Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bilmem böle bi keman aşkı doğdu içimee Ama nerde öğrencem ya dünya parası kurslarr :84:

çok heves ettiysen kıycan paraya gitcen özel ders alcann...

gelcek devooooo gelcek bitcek elbet bir gün bir gün gelcek o gün bizim günümüz olucak ogün güneş bizim içişn doğucaaaaaak

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teskereci devreyiz devoo varmı ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kuzum kursları pahalı bayağ die biliorum ama kabiliyetin varsa ne güzel bende hep gitara özenmiştimde malesef hiç kabiliyetli değilim
valla tatlım kabliyeti falan bilmiyorum ki hiç elime almadım
çok heves ettiysen kıycan paraya gitcen özel ders alcann...

Ama önce ehliyet kursuna gitsem iyi olucak.. Evliliğe dair ne varsa hepsini rafa kaldırdım..Kendim için ne varsa hepsini yapıcam

canım bunu görmedim özelden cwp yazdım sana

günaydıııın devoooooooooooooooo
şafak 131
günaydın merveeeeeeeeeeeeeeee

Çok şükür iyiyim canımmm
sen nasılsın?
süperim bugün canım

Bilmiyorum kuzum ya bu aralar hiç iyi diilim
hayırdır cnm yaa, bişi mi oldu?

Deryam,incim,lokumum,zeynelim günaydınlaaaaar kızlar:126:

günaydın nilaycımmm:80:

Bende bilmiyorum tatlım ya benim hayallerim hep haziranda söz eylülde nişan şeklindeydi.. beyimize noldu bilmiyorum..bi ertelemedir gidiyor.. bende istemediğimi söyledim artık.. Hayırlısı hakkımızda ne diim
hayırlısı neyse o olsun canım

söyle bakalım tertiippp senin neşe kaynağın ne havadisler fln güzel heralde anlatta içimiz açılsın biraz =)))
yaa tertibim geçmişi okudun mu bilmiyorum ama ben baştan anlatayım...
Askerimi kırklarelinden alıp çorluya, çorludan da istanbul üsküdar'a getirdiler. Birsürü mülakattan geçtikten sonra kuzumu tuğgeneralin habercisi yaptılar ve şuan olduğu yer cennet gibi, deniz ayaklarının altında... İşi biraz riskli bir iş ama olsun en azından rahatı yerinde, ve bana sadece ve sadece 2buçuk saat uzaklıkta
Veeeeeeeeeee herşeyden önemlisi aşkım benim yalnız başıma onun yanına gitmeme izin verdi, hem de kendisi dedi bana, demek ki çok özlemiş
Daha önceleri hayır kesinlikle yanıma yalnız gelemezsin, annemlerle gel diodu...
Off çok mutluyum yaaa

Bende bilmiyorum tatlım ya benim hayallerim hep haziranda söz eylülde nişan şeklindeydi.. beyimize noldu bilmiyorum..bi ertelemedir gidiyor.. bende istemediğimi söyledim artık.. Hayırlısı hakkımızda ne diim

hıhh dayak istiyor enişte beyy
iyi demişsin canımm... Hayırlısı olsunn

anım okuyamamıştım geçmişi ama bu muhteşem bi haber yani öyle böyle değill harika ötesiiii inşallah herşey çok çok güzel olur senin için baksana muhteşemmm olmuş hem rahatı yerinde hem sana yakın hemde artık yanına gidebilrsin. canım naısl sewindim anlatamam ya. hatırlıyormusun bir konuşmuştuk dedim kuzenim ıspartadan istanbul tuzlaya düştü diye sende nerde bizde o şans demiştin bak şimdi istanbulda gördün mü =))))
c

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

eftelyaecrin - Şafak 3 AFYON 'a selam :80:
maviye_sevdali - Şafak 5 AMASYA'ya selam :80:
Brokoli - Şafak 39 KIRKLARELİ 'ye selam :80:
nefesim - Şafak 42 KONYA'ya selam :80:
saysaybitmiyor - Şafak 49 KAHRAMANMARAŞ'a selam :80:
ChoqSeqeR - Şafak 61 TRABZON'a selam :80:
miracle07 -Şafak 75 ARDAHAN'a selam :80:
kelebek1238 - Şafak 78 KİLİS'e selam :80:
mentol - Şafak 79 DÜZCE'ye selam
:80:

organiik- Şafak 84
SiYaHinCiM -Şafak 87
wbluebluew - Şafak 87
TepkiseLmi - Şafak 87
qizz - Şafak 87
thetis - Şafak 87
rcd - Şafak 90
flzbkr - 112
Latilokum - Şafak 113
eLf-34 -130
zeynelim - Şafak 131
pissy - Şafak 131
lady_cici - Şafak 131
sewwde - Şafak 198
cagla22 - Şafak 198
sevgilim_benim - Şafak 198
love_my - Şafak 198
umursuna - Şafak 198
mesutugba - Şafak 198
mmeerraall - Şafak 198
tgc_18 - Şafak 198

sinopluum- Şafak 275
ftmgl06 - Şafak 276
daisygirl - Şafak 276
10_nefise_10 - Şafak 278
minnne - Şafak 278
AswangCullen - Şafak 278
subat10- Şafak - 278
tuana_lalin - Şafak - 278
*SeA* - Şafak 282
merdiyet - Şafak 282
DIPTISDIPTIS- Şafak 287

ecm- Şafak 320
DeryaW - 359
AYSIZGoKYuZu - 360
cadikazani23- 362

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...

Son düzenleme:
41 gün sonra listeyi yapmak zor oldu bi haylii...
Şafağında yanlışlık olanlar ltf. bildirsinnn

ewet ama bu kesinlikle aşkımın şansındandır, ben hiç şanslı değilimdir çünkü... Benim şanssızlığımdan etkilenece de nazar değecek die ödüm kopuyor, burda anlatmaya bile korkuyorum ama içim içime sığmıyor canım yaa, dayanamadım anlattım

eline sağlık tatlımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…