Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Durum ağlamak yok..Geçen sene bu zamanlar sevgılım daha askere gıtmemıstı..Zaman geçiyo bizide yıpratıyo ama napalım seviyoruz bekliyoruz..İzne gelmiyecekmi nişanlın?

aa yok yok düzelincek kötü bi durum yok canım takıldım ben ona :)

zaten dediğin gbi ilk hafta alışma dönemi ama öyle çok şükür büyük sorunumzu yok tek dert iş:)

anladım cnm hakkınızda hayırlısı olsunnn...

Durum ağlamak yok..Geçen sene bu zamanlar sevgılım daha askere gıtmemıstı..Zaman geçiyo bizide yıpratıyo ama napalım seviyoruz bekliyoruz..İzne gelmiyecekmi nişanlın?

ewet cnm Allah güç kuvvet sabır versin yeterki bekleriz...İlk giderkene mesafe uzak olmadığı için biz bişekilde gideriz izin kullanmayız diyoduk ama herkesi peşimden sürüklemek beni götürün yanına diye olmuyo tek gelmemede izin vermiyo çıldırıyo.. e izinden başka çare yok sanırım yakın zamanda kullanıcaz cnmm.. aslında çok iyi moral olucak bize 4gözle bekliyorum o günü

durum kullanın bencede ama mart gıbı falan kullanın çok erkende kullanmayın bebişş

didoşş ne martııı
az kullaırız zten 1hafta falan marta kadar dayanamaz nişanlımm ki bende ondan farksızım biz 1 -2 aya hatta belki yılbaşından önce düşünüyoz. çok erken ama az kullaıcaz belki 1kere daha izin kullanır..

anacımm bnde ne geç tarih vermişim mart demişim durumun kalbine incek :18:
bende 15 gün birden kullanırsınız sandımdı ondan mart dedim hemşerimm :13:
bence sevgılıler gununde gelsın durumm olmamıı ama siz dayanamazsınız bee

selam kızlar
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

bayramın 3. gününden beri eşimin yanındaydım birlikte otelde kaldık çok güzel günler geçirdik
bizim için bi nevi ikinci balayı gibi oldu eşim çok değişmiş
zaten çok ii bir eşti daha da iyi olmuş tatlım çok mutlu oldum Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun

ay öyle şekerim mart çok uzak....
yok 15gün çok alışmak istemiyorum tekrar sadece özlem gidersem yeter. 15günden sonra göndermem çok çok zor olur.. 1hafta yeter cnmm.. 14şubatta geç dayanamayız bizz benim mehtap yakın baya yılbaşında yanımda olsun istiyorummm....

Dayanamzsınız siz durumm
ee yılbasında ne alcan nişanlına canım?

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun cnm... ne güzel hasret gidermişsiniz .. Amin İnşallahhh

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER

**(....460_230....)**

...235 saysaybitmiyor...

...262 kelebek1238...

...267 choqşeqer...

...273 thetis...

...273 siyahincim...

...273 miracle07...

...273 wbluebluew...

...273 tepkiselmi...

...274 qizz...

...275 melegim...

...275 queen...

...277 rcd...

:124:...301 xdurux...:124:

:124:...317 pissy...:124:

:124:...317 lady_cici...:124:

:124:...318 zeynelim...:124:

:124:...384 cagla22...:124:

:124:...385 mmeerraall...:124:

:124:...385 sevgilim_benim...:124:

:124:...386 _kvsr_...:124:

:124:...386 umursuna...:124:

:124:...386 mesutugba...:124:

:124:...386 pembe_ojem...:124:

umutla mehtaP bekLeyenLer

lady_cici===>askeri izinde
mmeerraall===>aşkısıyla beraber
_kvsr_===>aşkısıyla beraber
mesutugba===>aşkısıyla beraber
cagla22===>aşkısıyla beraber
wbluebluew===>30

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

Son düzenleme:
biz izin kullanmayı düşünmüyoruz evli olmamızın avantajını kullanıp evci çıkartıyorum ben eşimi bir veya 2 kez daha çıkartabilirim o da bize yeter en azından 1 ay önce kavuşmuş oluruz diye dayanalım diyoruz
bir de izinden geri göndermek çok zor oluyor ben dayanamıyorum evden yollamaya

selam kizlar ben geldim iyi ak$amlar herkese nasilsiniz

ohhh ohh ne güzelll bende iyyimm canım aşkım yarın izne geliyoo heycanlıyımmm
yengecim canim kusura bakma ya tam sana yazarken ögretmenler geldi sinifa anca girebildim kk ya tekrardan
oh ne güzel canim tadini cikarin bu günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…