorum bu hafta tatil ilan ettim kendime buralardayım işte
atarsa şafak kaldı 342
kurtulucam şu 300lerden kısmetse

Şafak 110

sonunda bu topikte devremi buldum :122::122:

aaannnmmm geeçç olduu ama sonunnda kavuşştukk
bulduk bırbırımızıı canummm ohh senunde azz kalmıss bee canımm aslındaa bır suru dewremızz var ama nasıp olmadıı sana herhal olsunn benı buldunn ayagımı surterek gelırım ben dewrelerr gelır sana terrttip cikim

çok üzüldüm gerçekten kısmet böyleymiş,
her işte bir hayır vardır derler ben inanırım buna..
belki şimdi değil ama ileri de çok daha mutlu olursunuz inşallah

nasılsın bakalım
iyiyim tatlım sen nasılsın ?

geç olsun güç olmasın
bak bitmeden buldum seni :81::81::81:

ayrıca bu hoplayan şeyi çok sevdim :122::122::122::122::122:
bundan sonra bunu zimmetime geçiriyorum :122:

:119::119:

qizz cim sen yapsana yarılayanlar listesini bi çok arkadaşımız var yarılayan ama listeyi yapan yok :97::97:

filizcim merhaba göçmen güzeliii

Son düzenleme:
iyiyim canım ya okula gitmiorum bu hafta tatil ilan ettim kendime buralardayım işte
atarsa şafak kaldı 342
kurtulucam şu 300lerden kısmetse

ii etmiişinn arada kacamakk olurr canııım sendee ama faslası zararr
bakk az kalmıss senınde ben kavusscamm askıtoma senın 236 kalcakk susun canım bıtıcekk sona sızıı yallnuzz bırakmucam merak etmee

Doldu gözlerimm,sevişini özledimm
Gel artık nefes alsın tenimmmmmmmm:84::84:

bende iyiyim canımm sağolllll :122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…