iyiydir devom sen nasılsın?yavaş yavaş yoluna girio her şeyy..çok yoğunumm giremedim buralara....incim sende yedin askerliği beee
izlediniz mi kızlar klibi
buraya da ekliim belki görmeyen olur
bayılıorum bu şarkıyaa
ben de çok seviyorum bu şarkıyı yaaa Duyguum bu arada posta kutun dolmuş kız boşlat :))
iyi akşamlar hepinize, ben kaçıyorumm...
duyguuu yavrum hiç pas vermiorsunnn
cuma akşamı devoo buyur gel beklerimmmincimm heyecanlımısın?depük gecen ne zaman oluo şimdi kaçırmıcamm
latilokum olmuş biri emme kim olduğuğunu yazmamış
bende bende :82:
kim nickini değiştirdi kızlar
giremiorumki yavrum girdiğimde de pas vermion işteeaaa ben seni şimdi görüyorum tatlım ya vallahi billahi
naber kızım hiç sesin soluğun çıkmıyo nasıl gdiyo naptınız bakim anlatsana şukufe
benim depükk gecem olmadııı çok özeniorumm ki topicte çoğu kişi hayırlı olsun bile demedi banaaa amaaaa son kraliçeyi yollamaya gelcemm tabissiiicuma akşamı devoo buyur gel beklerimmm
latilokum olmuş biri emme kim olduğuğunu yazmamış
benim depükk gecem olmadııı çok özeniorumm ki topicte çoğu kişi hayırlı olsun bile demedi banaaa amaaaa son kraliçeyi yollamaya gelcemm tabissiii
hehee devommm 89/3 lerin son kraliçesiyim valla çivi çaktım baksana bi ben kaldımm millet geleli ay olcakBen dedim hem tammı demedi demeee senide listemden depüklediydim
ya abi herkes aynı şeyi söylüyor vallahi görmüyorum denk gelmiyoruz niye pas vermeyeyim durduk yerdegiremiorumki yavrum girdiğimde de pas vermion işteenapalım yavvv herşey aynıı hayal ettiğim gibi olmadı ilk başta her şey şimdi yavaştan yoluna girio sankimm...benimkinin psikolojisi bozulmadı bozulmadı derken herkesten çok sıyırmış benimki zamanla daha iyi olur inşallah..nişan hazırlıklarınaa başladık..çeyiz topicine yazdım bişiler baksana..artık beni çeyiz topiclerinden takip edebilirsinizzz sen napıorsunn canım şafak at bakim biii
aaa diye değiştirmiş duru iyiyde alışmıştıklatilokum duruymuşşş kızlarrr hehehee buldumm
seam canııım :79:slm kızlarrr nasılsınızz:)
benim depükk gecem olmadııı çok özeniorumm ki topicte çoğu kişi hayırlı olsun bile demedi banaaa amaaaa son kraliçeyi yollamaya gelcemm tabissiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?