- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
İnş canmm ayy heyecan basıo düşündükçe hangi birine heycanlanym ya askerliğin bitmesinemi nişanamıah ah bak iş güç gördünmü fırsatı olmamıştır alışmaz alışmaz ilk zamanlarda böle arada bir yapınca hoşlarına gider
naan neden yalan söyleyim uzun olduğu için sana öyle geliyor.
bende düğün için 360 sayıyordum kendimden biliyorum ozaman diyordum herkez evlenir bana gelmez sıra ama şimdi bakıyorum poffff çoktan geçmiş geçen günlerinize bak sende çok iyi anlarsın zaten
şafakkk99 BAŞKAA yyoookk :119::119::119::119::119::119::119::119: :116::116::116::116::116:
şafakkk99 BAŞKAA yyoookk :119::119::119::119::119::119::119::119: :116::116::116::116::116:
tertippppppppppppp 3lü rakamlara veda etmişsinnnnnnnnnnnnn
darısı başıma tez zamandaaaaaaaaaaa
BENİM Şafak atarsa 127.. okadar çokmu gerçekten yaaaa
sen böyle dedin benim bütün hevesim şevkim bitti.. bugün benden hayır gelmez gayriii
benimde öyle genelde herkezin öyle yaptırmasamda olur ama korkuyorum düşer mi falan diye.
sorucaz olursa yaptırıcaz olmadı en arkaya takıcam onu diğer 2 yüzük öne
tertippppppppppppp 3lü rakamlara veda etmişsinnnnnnnnnnnnn
darısı başıma tez zamandaaaaaaaaaaa
Gözün aydın bak bundan sonrası nasıl geçicekOrganikciğim ıslatmışlarmı yüzlerden düşünce aşkını ?
eweettt ordaa denizz var tamm yanlarındaa atmısslarrr yahuuhastaa olurr 2 gnee kalmazz sagoll canımm benımm ınşallaaahhh gecerrr yaaa bısıı kalmadıı en sonn bugunn sonn 99 dıyısımm BAŞKAA YOK yannışş anlanmasınn yaniii :90::90::90: sen kavuşştaa sonraa bızde sıra artıkınnn
Lokumum 27 günün kalmış seninde sonra 99
127 mi200lerdeydin bi ara ben 240*200 falan bekliyordum
buna mı üzülüyorsun senyuhhh en son bıraktığımda 200 sayıyordum sanırım
waayyy tertiibiiiiimm benimmm yaavallaa vedaa ettımm sormaa yedılerrdii benıı şimdiii
çokk çokk daha iiyiimm darısııı senınn basınaaa bebegımmm ınsallahhh gell peşimdn beklımmm senüüü
senle uzun zamandır konuşamaıyoz ozaman kankaa
ay deme 200falan :18:
çok şükürr 100lerin bitmesine 27 gün kaldı..
ama nebilim hala geçmiyor gibi geliyorrr[/B
gt at kendini köprüden son 100 gelmişsin hala geçmiyor diyorsun
Epey olmuş demekki yaaa öyle hatırlıyorum çünkü ben
çift rakama düşünce rahatlarsın
az kalmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?