Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

LİSTE bu kızlar ama düzenlicez diyet listesini sen yaparmısın kevser bnm listem var ya bitane

sus lan kanka yuzun kuru tabiii 0 beden gezion ortalardaaa insan çatlatıon şimdide çıkmışın sloganımın yiyonnnnn pehhhh senden yazıf olcam çatlaaaa
Kanka sende reklamcı ruhu sezdim ben biliyomunn:126:
Tartılara küsmeye son sloganın patenti sana mı ait kanka de helee
Kanka kadın dediğin etli butlu olmalı bakma sen bana

Son düzenleme:
Tertip hoşgeldinn beaa nasılsınn
Ben yarın osmaniyedeym sen nerdesin şekerimm

ben de Aksaray'daymışım yarın terto :)) hoşbuldum, iyilik işte idare ediyorum, hafif sıkıştırdı bnimkini şafak, darallar bastı artık bıktım burdakilerden şeklinde, bana sarıyo ara sıra da, gündüz baya yazdım buraya okumussundur geçmişte, onla uğraşıyorum yanii.. senden naber nasıl gidiyo?

Kanka sende reklamcı ruhu sezdim ben biliyomunn:126:
Tartılara küsmeye son sloganın patenti sana mı ait kanka de helee
Kanka kadın dediğin etli butlu olmalı bakma sen bana

kankam reklamcı deilim ama reklam şirketlerinden teklif aldım bi kaç kezzz tanıdıklar varrrr mutlaka bu yönümü geliştirmem gerektiğini sölemişlerdiii

slogana gelince anlık çıktııı beaaaa ne bilimmm tartı resmini görünce şey ettim hemen

nein kankaaa etli kadın sevmiom bennn ince seviommm

Benim başımdada bi tane var tertomm ahh bir dokun bin ah işit benden
Benimkide dağ başında biliyosun..Askere gittğinden beri bana karşı çok agresif ufacık birşeyde bağırıyo bana bende dün ben burda seni bekliyorum sende haklısın ben bağrılmayı hakediyorum dimi dedim..O da bnde burda olmayı haketmiyorum didem dedi hoop gene üste çıktı..Valla terto artık bitsinde önümüze bakalım sinirlerimi alt üst etti bu askerlik benim..Bizim askerlik en başından beri zorlu geçiyor.Hep ya sabır modundayım

canım herkes başlangıç-şuanki kilosunu-ve hedef kilosunu yazsın ozaman öyle başlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…