amin canım hepimize bulaştırıyosun sen enerjini zatenamin ınşallah hatun..hepimiz oyle olalım..yoksa geçmıor zaman..
şu an ben çok mutsuz olduğum bıryerde çalışıyorum..ama dayanıyorum..
en çok kendımıze bız yardım edebılıyoruz..o nedenle uzmemeye çalışıorum canımı..yoksa dayanamıycam..hyheylere karışacam..
hoşbuldum canlaaaarrr
keyifler güzel ya biraz da bana bulaştırıııınnnn
hürgeneraliniz geldi...
Hmen pozitif yükleme ve mutluluk aktarıoruz sana ozaman canm
hürgeneraliniz geldi...
amin canım hepimize bulaştırıyosun sen enerjini zaten
valla bende keyifleniyim diye girdimm canımm sen nasılsın ?
hazır olmak ne demek 15 aydır bu anı bekliyorummyengeçiiiiimmmm 459 gün geçmiş bir güncük mü geçmeyecek depüğe hazır mısın bakiiiiiimmm sen ?
hey maşallah
Haydi çarşambaa gel artıkkkk :97:
bu hatunlar enerji bombası maşallah
valla ben bu ara saf gibiyim sürekli çeyiz alınıyor ama sanki başkasına alınıyormuş gibi bakınıyorum ben
benı çağırıolar..karnımdan gur gur sesler gelıo
kalın sağlıcakla ahretlikler:80:
hazır olmak ne demek 15 aydır bu anı bekliyorumm
bende geldim bende bendeeeee
aa olurmu öyle şeyy hepsi senin onlarınnn uzaktan bakma
dün yatak odası çeyizini bitirdiiik mobilyalar da tamam yarın gelinlik diktireceğim modaevine model karar vermeye gidiyorum kızlaaaaaaarrrrrrrr
dün yatak odası çeyizini bitirdiiik mobilyalar da tamam yarın gelinlik diktireceğim modaevine model karar vermeye gidiyorum kızlaaaaaaarrrrrrrr
vayyyy beee üst devrem hürgeneral oluyoooo
sıkı dur gece sağlam bi depük yiyeceksiiiinnnn:86bayıldım bu smileyin tipine)
hoşgeldiiiiiiiin tuanacım nasılsın?
canımmmmmmmmmm resim ekle bende bakıyorum mobilyalara bu aralar...kızlar hep pozitif olun..inanın sonu çok güzel oluyor..
en zevklii ve en zorr iş bence canım aklında varmı bişeyler ?
hoşbulduk canım iim sen nasılsın
kızlar ben yemeğe gidiorum hoşçakalınn:79:
telesetten aldım canım özelden görüşelim göstereyim modelleri bulabilirsem yatak odam beyaz yemek odam ceviz ve krem lake oturma odam pudra pembe ve eflatun olucakkkk
az çok var canım ama anlattığım zaman 4000 lira fiyat çıkardılar o yüzden yarın değişikler yapılacak 4000 lira vermek pek mantıklı gelmiyo
bende iyiyim canım 200 ler hayırlı olsun su gibi geçsin inşallah
sağol canım benim hepsi geçsin bitsin biran önce
seninde eşyların hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla huzur içinde yaşamayı nasip etsin
nasıl bir gelinlik diktireceksin bilmiyorum ama eminim melek gibi olacaksındır bana göre her kıza gelinlik çok yakışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?