hoşşgeldin caniimm
selam kızlar...nezamandır girmiyordum bu topiğe bugün denk geldi...
ne çok hayallerimiz vardı bizim burda eski arkadaşlarla.hepimiz sizin gibi asker bekliyorduk..
3 yılımı verdiğim insanı bekledim geldi ama geldikten sonra herşey değişmiişti bizim için o eskisi gibi değil ilişkimiz eskisi gibi değildiiii...sanki çok farklı bi insan vardı karşımda ve noldu okadar beklediğim tek tek gün saydığım insanla ayrılalı 7 ay olacak...tabi iyikide bitmiş diyorum orası ayrı amaçok şükürki...
inşallah siz kavuşur ve ömür boyu ayrılmassınız .beni bilenler bilir eskiler çok iyi tanır...emossss :) bilmeyen arkadaşlarımada sevgilerle hayırlı tezkerelerrama öyle çok fazla nazlarını çekmeyin asker pskolojisi diye hepsi bahane..hayatınızı yaşayın..çok öptümm
bende iyiyim canımm öyle evde tembel tembel oturuyorumm :86:yeesss canımmm sanayydııııyıımm sen nasılsınnn bakalımmm
selam kızlar...nezamandır girmiyordum bu topiğe bugün denk geldi...
ne çok hayallerimiz vardı bizim burda eski arkadaşlarla.hepimiz sizin gibi asker bekliyorduk..
3 yılımı verdiğim insanı bekledim geldi ama geldikten sonra herşey değişmiişti bizim için o eskisi gibi değil ilişkimiz eskisi gibi değildiiii...sanki çok farklı bi insan vardı karşımda ve noldu okadar beklediğim tek tek gün saydığım insanla ayrılalı 7 ay olacak...tabi iyikide bitmiş diyorum orası ayrı amaçok şükürki...
inşallah siz kavuşur ve ömür boyu ayrılmassınız .beni bilenler bilir eskiler çok iyi tanır...emossss :) bilmeyen arkadaşlarımada sevgilerle hayırlı tezkerelerrama öyle çok fazla nazlarını çekmeyin asker pskolojisi diye hepsi bahane..hayatınızı yaşayın..çok öptümm
bende iyiyim canımm öyle evde tembel tembel oturuyorumm :86:
Onca emek o kadar fedakarlıktan sonra ayrılmanız kötü olmuş ama böylesi daha hayırlıymış iyi ki bitmiş dediğine göre mutlusun buna sevindim.
İyi dileklerin için teşekkür ederim Allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun
Ayrıca çok haklısın askerlik psikolojisine çok sığındıklarını düşünüyorum bende
bendende aynenn al okadar oturuyommm
otur otur zamanda geçmiyo kuzum ya :86:
aynennn bakkk oturuyorumm sımdıı baacklarımm koptuuu oturmaktann şimdi 11 kadar burdayımm offf yaa:2::2::2:sabaha kadar agrıdan sarkı solerımmm
filizcim seni gördüm canım aşagıda
sana bişey danışacaktım canım imar kanununda 18. madde var ya onun hakkında bir bilgin var mı canım
yaz tatlım özele:) yani sorunu mesajla at ki burayı işgal etmiş olmayayım
selam kızlaaar...
nasılsınız nasıl gidiyorrr??
braun blendır alıcaktım kampanyaları kacırdım anneler gununde 250 lıralık urunler 150 lıra olmus bugun gordum forumda acayip moralim bozulduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?