Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet ya ben rüyada gibiyim cnm sende öylemisin benim nişanlım bitanem şimdi haftaya yanımdamı olcak allahın izniyle

Son 1 gün kalana kadar anlamycam heralde tatlım bittiğini çünkü şafaksız hayat nasıl oluodu unuttum ben hatrlamam zaman alıcak heralde geceleri uyuyamıorum ya heyecanda lafmııı ohh bi sarılsam aşkıma şöle bi bitti ohh bee desem daha ne isterim ya

Şu aile görüşmeleri bitsinde bi aman aman sonra nasılsa beniiim yeterki bi 2 3 gün hevesini alsın annecikler babacıklar ayy kötü gelin nilay

aile toplantısında mıhenk noktasına gelırse sabrın..yeşilçamdakı gıbı atla,yar kalabalığı;

açlıın uleyynnn..er kişi benım..bn gelinim dıye..

e tabi 4 ay az değil düün ne zaman artık askerlikte bitmiş :):) babam demiş anneme bu haftasonu bizim kız karta kaçacak daha 27 yim yahu varsa biri evlensin demiş

Canım düğün inş seneye nisan mayıs gibi nişanı bi atlatalımda haziranın 18inde, eee askerden gelnce eniştede pek beklemez gibi gelio bana

eee nasılsınız keyifler nasıl bakalım?

hoşbuldukk saol iyiyim sen nasılsın senin enerjin yüksek yine her zaman olduğu gibi

ya nıye bılmıyorum..akşama kadar ıkı kelam etmeyı ozluyorum..işte adam yokkı konuşayım..çocuklarımla konuşunca içimde bırıkıo onların enerjıde belkı ondandır..

şafak kaç demıştın ben yıne unuttun yaw..

şafaksız hayata alışmak zor olucak ben herhalde bi ara yine sayarım

Valla enerjini hiç kaybetme bence çok güzel imreniyorum sana Benim şafak 338

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…