Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kardelenim o zaman biz senle özelden irtibata geçelim baksana zevkler aynı bide gelinlik konusunda fikir alışverişi yapalım tesettürlü olacak ya gelinlikler şöyleee farklı bişeyler yapalım

öyle canım yaa.. zevklerimmiz bir..hele gelinliğini çok merak ediyorum..doğru düzgün tesettürlü gelinlik yok..

hımm Allah kavuştursun canım bitmiş ne güzel.Benim eşimde istanbulda denizci inşallah bitecek.

evet dağıtım izninde ama dağıtıma geç geldi şoförlük eğitimine gittiği için şimdide izmir il jandarmaya gidiyor inallah geçer bir an önce hele geldi görüyorum ya karımda daha da gözümde büyüdü bir yıl nasıl geçicek diye ama çok kötü durumu i değil ya değişmi bi tuhaflaşmış

ivet hala inanmıyorummm biri çıkıp şaka diycek diye korkuyom

girçek girçeeeeeek hürgeneralim benimmm

sağoll kardelencim bende hürgeneral olcem artıkım

güzelmiş canım beğendim ben[/

çok saol canım aldım bakalım bu örtüyü fikir değiştirmezsem bu olacak yatak örtüm

öyle canım yaa.. zevklerimmiz bir..hele gelinliğini çok merak ediyorum..doğru düzgün tesettürlü gelinlik yok..

benim aklımda süper modeller var kardelenim anlatırım sana da

öyle canım ki zaten evlenelide çok olmadı bizim

ayyy taze gelinim benimm hemencik askere mi gönderdin kocişiii

kızlar bana musade yemek vakti öpüyorum hepiciiiiiiniiiziiiii

kızlar yengeçimizin depüğünü kutlamaya hadiii

mutluluktan uçtuğumuz haberlere gelin

iyi akşamlar kızlar tezkere alaaaaaaaaaaaan arkadasım senın adına cooooooooook sevındııım darısı bızlerın bassııııınaaa dıyeyıım bundan sonra hıc ayrılamayın bırbırınızın heeep degerını bılın uzmeyın bırbırınızı
bundan sonrakı hayatınla hep mutlu ol gul canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…