Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım hepimize bulaştırıyosun sen enerjini zaten
hoşbuldum canlaaaarrr

keyifler güzel ya biraz da bana bulaştırıııınnnn

valla bende keyifleniyim diye girdimm canımm sen nasılsın ?

amin canım hepimize bulaştırıyosun sen enerjini zaten

valla bende keyifleniyim diye girdimm canımm sen nasılsın ?

bu hatunlar enerji bombası maşallah

valla ben bu ara saf gibiyim sürekli çeyiz alınıyor ama sanki başkasına alınıyormuş gibi bakınıyorum ben

benı çağırıolar..karnımdan gur gur sesler gelıo

kalın sağlıcakla ahretlikler:80:

dün yatak odası çeyizini bitirdiiik mobilyalar da tamam yarın gelinlik diktireceğim modaevine model karar vermeye gidiyorum kızlaaaaaaarrrrrrrr

canımmmmmmmmmm resim ekle bende bakıyorum mobilyalara bu aralar...kızlar hep pozitif olun..inanın sonu çok güzel oluyor..

canımmmmmmmmmm resim ekle bende bakıyorum mobilyalara bu aralar...kızlar hep pozitif olun..inanın sonu çok güzel oluyor..

telesetten aldım canım özelden görüşelim göstereyim modelleri bulabilirsem yatak odam beyaz yemek odam ceviz ve krem lake oturma odam pudra pembe ve eflatun olucakkkk

en zevklii ve en zorr iş bence canım aklında varmı bişeyler ?

az çok var canım ama anlattığım zaman 4000 lira fiyat çıkardılar o yüzden yarın değişikler yapılacak 4000 lira vermek pek mantıklı gelmiyo

hoşbulduk canım iim sen nasılsın

bende iyiyim canım 200 ler hayırlı olsun su gibi geçsin inşallah

sağol canım benim hepsi geçsin bitsin biran önce
seninde eşyların hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla huzur içinde yaşamayı nasip etsin
nasıl bir gelinlik diktireceksin bilmiyorum ama eminim melek gibi olacaksındır bana göre her kıza gelinlik çok yakışıyor

amin canım 200 lerden sonrası çabuk geçiyor iyice alışıyorsun galiba

güzel dileklerin için de çoook teşekkür ederim

yarın bi belirleyebilirsem modeli sizlere de anlatırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…