ders alanına göre değişiyor tatlımoda soğru geçen seneki gibi sıcak olmasa bariii
excellimi iyicce geliştirmek yönetici asistanlığı olabilir baktımda biraz siteye..
çekilmez dimi sıcaklarda.:)kışın soğuk,yağmuırda çekilmez:)
toplam kaç ay sürüyor..
Daha ben laptop almadım biliyo musunonu alıyım öle yazılcam kursa.
çift çekirdekli toshıbanın istiyorum ben ya
ne bileyim kızım ortaokulda tüm serisini okuyup bırakmıştım sonra ilgilenmedimayy hakkaten yaa şu serra naptı ne etti bi anlatın, merak ettim?
sen de aramıza katıldın..
Bizde güzel gelişmeler var..aşkım cuma günü bize geldi..bizimkilerle tanıştı..bu hafta içinde istemeye gelecekler..
çk ii anlıyorum seni ama yapılcak bişe yok sabır 11 ay bitmiş geriye bak .geçen zamana hep tatlımm.bak 124 ne çabk geldin 100 lere ne kalmış şurda durum aslında bu 100 ler çokçabuk geçmiş send ehee
ayyy durucum dün ben de yazdan nefret ettim, millet sarmaş dolaş, içim bi garip oldu
evden çıkmak bile istemiyorum böyle olunca:85:
ders alanına göre değişiyor tatlım
yok kışın gidiyorda yazın fellik fellik gezmek varken derse gitmek hiiiç çekilmiyor inan :))
ne bileyim kızım ortaokulda tüm serisini okuyup bırakmıştım sonra ilgilenmedim
üf ölmüştür heralde ben ortaokuldayken o üniversiteyi kazanıyordu
öylemi diyorsun burcum çabukmu geçti 100lerr.. Bilmiyorum ama bana çok uzun geldi vallahii....
Ya hadi çeyizler bişiler koyun gecelikler falan havam değişsin benimmmmmmmmmm
ben zaten haftasonları hiç çıkmıyorum içimden gelmiyo ... Ama işe gelip giderken ve ben kordonda çalışıyorum sahilde bizim şirket yani istemesemde görüyorum o manzaraları içim acıyo vallahiii
hobaaaaaaaaaaa
ne çabuk kızım ya bu ne acele bu ne hıız
anoww
biz bi kendimize gelelim istedik yav düşünmüyoruz hemencik
ama çok sevindim senin adına oyy hayırlısı olsun hakkında canım benim
çok sevindim ulen :81:
heralde kızım 4 ay ne ki su gibi geçicek gerçekten bak
girme girme bunalıma bak moral vermeye geliyoruz buraya :)
bizde güzel gelişmeler var..aşkım cuma günü bize geldi..bizimkilerle tanıştı..bu hafta içinde istemeye gelecekler..
benimde 100 ler hiç çabuk geçmemişti senden kötü oluyordum şahidim duygu bilir ne bunalu-ımlardayım sen yine iisin ama gerçekten çk hızlı geçti sana öle geliyor durum içini ferahlatttt bakalım
wallahi yaa, hala serrayı yazabildiğine inanamıyorum
ne bileyim kızım ortaokulda tüm serisini okuyup bırakmıştım sonra ilgilenmedim
üf ölmüştür heralde ben ortaokuldayken o üniversiteyi kazanıyordu
aynen canım, ben de mecbur biyerden biyere giderken görüp fenalaşıyorum. Aşkım mehtaptayken hiç kimse umrum değildi, şimdi acayip batıyor herkesöYLEMİ DİYORSUN BURCUM çabukmu geçti 100lerr.. Bilmiyorum ama bana çok uzun geldi vallahii....
Ya hadi çeyizler bişiler koyun gecelikler falan havam değişsin benimmmmmmmmmm
ben zaten haftasonları hiç çıkmıyorum içimden gelmiyo ... ama işe gelip giderken ve ben kordonda çalışıyorum sahilde bizim şirket yani istemesemde görüyorum o manzaraları içim acıyo vallahiii
benimde 100 ler hiç çabuk geçmemişti senden kötü oluyordum şahidim duygu bilir ne bunalu-ımlardayım sen yine iisin ama gerçekten çk hızlı geçti sana öle geliyor durum içini ferahlatttt bakalım
4Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy:120Gün nöfffkulağa hiç hoş gelmiyor duyguş yaaa
Ay canım çok sevindimm... Allah tamamına erdirsinnn
evet durucum bende sana söyledim 100 ler zor 100 den sonrası su gibbi akıp gidiyor tutamıyorsun
evet burcu pskiyatriste bile gitti hatta ben bile gidecektim da annem el attı bana sağolsun toparladı beni
benim en büyük destekçim annemdi vallahi bilahi şanslıyım :)
bizde bunun için burdayız saten durum salma kendini
aynen canım, ben de mecbur biyerden biyere giderken görüp fenalaşıyorum. Aşkım mehtaptayken hiç kimse umrum değildi, şimdi acayip batıyor herkes
bak dün saç kurutma mak. ve tost mak. aldım, resmini ekliyim birazdan
tost makinesini bilmiyorum da
remington fön makinesi harika bir seçim tatlım
güle gülle kullan inşallah
Duyguşş sen bilirsin ben maşa almak istiyorumm böyle iri dalgalar su dalgası falan yapmak istiyorum kaçlık oluyo o bidee hangi marka iyidir? Orta yollu bişilerrdeenn
remington dan vazgeçme saç için tatlım
19 çok ince değil su dalgası kıvamında oluyor iri bukle istersen de 32 lik iyi ama o da çok kalın olduğu için kısa sürede düşüyor saç
19 luk iyidir tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?