Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

al şöyle ince dantelli bişey güzel olurr...
düğündede takabilirsin aslında takı merasiminde bilezikleri falan rahat takıverirler kolunaa

sıkılmazsam olabilir ama ben sıkılırım gibi geliyor zaten öyle uzun bi eldiven almam.
bide gelinliğim hiç nostaljik değil :86: alakasız da olabilir

Tam tersi olmasi lazım ya.
Çok iyi bakmaları lazım askerlerimize..
hıı hııı, o kadar iyi bakıolar ki sorma, pislikten mikrop kapıp hastalanıodu askerler, benim aşkımın da gözleri mikrop kapmıştı, daha neler neler

kızlaar nasılsınız bugün
şafak 453 :)
aşkımla konuştuk sesi çok yorgun geliyodu daha eğitim falan başlamamış ama anlayamadım bi türlü şoför olmak istiyo bizim için dua edin olurmu
bütün gün ayakta durup saçma sapan beklemek yoruo onları canım... eğitim yapmasalar bile
Allah gönlünüze göre versin cnm, benim askerim de şöför eğitimi almıştı

Bugün yokluğunla tam 365 gün geçti diğer yarım
seni uğurlarken gözlerimin içine bakamayışımızı unutamıyorum
ne ellerim tutuyordu nede ayakta kalabilmek için dizlerimde güç vardı
dakikalarca öptüm kokladım seni bizden başka kimse yoktu yanımızda
çok güçlüydün gözlerin dolar gibi oluyordu sıktın kendini ağlamadın
o son kez otobüse çağrıldğında inip alnımdan öpüp kıpkırmızı gözlerle beni bekle hiç bırakma Allaha emanet ol seni sevmekten hiç vazgeçmeyecğim dedin ve gittin arkandan nasıl ağladğımı eve nasıl geldğimi hiç bilmiyorum otobüste sen askermisin diye soranlara cevap veremeyişin arkandan bakarken artık kelimelern boğzında dğümlenmesi ve benim çaresizce gidişinin ardından el sallamam....
Sabır güzel gözlüm tam bir yıl geçtide şu 80 gün mü geçmeyecek
karanlık aydınlığa kavuşacak elbet işte o gün bizim bayramımız olacak
bu şarkıda benden sana armağan olsun güzel gözlüm
Nezih ler - Glm [HQ] | Facebook | Video indir | Video izle - FacebookVideoindir.Me

canıım Allahın izniyle kavuşmanıza az kalmış.O kadar güzel anlatmışsın ki hislerini çok duygulandım

merhaba kızlarr
mentolumm ne güzel yazmışsın öyle askerimin gittiği günü tekrar yaşadım sanki

canım üstümde öyle bir duygu yoğunluğu varki bu kelimeler az bile
tam bir yıl geçti neler yaşadım onsuz neler hastalıklar atlattık ölümler geldi geçti
bu kadar zman gözümde inanın kayıp zamanlar ilk defa ağlaya ağlaya doğum günü geçrdim
doğduğum günün bile onsuz anlamı yokmuş

canım benim bunca şeyden sonra güzel günler sizi bekliyo bak kapıda sadece 80 gün sonra hiç ayrılmamak üzere kavuşucaksınız veee çok çookk mutlu olucaksınız inşallah

minnikcimm moralini bozmak istemem ama senin şafak 454 kuzumm atarsa 454 dedin dün yani atarsa 12den sonraki şafak için söylenir

mentolcüm nasılda güzel anlatmışsın hissettıklerını..

onlar yanımızda yokken neler yasıyoruz neler atlatıyoruz cogu seyı üzülmesınelr dıye söyleyemıyoruz tek başımıza göğüslüyoruz herşeyi ama rabbım sabrını verıyo .. hele ki diğer yarının o olduğuna emınsen kafan hiç karısmadan napıcam ben demeden sabırla beklıyosun..

