üff aynen yaa eski halini istiyoruzz enbüyük kksimilesi =)))
süper bi duygudur eminnim didoşum..plakarrı bırak biranonce 100 olmak ıstıyorum yaw 40gunumuz var daha
ben mi:18:Sen ne hayırsız bir insansınnn
aa yok yok düzelincek kötü bi durum yok canım takıldım ben ona :)
zaten dediğin gbi ilk hafta alışma dönemi ama öyle çok şükür büyük sorunumzu yok tek dert iş:)
Durum ağlamak yok..Geçen sene bu zamanlar sevgılım daha askere gıtmemıstı..Zaman geçiyo bizide yıpratıyo ama napalım seviyoruz bekliyoruz..İzne gelmiyecekmi nişanlın?
ben mi:18:evet evet hakım bey pardon hanım kabul edıyorum hatamı
evet sensin leynnn napıyon nerdesin alcam ifadeni
İfademi hazırlamaya baslasamya uf sorma gıremedım bı turlu
senden naber önden önden plakalara kosturmussun şekerim hayırlı olsun:)
bende 100lerden kurtuldum
durum kullanın bencede ama mart gıbı falan kullanın çok erkende kullanmayın bebişş
anacımm bnde ne geç tarih vermişim mart demişim durumun kalbine incekdidoşş ne martııı
az kullaırız zten 1hafta falan marta kadar dayanamaz nişanlımm ki bende ondan farksızım biz 1 -2 aya hatta belki yılbaşından önce düşünüyoz. çok erken ama az kullaıcaz belki 1kere daha izin kullanır..
anacımm bnde ne geç tarih vermişim mart demişim durumun kalbine incek:18:
bende 15 gün birden kullanırsınız sandımdı ondan mart dedim hemşerimm :13:
bence sevgılıler gununde gelsın durumm olmamıı ama siz dayanamazsınız bee
Dayanamzsınız siz durummay öyle şekerim mart çok uzak....
yok 15gün çok alışmak istemiyorum tekrar sadece özlem gidersem yeter. 15günden sonra göndermem çok çok zor olur.. 1hafta yeter cnmm.. 14şubatta geç dayanamayız bizzbenim mehtap yakın baya yılbaşında yanımda olsun istiyorummm....
selam kızlar
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
bayramın 3. gününden beri eşimin yanındaydım birlikte otelde kaldık çok güzel günler geçirdik
bizim için bi nevi ikinci balayı gibi oldu eşim çok değişmiş
zaten çok ii bir eşti daha da iyi olmuş tatlım çok mutlu oldum Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun
Dayanamzsınız siz durumm
ee yılbasında ne alcan nişanlına canım?
yengecim canim kusura bakma yaohhh ohh ne güzelll bende iyyimm canım aşkım yarın izne geliyoo heycanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?