Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy bnde senn askerinde konyada sandımevt cnm konyada yapıo allaha şükür yeri güzel çıktı.ben sivasta yaşıorum askerimde sivaslı ztn.bnm şafak nasıl oldu anlamadım ama kızlar bu ayın bitiminde 200 den düşüomuşuzokadar çok sevndmki anlatamam nasıl olduğunu bilmiorum ama müthiş bi haberdi allah herkese çabucak kavuşmayı nasip etsin.kavuşan arkadaşlarımızda var helal olsun vallaha müthişsiniz kzlar

yok hayatım bız konyanın yerlısıyız ıkımzde keske öyle bısı olsaydı benım sevdıcegım hatayda pasalar gıbı askerlık yapıyor ınsallah bekleyenler ıcın zaman cabucacık gecer canım guzel haber sevındım ama butun askerlerın gunundenmı 200 gun duseceklermıs eger öylse son zamanlarda aldıgım en guzel haber derım buna ben duymustum secımlerden sonra dusecek dıye canım senın haberın varsa bızlerede söyle merak ederım ben

Son düzenleme:
şafağımız 27

Allah'ım zaman hızlı geçsin hayırlısıyla askerlerimiz sağsağlim hemen gelsinnn AMİN :97:

yok tatlım ya keşke herkesin öle olsa.ben bizimkini bgn 335 olarak sayıoodum.tlfnda konuştuk oda bna 330larda deiliz bu ayın sonunda 200 den düşüosun dedi yani ben biraz fazla saymışım cnm tam gün saymışım çok karmaşıktı vallahi bnde tam olarak anlayamadımhatay mı ayy cnm allah ikinizde güç versin inş

şafağımız 27

Allah'ım zaman hızlı geçsin hayırlısıyla askerlerimiz sağsağlim hemen gelsinnn AMİN :97:

amin amin amin hepimize.ayy o iki rakamı görebilcekmiyiz bzde acaba cnm allah çbcak kavuştursun genelde son günler geçmez derler ama gerçekten ölemi ya?:26:

amınnn canımcım..
vayyy sen 335 gun sanarken 200 gun demek desene keyfıler super dıye ıyı sızın az kalmıs canım:92: ozaman aralık ayına kavusacaksınız allah ızını ıle.

amin amin amin hepimize.ayy o iki rakamı görebilcekmiyiz bzde acaba cnm allah çbcak kavuştursun genelde son günler geçmez derler ama gerçekten ölemi ya?:26:

şafak çokken daha hızlı geçio hemen gelirsiniz bu şafağa ama sonrası önemli..canım aynen öyle..100lerden sonra cabuk gecer dediler ama bnm için hiçte öle olmadı..plakalar falan çok yavaş geçiooo

şafak doğan güneş
337 dönemler sevdiklerine kavuşuyo yavaş yavaş
darısı tüm bekleyenlerin başına

amınnn canımcım..
vayyy sen 335 gun sanarken 200 gun demek desene keyfıler super dıye ıyı sızın az kalmıs canım:92: ozaman aralık ayına kavusacaksınız allah ızını ıle.

yok cnm aralık olmuo mart ta gelcek 306 günmüş inanamıorum hala ya ben 335 derken 306 büyük bi hedie gibi sanki ayy inş snde çbcak geçirirsin günlerini.ben geçmez diodum ama sanırım geçio ya

şafak çokken daha hızlı geçio hemen gelirsiniz bu şafağa ama sonrası önemli..canım aynen öyle..100lerden sonra cabuk gecer dediler ama bnm için hiçte öle olmadı..plakalar falan çok yavaş geçiooo

eminim ya o günlere gelnce artık tamamen yol gözlüo olur insan zmn hiç geçmz ya inş çbcak geçer arkadaşım günler

iyiii akşamlaarrr kısslarrr benn gelldiiiimmm ohh havaa nekaa güzell balkondaa oturuyommm
yesiil çay içimmm yaz geldii zayıflıyımmm azz demee
şafak atarsaa 94 13 gün sonaaa plakalardayımmm yaaa bu bılee buyuk mutlulukk

ee ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır..
benimde beklediğim gün geldi .. "o gün" "bugün"dü...
bugün çook güzel bir sürprizle 1 gün erkenden sevdiceğime kavuştummm Askerlik bitti, artık kalbimin yarısı Erzurumda atmıyorrrr Burada yanıbaşımda
Darısı burda şafak sayan asker yolu gözleyen tüm kardeşlerimin başınaaa diyorummm
Kendi depüğümü kendim atıyorummmm , ve bu topiğe son kez yazıyorummmm

:119: ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞ :119:

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...19/05/2011 melekkkkk = 1 adana :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 2 adıyaman :123:

:123:... ChoqSeqeR = 73 şırnak :123:

-----------
-----

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...19/05/2011 melekkkkk = 1 adana :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 2 adıyaman :123:

:123:... ChoqSeqeR = 73 şırnak :123:

-----------
-----

depük listesini cnm arkadaşım çokşekerime devrediorum hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…