Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o konuşurken gözlerinin içine baktım acaba bunları konuşan o mu diye
tertibim anlıyorsun beni bu kadar umursamaz olması üzücü
yok filizcim askerlik psikolojisi bi yere kadar sus sabret o orda ama ben burda herşeyimle tek başımayım anılarımızla gittiğim her yerde o var bende burda askerlik yapıyrum onunla

biliyorum canım benim tamamen haklısın..ben bunu ilk başta söyledim erim e gidiyorsun ama ben seni sabırla bekliyorsam oralarda beni üzecek şeyler yapma , benimki de askerlik canımı yakarsan yıllara hiç acımam dedim..biraz erkeklere bunları demek lazım..çok fedakarlık yapınca gevşiyorlar sanırım kaybetme korkuları bir anda yok oluyor..bir de bizler gibi ince düşünmedikleri için kelimelerin varacağı noktalardan haberleri yok..biraz tepkini koy zaten hatasını anlayacaktır.Bazen tepkili olmak karşındakine verilecek en güzel hediyedir.Sürekli alttan alırsan kendinden taviz verirsin ama karşındaki bunu görmez çünkü düşündüklerini bilmez, acını bilmez dozunda tepkini koy derim. Tabiki bunlar benim düşüncelerimi ilişkin senin onu en iyi sen tanıyorsun

ama sakın onun yaptığını yapma, canını yakacağım diye onun sana anlattığı yahut eksikliği olan özel birşeyi yüzüne vurma inan ters tepiyor ve haklı iken haksız duruma düşüyorsun, tecrübe ile sabittir..

canım çok güzel şeyler söylemişsin evet kaybetme korkusu olmayınca daha da sarpasarıyor işler
ve önemlisi tepkini tavrını koyman tşk ederim tatlım içim biraz daha rahat karar verince ve ne yapmam gerektğini biraz düşününce ii geliyo insana

tabikide üzülme sen,dünyada sadece ölüme çare yok:) hiç ağlama..kadınız işte panik olabiliyoruz ki bu çok normal..ben ilişkileri bulmayaca benzetiyorum..her tartışmada bir harf daha eklenir, yahut her güzel anıda..en sonunda bakmışsın bütün olmuşsunuz tamamlanmışsınız..annem hep der erkeğe her sırrını anlatma diye, maalesef onu bende çok yaparım..erkekler can acıtmayı çok bilmedikleri için en saçma şey ile ona anlattığınız özel şey ile vurmaya çalışırlar.Eminim çok bilinçli yapmamıştır.İstisnaları olmakla birlikte erkeklerin tümünde bu var inan bana sen güçlü ol soğuk kkanlı olarak hatasını göster.Yoksa haksız duruma düşersin

bunları yazıyorum diye çok mantıklı hareket ettiğim sanılmasın deprem oldu beni aramadı diye tüm askeriyeyi ayağa kaldırmış bir insanım ne demişler dediklerimi yap, yaptıklarımı yapma

bunları yazıyorum diye çok mantıklı hareket ettiğim sanılmasın deprem oldu beni aramadı diye tüm askeriyeyi ayağa kaldırmış bir insanım ne demişler dediklerimi yap, yaptıklarımı yapma

haha süpersin cnm ya :)

aynen bnde ertesı gun başının etını yedım deprem oldu nedne benı aramadın dıye halbukı adam 11 de uyumus oluyo haberı bile yoktu yani

güzel hatunlar şöyle düşünün..sürekli isteklerinizi yapan, herşeyden taviz veren çok pasif bir erkeği eminim kimse istemez..işte erkeklerde öyle..biz anaç olduğumuz için çok fazla düşünceli oluyoruz ama anlamıyorlar..birbirimizden taktik almamız şart kızlar

ben 2 gun nişanlımın istediğini yapıosam 2 gün çemkiriyorummm..benim en kötu huyummmmm

nee kotüü bi günn yahuu canımm cokk sıkılıyoo müşteri gelmiyooo boşş boşşş bakınıyomm etrafaa işin kötüsüüü 11 kadar işteyımm nobetçiyikk yahu allhtann erkekk dııılımm sabaha kadarr
kalırdımm vallaa :86::86::86:

organğim benim kolay gelsin 11 e ne kalmış şurda az daha sabret
filizcim inan o an çok kötü idim düşünceler birbirine karıştı
yazdıkların desteğin için çok tşk ederim tekrar

canımmm senn iyii ol emii :26: eweet az kaldııı bacaklarımm agrıyoo bırassdaa
gecerr ewe gıdıncee üzülmee bak anladınn sen benıı mentolüüüümm bniimm

ne demek canım hepimizin derdi ortak biz birbirimizi anlamayacağızda kim anlar..şafak beklemek her yiğidin harcı değil

Son düzenleme:

bende işteyim ve inanılmaz sıkıcı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…