Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar,şeffaf odadayım ben,beklerim
öpüom hepinisi canlarımm..

izlediniz mi kızlar klibi
buraya da ekliim belki görmeyen olur

[dailymotion]video/xfqwj6?width=480&theme[/dailymotion]

ben de çok seviyorum bu şarkıyı yaaa Duyguum bu arada posta kutun dolmuş kız boşlat :))

iyi akşamlar hepinize, ben kaçıyorumm...

ben de çok seviyorum bu şarkıyı yaaa Duyguum bu arada posta kutun dolmuş kız boşlat :))

iyi akşamlar hepinize, ben kaçıyorumm...

hadi ya tamam boşalttım gönder gönder :96:
ben yeni keşfettim radyo dinlemediğimden TV izlemediğimden sanırım
ama tamam bıkana kadar üst üste 40 kere dinlerim artıkın
saplantılı huyumdan vazgeçemiyorum

aaa ben seni şimdi görüyorum tatlım ya vallahi billahi
naber kızım hiç sesin soluğun çıkmıyo nasıl gdiyo naptınız bakim anlatsana şukufe
giremiorumki yavrum girdiğimde de pas vermion işteenapalım yavvv herşey aynıı hayal ettiğim gibi olmadı ilk başta her şey şimdi yavaştan yoluna girio sankimm...benimkinin psikolojisi bozulmadı bozulmadı derken herkesten çok sıyırmış benimkizamanla daha iyi olur inşallah..nişan hazırlıklarınaa başladık..çeyiz topicine yazdım bişiler baksana..artık beni çeyiz topiclerinden takip edebilirsinizzzsen napıorsunn canım şafak at bakim biii

benim depükk gecem olmadııı çok özeniorumm ki topicte çoğu kişi hayırlı olsun bile demedi banaaa amaaaa son kraliçeyi yollamaya gelcemm tabissiii

hehee devommm 89/3 lerin son kraliçesiyim valla çivi çaktım baksana bi ben kaldımm millet geleli ay olcak Ben dedim hem tammı demedi demeee senide listemden depüklediydim

hehee devommm 89/3 lerin son kraliçesiyim valla çivi çaktım baksana bi ben kaldımm millet geleli ay olcak Ben dedim hem tammı demedi demeee senide listemden depüklediydim

geç olsun güç olmasınnn canım benimm...sen dedinnn canım benimm benim devolarım bambaşkaa çok seviorumsorun yokk herkesin canı saolsun..cuma günüü kaza bela çıkmazsaaa kaynatmaya geliorumm

ya abi herkes aynı şeyi söylüyor vallahi görmüyorum denk gelmiyoruz niye pas vermeyeyim durduk yerde
aynı şeyi babikim de yaptı pas vermiyon dedi halbuki alakası yok kırıldı heralde şimdi o bana pas vermiyo

E biraz zaman vermen lazım canım benim ya, anca toparlar kendini. Hayırlısı olsun bunca zaman dayandınız sonu da mutlaka gelicek sıkma canını herşey girer yoluna
Hadi be topic mi açtın kızım asıl sen pas vermiyosun insan haber verir geliriz cins
şafak atarsa 178

latilokum duruymuşşş kızlarrr hehehee buldumm
aaa diye değiştirmiş duru iyiyde alışmıştık
slm kızlarrr nasılsınızz:)
seam canııım :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…