merhaba kızlarr
mentolumm ne güzel yazmışsın öyle askerimin gittiği günü tekrar yaşadım sanki
canım bugün tuttuğum ajandayı okudum da neler neler yazmışım ilk önce kendimi güçsüz savunmasız hissettim sonra baktım zman geçmiş güçlü oluvermişim askerime destek için sonra bi ara hasret ağır gelmiş su koyvermişim ağlamışım işte karmakarışık yoğun duygularla geldik bu günlere hala inanamıyorum az kaldığına
gelip elimi tutar sımsıkı sarar gözlerini sabaha evinde açar bittiğne bir dha göndermeyceğme ancak ozmn ikna olurum

Zaman öyle yada böyle geçiyor,geçmek zorunda bizimde sabretmekten başka yapıcağımız bişey yok..Sen kendinle gurur duy canım benimm herkes beklemiyor sabredemiyor.Bencede o günler geldiğinde yanında olduğunda inanıcaksın ancak şimdi hayal gibi geliyor hepimize

offf hemşom yaa mahvettin beni
onlarsız hiç birşeyin anlamı yok:85:

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

eftelyaecrin - Şafak 3 AFYON 'a selam :80:
maviye_sevdali - Şafak 5 AMASYA'ya selam :80:
Brokoli - Şafak 39 KIRKLARELİ 'ye selam :80:
nefesim - Şafak 42 KONYA'ya selam :80:
saysaybitmiyor - Şafak 49 KAHRAMANMARAŞ'a selam :80:
ChoqSeqeR - Şafak 61 TRABZON'a selam :80:
miracle07 -Şafak 75 ARDAHAN'a selam :80:
kelebek1238 - Şafak 78 KARABÜK'e selam :80:
mentol - Şafak 79 KİLİS'e selam
:80:

organiik- Şafak 84
SiYaHinCiM -Şafak 87
wbluebluew - Şafak 87
TepkiseLmi - Şafak 87
qizz - Şafak 87
thetis - Şafak 87
rcd - Şafak 90
flzbkr - 112
Latilokum - Şafak 113
eLf-34 -130
zeynelim - Şafak 131
pissy - Şafak 131
lady_cici - Şafak 131
busra3 - Şafak 174
sewwde - Şafak 198
cagla22 - Şafak 198
sevgilim_benim - Şafak 198
love_my - Şafak 198
umursuna - Şafak 198
mesutugba - Şafak 198
mmeerraall - Şafak 198
tgc_18 - Şafak 198

sinopluum- Şafak 275
ftmgl06 - Şafak 276
daisygirl - Şafak 276
10_nefise_10 - Şafak 278
minnne - Şafak 278
AswangCullen - Şafak 278
subat10- Şafak - 278
tuana_lalin - Şafak - 278
*SeA* - Şafak 282
merdiyet - Şafak 282
DIPTISDIPTIS- Şafak 287

ecm- Şafak 320
DeryaW - 359
AYSIZGoKYuZu - 360
cadikazani23- 362

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...[/QUOTE]

Son düzenleme:
o zaman 454 mü diyoruz canım tamam şafak 454

evet canım öyle diyoruz.. Ben kendi şafağımı oturup tek tek saymıştım başta böyle karışıklık yaşadım diye sonra baktım orasıda aynısını söylüyor artık ordan hesaplıyorumm

kızlar bursada hava yağmurlu kapalı off 2gün güzel 2 gün yağmurlu havalarda dengesizleşti
zaten biri zır dese ağlacak moddayım hava da tuzu biberi oldu yahu

şafaksöyle.den hesapladım canım ben orası doğruyu gösteriyor

o zaman 454 mü diyoruz canım tamam şafak 454

ayyy kızlar ilk günlerim geldi aklıma yaa, ben başka sayıyodum askerim başka sayıyordu şafağı, burdaki kızlar başka hesaplıodu, kafayı yemiştim, ecm hatırladın mı? ilk günler böyle karışıklıklar olur demiştiniz bana, hatta sen bana da söylemiştim şafaksöyle.com u...
ayyy eskiyorum ben de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…