canım ben sen konyada yasıyorsun asker beklıyorsun sandımama ıcın rahat olsun konyamız guzel bı sehır halkımız cok sahıplenır ögrencılerı askerlerı ve sanırsam senınkıde merkezde kalıyor guzel rahat bı yerde sanslısın ıcın rahat olsun ben konyalıyım ama norvecte yasıyorum ınsallah konyaya gelın gıdecem Allah nasıp ederse benım şafakta 375 Allahım tum herkese bol sabırlar versın.
ayy bnde senn askerinde konyada sandım evt cnm konyada yapıo allaha şükür yeri güzel çıktı.ben sivasta yaşıorum askerimde sivaslı ztn.bnm şafak nasıl oldu anlamadım ama kızlar bu ayın bitiminde 200 den düşüomuşuz okadar çok sevndmki anlatamam nasıl olduğunu bilmiorum ama müthiş bi haberdi allah herkese çabucak kavuşmayı nasip etsin.kavuşan arkadaşlarımızda var helal olsun vallaha müthişsiniz kzlar
yok hayatım bız konyanın yerlısıyız ıkımzde keske öyle bısı olsaydı benım sevdıcegım hatayda pasalar gıbı askerlık yapıyorınsallah bekleyenler ıcın zaman cabucacık gecer canım guzel haber sevındım ama butun askerlerın gunundenmı 200 gun duseceklermıs eger öylse son zamanlarda aldıgım en guzel haber derım buna ben duymustum secımlerden sonra dusecek dıye canım senın haberın varsa bızlerede söyle merak ederım ben
şafağımız 27
Allah'ım zaman hızlı geçsin hayırlısıyla askerlerimiz sağsağlim hemen gelsinnn AMİN :97:
yok tatlım ya keşke herkesin öle olsa.ben bizimkini bgn 335 olarak sayıoodum.tlfnda konuştuk oda bna 330larda deiliz bu ayın sonunda 200 den düşüosun dedi yani ben biraz fazla saymışım cnm tam gün saymışım çok karmaşıktı vallahi bnde tam olarak anlayamadımhatay mı ayy cnm allah ikinizde güç versin inş
amin amin amin hepimize.ayy o iki rakamı görebilcekmiyiz bzde acabacnm allah çbcak kavuştursun genelde son günler geçmez derler ama gerçekten ölemi ya?:26:
amınnn canımcım..
vayyy sen 335 gun sanarken 200 gun demek desene keyfıler super dıye ıyı sızın az kalmıs canım:92: ozaman aralık ayına kavusacaksınız allah ızını ıle.
şafak çokken daha hızlı geçio hemen gelirsiniz bu şafağa ama sonrası önemli..canım aynen öyle..100lerden sonra cabuk gecer dediler ama bnm için hiçte öle olmadı..plakalar falan çok yavaş geçiooo
şafak doğan güneş
337 dönemler sevdiklerine kavuşuyo yavaş yavaş
darısı tüm bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?