Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anammm benim öle bişeyim olsa varya hiç gelmeseydin bir davetiye sayes,nde yüzünü görüyoruz derler hee
doğru söylüyorsun hafta içi ne yapacak en azından otursa bile sorun olmaz annen için

annem çalışıyor zaten en büyük stres bundan yaaa ikimizde çalışıyoruz nasıl olacak nasıl yapıcaz diyoruz.

annem çalışıyor zaten en büyük stres bundan yaaa ikimizde çalışıyoruz nasıl olacak nasıl yapıcaz diyoruz.

HIMM pardon canım annenin çalışmadığını sanıyordum .allah büyük bir şekilde halledilir sorun etme herşeyi gözünde büyütme canım.akışına bırak

Evet kuzum ya 18 haziranda inş sen naptın nasıl gidio

oyyy anam bişe kalmamış ne gzel...heyecan ,hazırlıklar ne durumda canım
iş güç işte canım.dün evde teli unutmultum malimüşavir mesaj bile atmamış bende atmadım akşam.
şimdide atsam ne yasam bilemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
oh ohh süper ya geri sayıl başlamışşşşşşşşşş
bende nasıl olsun şafak saymya devam...
off kankaa off say say bitmiyoooooooo çok yoruldum artık yaaa

geçiyor beee canım şimdi karanlık olduğu için sıkıyor ama günler çok hızlı.
hem sayılı gün yaa hemencik geçer sıkma canını geleceği güne odaklan yeter

HIMM pardon canım annenin çalışmadığını sanıyordum .allah büyük bir şekilde halledilir sorun etme herşeyi gözünde büyütme canım.akışına bırak

evet canım öyle yapıyoruz artık. çoğu bitti azı kaldı işte

saol yaa çok teselli verdinn.. karanlık demek hee

naan neden yalan söyleyim uzun olduğu için sana öyle geliyor.
bende düğün için 360 sayıyordum kendimden biliyorum ozaman diyordum herkez evlenir bana gelmez sıra ama şimdi bakıyorum poffff çoktan geçmiş geçen günlerinize bak sende çok iyi anlarsın zaten

Söz ve elbise bölümünden nişanlığıma bakabilirsin canm topiğim var nilayın nişanlığı diye gerçekten çok az kaldı darısı senin gibi bize düğün şafağına artık inş

gördüm canım çok sade ve güzel bi model. yemekli düğün için çok şık olacaktır
inşallah canım nişanlanarak bi adım atmış olacaksın zate devamı hızlıca gelir

Hazırlıklar bitti bi takılar kaldı onuda aşkım gelince inş p.tesinden itibaren yani halletmeye başlycaz tatlım hmm mesela bi günaydın merak ettim dün hiç sesin çıkmadı nasılsın yazabilirsin

hazırlıklar bitti bi takılar kaldı onuda aşkım gelince inş p.tesinden itibaren yani halletmeye başlycaz tatlım Hmm mesela bi günaydın merak ettim dün hiç sesin çıkmadı nasılsın yazabilirsin

ohh bişe kalmamış umarım onalr sorunsuz hallolur ailelerde sorun yaşanabilyor..
Yazdım tatlım.bakalım:)

ohh bişe kalmamış umarım onalr sorunsuz hallolur ailelerde sorun yaşanabilyor..
Yazdım tatlım.bakalım:)

Çevremde okadar çok şey gördümki valla canım açıkcası korkuorum ama dediğin gibi inş güzelce halolurda en son kuaföre kalır stres ii yapmışsın cicim hep karşı tarafdan beklemeyelim

çevremde okadar çok şey gördümki valla canım açıkcası korkuorum ama dediğin gibi inş güzelce halolurda en son kuaföre kalır stres Ii yapmışsın cicim hep karşı tarafdan beklemeyelim

korkma içini ferah tut.
Korkarsan başına gelir derler doğru canım..akışına bırak eminim hepsi sorunsuz hallolup çok güzel bir niaşnın olucak..
Haklısın valla ama alıştırmak istemiyorum ben:)
çk yoğunmuş bu geçici vergiden dolayı.kıyamam ya

nilay bide sana bi öneri daha.
yüzüğünü sol parmağına göre al mutlaka. benim ikisi arasında çok fark vardı.
birazcık küçültürmem lazım

İnş canmm ayy heyecan basıo düşündükçe hangi birine heycanlanym ya askerliğin bitmesinemi nişanamı ah ah bak iş güç gördünmü fırsatı olmamıştır alışmaz alışmaz ilk zamanlarda böle arada bir yapınca hoşlarına gider

nilay bide sana bi öneri daha.
yüzüğünü sol parmağına göre al mutlaka. benim ikisi arasında çok fark vardı.
birazcık küçültürmem lazım

Evet benmde öle ya sağ parmağıma tam olan yüzük sol parmağıma birazda olsa bol oluo ne tuhaf:44: tamam canmcım öle yaparım zaten nişandan sonra direk sola takmayı düşünüoruz artık 1 senedir söz yüzüğü sağda bıktık

benimde öyle genelde herkezin öyle yaptırmasamda olur ama korkuyorum düşer mi falan diye.
sorucaz olursa yaptırıcaz olmadı en arkaya takıcam onu diğer 2 yüzük öne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…