hooşşgeldinnncanum bbende yenii geldim:90::90::90:
sende hoşgeldinnnn :92::92:
ecm :79::79::79::79: naassunnn canımmm
tammdırrr qizzzhossbuldumm dereewmm benımm
Hoşbulduk canımm
İyiyim tatlımm senn nasılsın bakalım?
bendee nasılll olimmm sabah iş cokk yogunn aksammda burda sızlerleyımmm iyii gelıyooo
senn nassın bakım safakınnda azalmısıtrr demüü
Şafak 110
sonunda bu topikte devremi buldum:122::122:
Hepinize merhabalarr...
Beni içinizden tanıyan yoktur büyük ihtimal. Çünkü benim şafak zamanım taa eski konuda kaldı=/ Saatlerdir eski konuda kendi yazdıklarımı, burada sizin yazdıklarınızı okuyorum. Anladım ki eski günlerin yarası hala içimde duruyormuş. Hiç farkına varmadan askerimi koyduğum gönlümün bir köşesine acısını da saklamışım...
Nedenini bilmiyorum ama buraya yazmak istedim birden. Askerim geldi, bizde ordaki kızlarla birbirimize tepük attık, aşklarımızla kavuşmalarımızı birbirimize anlattık. Sonra kimimiz evlendi, kimimiz mutlu mesut yaşadı gitti...
Ben mi?
Benim yolumu askerimden ayrı çizmiş hayat. Bizde mecburen ayrıldık. Geçen gün yolda rastladık birbirimize. Tuttu kolumdan 'gitme' dedi. Ama gitmem gerekiyordu... En çokta gözlerinin içine bakamamak üzdü beni...
Sizler şu an bana göre dünyanın en güzel görevini yapıyorsunuz. Bekleyin sevdiğinizi, kim olursa olsun...
Hepinize iyi şafaklar, hepinize sevdiğinizle güzel gelecekler...
iyiyim tatlım sen nasılsın ?nasılsın bakalım
aaannnmmm geeçç olduu ama sonunnda kavuşştukk
bulduk bırbırımızııcanummm ohh senunde azz kalmıss bee canımm aslındaa bır suru dewremızz var ama nasıp olmadıı sana herhal olsunn benı buldunn ayagımı surterek gelırım ben dewrelerr gelır sana terrttip cikim
iyiyim canım ya okula gitmiorum bu hafta tatil ilan ettim kendime buralardayım işte
atarsa şafak kaldı 342
kurtulucam şu 300lerden kısmetse
çok üzüldüm gerçekten kısmet böyleymiş,
her işte bir hayır vardır derler ben inanırım buna..
belki şimdi değil ama ileri de çok daha mutlu olursunuz inşallah
iyiyim tatlım sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?