o nerden çıktı kızzzzzz
Bencede yetti gariiii:95:
gelsin artık aşkımmmmmm
günaydın canım
Kızlar ben keman çalmak istiyorum :84:
Bilmem böle bi keman aşkı doğdu içimeeAma nerde öğrencem ya dünya parası kurslarr :84:
gelcek devooooo gelcek bitcek elbet bir gün bir gün gelcek o gün bizim günümüz olucak ogün güneş bizim içişn doğucaaaaaak
valla tatlım kabliyeti falan bilmiyorum ki hiç elime almadımKuzum kursları pahalı bayağ die biliorum ama kabiliyetin varsa ne güzel bende hep gitara özenmiştimde malesef hiç kabiliyetli değilim
çok heves ettiysen kıycan paraya gitcen özel ders alcann...
Ama önce ehliyet kursuna gitsem iyi olucak.. Evliliğe dair ne varsa hepsini rafa kaldırdım..Kendim için ne varsa hepsini yapıcam
neden canım hayrola nere kaldırdın neden kaldırdınnn
çok heves ettiysen kıycan paraya gitcen özel ders alcann...
Yihaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teskereci devreyiz devoo varmı ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bunu görmedim özelden cwp yazdım sanaaynen deryacım başka ne diyebilirisn ki. bu iki haftadır çektiğim ızdırabın hesabını bana kimse veremez!! neden aramadın diceksin ne yapmaya çalışıyosun diceksin bir iki laf edicek iyi yada kötü sonra iştima var diyip yada sırada bekliyorlar diyip gidicek. sen yine kendinle baş başa kalıcak yine sen tek başına herşeyle sawaşmaya çalışıcaksın hiç bişey olmamışçasına akıp giden hayatında...
günaydın merveeeeeeeeeeeeeeeegünaydıııın devoooooooooooooooo
şafak 131
süperim bugün canımÇok şükür iyiyim canımmm
sen nasılsın?
hayırdır cnm yaa, bişi mi oldu?Bilmiyorum kuzum ya bu aralar hiç iyi diilim
Deryam,incim,lokumum,zeynelim günaydınlaaaaar kızlar:126:
öyle canım bu sene söz nişan vs hiçbişey olmıcak gerisi Allah kerim diyorum artık
yok tabi devooooooo artık kral devreee biziiiimm
AAaaa neden böyle bişeye karar verdiniz canım noldukii:26:
hayırlısı neyse o olsun canımBende bilmiyorum tatlım ya benim hayallerim hep haziranda söz eylülde nişan şeklindeydi.. beyimize noldu bilmiyorum..bi ertelemedir gidiyor.. bende istemediğimi söyledim artık.. Hayırlısı hakkımızda ne diim
hayırlısı neyse o olsun canım
hayırlısı neyse o olsun canım
yaa tertibim geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben baştan anlatayım...söyle bakalım tertiippp senin neşe kaynağın ne havadisler fln güzel heralde anlatta içimiz açılsın biraz =)))
Bende bilmiyorum tatlım ya benim hayallerim hep haziranda söz eylülde nişan şeklindeydi.. beyimize noldu bilmiyorum..bi ertelemedir gidiyor.. bende istemediğimi söyledim artık.. Hayırlısı hakkımızda ne diim
anım okuyamamıştım geçmişi ama bu muhteşem bi haber yani öyle böyle değill harika ötesiiii inşallah herşey çok çok güzel olur senin için baksana muhteşemmm olmuş hem rahatı yerinde hem sana yakın hemde artık yanına gidebilrsin. canım naısl sewindim anlatamam ya. hatırlıyormusun bir konuşmuştuk dedim kuzenim ıspartadan istanbul tuzlaya düştü diye sende nerde bizde o şans demiştin bak şimdi istanbulda gördün mü =))))yaa tertibim geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben baştan anlatayım...
Askerimi kırklarelinden alıp çorluya, çorludan da istanbul üsküdar'a getirdiler. Birsürü mülakattan geçtikten sonra kuzumu tuğgeneralin habercisi yaptılarve şuan olduğu yer cennet gibi, deniz ayaklarının altında... İşi biraz riskli bir iş ama olsun en azından rahatı yerinde, ve bana sadece ve sadece 2buçuk saat uzaklıkta
Veeeeeeeeeee herşeyden önemlisi aşkım benim yalnız başıma onun yanına gitmeme izin verdi, hem de kendisi dedi bana, demek ki çok özlemiş
Daha önceleri hayır kesinlikle yanıma yalnız gelemezsin, annemlerle gel diodu...
Off çok mutluyum yaaa
anım okuyamamıştım geçmişi ama bu muhteşem bi haber yani öyle böyle değill harika ötesiiii inşallah herşey çok çok güzel olur senin için baksana muhteşemmm olmuş hem rahatı yerinde hem sana yakın hemde artık yanına gidebilrsin. canım naısl sewindim anlatamam ya. hatırlıyormusun bir konuşmuştuk dedim kuzenim ıspartadan istanbul tuzlaya düştü diye sende nerde bizde o şans demiştin bak şimdi istanbulda gördün mü =))))
c
eline sağlık tatlımmm...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...
ecm- Şafak 320
DeryaW - 359
AYSIZGoKYuZu - 360
cadikazani23- 362
BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?