allah çirkin şansı vermemiş babacım de
evet ya ben rüyada gibiyim cnm sende öylemisin benim nişanlım bitanem şimdi haftaya yanımdamı olcak allahın izniyle
Şu aile görüşmeleri bitsinde bi aman aman sonra nasılsa beniiim yeterki bi 2 3 gün hevesini alsın annecikler babacıklar ayy kötü gelin nilay
e tabi 4 ay az değil düün ne zamanartık askerlikte bitmiş :):) babam demiş anneme bu haftasonu bizim kız karta kaçacak daha 27 yim yahu varsa biri evlensin demiş
ağlama hatun..er kişi sümüklü hatun sevmez
şaka bıryana bak ne guzel bugunlere gelmişsiniz..maşallah
aile toplantısında mıhenk noktasına gelırse sabrın..yeşilçamdakı gıbı atla,yar kalabalığı;
açlıın uleyynnn..er kişi benım..bn gelinim dıye..
onada kulp takar benım baba..stres topuyum onun
eee nasılsınız keyifler nasıl bakalım?
hoşbuldukk saol iyiyim sen nasılsın senin enerjin yüksek yine her zaman olduğu gibi
Canım düğün inş seneye nisan mayıs gibi nişanı bi atlatalımda haziranın 18inde, eee askerden gelnce eniştede pek beklemez gibi gelio bana
Son 1 gün kalana kadar anlamycam heralde tatlım bittiğini çünkü şafaksız hayat nasıl oluodu unuttum ben hatrlamam zaman alıcak heraldegeceleri uyuyamıorum ya heyecanda lafmııı ohh bi sarılsam aşkıma şöle bi bitti ohh bee desem daha ne isterim ya
Yapıcam bunu tamam kuzum
Meleeeeeek mutlaka gir yaz aynı gün yada ertesi gün ne hissettiğini fln unutma bak burayııı
evlenince çok arasın beni baba de
ahh ahh çocukta yenı geldıydı askerden
ya nıye bılmıyorum..akşama kadar ıkı kelam etmeyı ozluyorum..işte adam yokkı konuşayım..çocuklarımla konuşunca içimde bırıkıo onların enerjıde belkı ondandır..
şafak kaç demıştın ben yıne unuttun yaw..
beklerse ayıp eder, biraz daha beklerse benden çocuk mocuk olmaz tohuma kaçarım alimallah
şafak atarsa 9 haftaya yokuz
selaaaaaaaam güzel hatunlaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?