Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar... nezamandır girmiyordum bu topiğe bugün denk geldi...

ne çok hayallerimiz vardı bizim burda eski arkadaşlarla.hepimiz sizin gibi asker bekliyorduk..
3 yılımı verdiğim insanı bekledim geldi ama geldikten sonra herşey değişmiişti bizim için o eskisi gibi değil ilişkimiz eskisi gibi değildiiii...sanki çok farklı bi insan vardı karşımda ve noldu okadar beklediğim tek tek gün saydığım insanla ayrılalı 7 ay olacak...tabi iyikide bitmiş diyorum orası ayrı ama çok şükürki...

inşallah siz kavuşur ve ömür boyu ayrılmassınız .beni bilenler bilir eskiler çok iyi tanır...emossss :) bilmeyen arkadaşlarımada sevgilerle hayırlı tezkerelerr ama öyle çok fazla nazlarını çekmeyin asker pskolojisi diye hepsi bahane..hayatınızı yaşayın..çok öptümm

hoşşgeldinn canım cokk kotuuu okadar beklıyosunn hayal kuuryosunnn ve pooff bı bakmıssınn pembe balon patlamıss ınsallh hakkında hayırlısıı olmusutrr canımm benımm kımse bılemesskı zatennn alın yazısınıı kısmet bu işlerr herzaman hayırlısı dıyeelımm bayada bı sure gecmısss bundan sona hep mutlu oll

yeesss canımmm sanayydııı ıyıımm sen nasılsınnn bakalımmm
bende iyiyim canımm öyle evde tembel tembel oturuyorumm :86:

Onca emek o kadar fedakarlıktan sonra ayrılmanız kötü olmuş ama böylesi daha hayırlıymış iyi ki bitmiş dediğine göre mutlusun buna sevindim.
İyi dileklerin için teşekkür ederim Allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun
Ayrıca çok haklısın askerlik psikolojisine çok sığındıklarını düşünüyorum bende

bendende aynenn al okadar oturuyommm

kızlar ooffff canım sıkıldı kimseciklerde yok burda
şimdilik şafak saymıyorum ara verdim kendimce
kafam böyle rahat önümde sınavım var ona çalışacağım

mentolcüm ben buradayım tatlım :)

okudum bugun yazdıklarını senın adına çok üzgünüm :/ umarım hersey bıran evvel yoluna gırer cok düşünüpte sıkma canını olur mu

filizcim seni gördüm canım aşagıda
sana bişey danışacaktım canım imar kanununda 18. madde var ya onun hakkında bir bilgin var mı canım

selam kızlaaar...

nasılsınız nasıl gidiyorrr??

braun blendır alıcaktım kampanyaları kacırdım anneler gununde 250 lıralık urunler 150 lıra olmus bugun gordum forumda acayip moralim bozulduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…