- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
al şöyle ince dantelli bişey güzel olurr...
düğündede takabilirsin aslında takı merasiminde bilezikleri falan rahat takıverirler kolunaa
hıı hııı, o kadar iyi bakıolar ki sorma, pislikten mikrop kapıp hastalanıodu askerler, benim aşkımın da gözleri mikrop kapmıştı, daha neler nelerTam tersi olmasi lazım ya.
Çok iyi bakmaları lazım askerlerimize..
bütün gün ayakta durup saçma sapan beklemek yoruo onları canım... eğitim yapmasalar bilekızlaar nasılsınız bugün
şafak 453 :)
aşkımla konuştuk sesi çok yorgun geliyodu daha eğitim falan başlamamış ama anlayamadım bi türlüşoför olmak istiyo bizim için dua edin olurmu
Bugün yokluğunla tam 365 gün geçti diğer yarım
seni uğurlarken gözlerimin içine bakamayışımızı unutamıyorum
ne ellerim tutuyordu nede ayakta kalabilmek için dizlerimde güç vardı
dakikalarca öptüm kokladım seni bizden başka kimse yoktu yanımızda
çok güçlüydün gözlerin dolar gibi oluyordu sıktın kendini ağlamadın
o son kez otobüse çağrıldğında inip alnımdan öpüp kıpkırmızı gözlerle beni bekle hiç bırakma Allaha emanet ol seni sevmekten hiç vazgeçmeyecğim dedin ve gittin arkandan nasıl ağladğımı eve nasıl geldğimi hiç bilmiyorum otobüste sen askermisin diye soranlara cevap veremeyişin arkandan bakarken artık kelimelern boğzında dğümlenmesi ve benim çaresizce gidişinin ardından el sallamam....
Sabır güzel gözlüm tam bir yıl geçtide şu 80 gün mü geçmeyecek
karanlık aydınlığa kavuşacak elbet işte o gün bizim bayramımız olacak
bu şarkıda benden sana armağan olsun güzel gözlüm
Nezih ler - Glm [HQ] | Facebook | Video indir | Video izle - FacebookVideoindir.Me
canım üstümde öyle bir duygu yoğunluğu varki bu kelimeler az bile
tam bir yıl geçti neler yaşadım onsuz neler hastalıklar atlattık ölümler geldi geçti
bu kadar zman gözümde inanın kayıp zamanlar ilk defa ağlaya ağlaya doğum günü geçrdim
doğduğum günün bile onsuz anlamı yokmuş
canım bugün tuttuğum ajandayı okudum da neler neler yazmışım ilk önce kendimi güçsüz savunmasız hissettim sonra baktım zman geçmiş güçlü oluvermişim askerime destek için sonra bi ara hasret ağır gelmiş su koyvermişim ağlamışım işte karmakarışık yoğun duygularla geldik bu günlere hala inanamıyorum az kaldığınamerhaba kızlarr
mentolumm ne güzel yazmışsın öyle askerimin gittiği günü tekrar yaşadım sanki
canım bugün tuttuğum ajandayı okudum da neler neler yazmışım ilk önce kendimi güçsüz savunmasız hissettim sonra baktım zman geçmiş güçlü oluvermişim askerime destek için sonra bi ara hasret ağır gelmiş su koyvermişim ağlamışım işte karmakarışık yoğun duygularla geldik bu günlere hala inanamıyorum az kaldığına
gelip elimi tutar sımsıkı sarar gözlerini sabaha evinde açar bittiğne bir dha göndermeyceğme ancak ozmn ikna olurum
offf hemşom yaa mahvettin benicanım üstümde öyle bir duygu yoğunluğu varki bu kelimeler az bile
tam bir yıl geçti neler yaşadım onsuz neler hastalıklar atlattık ölümler geldi geçti
bu kadar zman gözümde inanın kayıp zamanlar ilk defa ağlaya ağlaya doğum günü geçrdim
doğduğum günün bile onsuz anlamı yokmuş
canım ben de oyle hesapladım ama DIPTISDIPTIS 453 dedi ayy acemilik ne zor yaaminnikcimm moralini bozmak istemem ama senin şafak 454 kuzumm atarsa 454 dedin dün yani atarsa 12den sonraki şafak için söylenir
canım ben de oyle hesapladım ama DIPTISDIPTIS 453 dedi ayy acemilik ne zor yaa
o zaman 454 mü diyoruz canım tamam şafak 454
şafaksöyle.den hesapladım canım ben orası doğruyu gösteriyor
o zaman 454 mü diyoruz canım tamam şafak 454
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?