Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ders alanına göre değişiyor tatlım
yok kışın gidiyorda yazın fellik fellik gezmek varken derse gitmek hiiiç çekilmiyor inan :))

ayy hakkaten yaa şu serra naptı ne etti bi anlatın, merak ettim?
ne bileyim kızım ortaokulda tüm serisini okuyup bırakmıştım sonra ilgilenmedim
üf ölmüştür heralde ben ortaokuldayken o üniversiteyi kazanıyordu

sen de aramıza katıldın..

Bizde güzel gelişmeler var..aşkım cuma günü bize geldi..bizimkilerle tanıştı..bu hafta içinde istemeye gelecekler..

anammmmm hadi hayırlısı olsun canımm.çk sevindimm darısı isteyenlerin başına

çk ii anlıyorum seni ama yapılcak bişe yok sabır 11 ay bitmiş geriye bak .geçen zamana hep tatlımm.bak 124 ne çabk geldin 100 lere ne kalmış şurda durum aslında bu 100 ler çokçabuk geçmiş send ehee

öYLEMİ DİYORSUN BURCUM çabukmu geçti 100lerr.. Bilmiyorum ama bana çok uzun geldi vallahii....
Ya hadi çeyizler bişiler koyun gecelikler falan havam değişsin benimmmmmmmmmm

ayyy durucum dün ben de yazdan nefret ettim, millet sarmaş dolaş, içim bi garip oldu
evden çıkmak bile istemiyorum böyle olunca:85:

ben zaten haftasonları hiç çıkmıyorum içimden gelmiyo ... ama işe gelip giderken ve ben kordonda çalışıyorum sahilde bizim şirket yani istemesemde görüyorum o manzaraları içim acıyo vallahiii

hele birde sevgilin varsa:)
ama ben rahatım sevgilim yok istediğimi yaparım

benimde 100 ler hiç çabuk geçmemişti senden kötü oluyordum şahidim duygu bilir ne bunalu-ımlardayım sen yine iisin ama gerçekten çk hızlı geçti sana öle geliyor durum içini ferahlatttt bakalım

çok bekledik yeter ulenn..
askerden önce yapacaktık aslında,bizimkiler askerlik olsun sonra dediler..askerlik bitti şükürler olsun..önümüzde bi engel kalmadı inş..

heralde kızım 4 ay ne ki su gibi geçicek gerçekten bak
girme girme bunalıma bak moral vermeye geliyoruz buraya :)

4Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy:120Gün nöfff kulağa hiç hoş gelmiyor duyguş yaaa

bizde güzel gelişmeler var..aşkım cuma günü bize geldi..bizimkilerle tanıştı..bu hafta içinde istemeye gelecekler..

Ay canım çok sevindimm... Allah tamamına erdirsinnn

benimde 100 ler hiç çabuk geçmemişti senden kötü oluyordum şahidim duygu bilir ne bunalu-ımlardayım sen yine iisin ama gerçekten çk hızlı geçti sana öle geliyor durum içini ferahlatttt bakalım

evet durucum bende sana söyledim 100 ler zor 100 den sonrası su gibbi akıp gidiyor tutamıyorsun
evet burcu pskiyatriste bile gitti hatta ben bile gidecektim da annem el attı bana sağolsun toparladı beni
benim en büyük destekçim annemdi vallahi bilahi şanslıyım :)

bizde bunun için burdayız saten durum salma kendini

ne bileyim kızım ortaokulda tüm serisini okuyup bırakmıştım sonra ilgilenmedim
üf ölmüştür heralde ben ortaokuldayken o üniversiteyi kazanıyordu
wallahi yaa, hala serrayı yazabildiğine inanamıyorum

aynen canım, ben de mecbur biyerden biyere giderken görüp fenalaşıyorum. Aşkım mehtaptayken hiç kimse umrum değildi, şimdi acayip batıyor herkes
bak dün saç kurutma mak. ve tost mak. aldım, resmini ekliyim birazdan

EVET BURCUm hatırlıyorum kuşum ben ilk geldiğim zamanlar sen benim şuanki şafak ayarlarındaydın sanırım..
çok kötüydün hatırlıyorummm....
Ama inan bende çok kötüyümm. Şirkettekiler bıktı benden artık sürekli ağlıyorumm sürekli teselli veriyolar...artık gözümü yaşlı görmeseler şaşırıyolar resmen

evet evet duyguş hatırlıyorum burcunun o halleriniii...
Ama sen bana göre hep güçlü geldinn... öyleydin yada göstermiyodun bilmiyorum...:26:

Al bendende okadar ende çok fena oluyorum görüncee

Hani hani göster bakayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Güle güle kullan bu aradaaa

Heyytttttt üzülmek yok mutlu olalımmmm aman bekledim psikiyastriye gittimde ne olduuu
adam pisliğin önde gideni çıktı adi,şelefsiz,utanmadan birde msaj atıyor halaaaa

Hayat güzel yaşamak güzel ağlamak yerine gülelimmm simit isteyeb varr mııı

tost makinesini bilmiyorum da
remington fön makinesi harika bir seçim tatlım
güle gülle kullan inşallah

Duyguşş sen bilirsin ben maşa almak istiyorumm böyle iri dalgalar su dalgası falan yapmak istiyorum kaçlık oluyo o bidee hangi marka iyidir? Orta yollu bişilerrdeenn

Duyguşş sen bilirsin ben maşa almak istiyorumm böyle iri dalgalar su dalgası falan yapmak istiyorum kaçlık oluyo o bidee hangi marka iyidir? Orta yollu bişilerrdeenn

remington dan vazgeçme saç için tatlım
19 çok ince değil su dalgası kıvamında oluyor iri bukle istersen de 32 lik iyi ama o da çok kalın olduğu için kısa sürede düşüyor saç
19 luk iyidir tatlım

benim düzleştiricim saç kurutma mak. falan philips ...
remington kullanmadım ama pek övülüyorr... Du bakayım benim bitiyor önümüzdeki ay beyaz eşya taksitlerimm... o zaman gelsinn alışverişlerrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…