aaa alınmış hatuna bak kızım yok oldun sen birden bire ben seni hür general bilem yaptım aşk olsun ya
evet canım bendee biraz zaman verdim.derlerdi de inanmazdımm..yanii..canım yaa ben takıldım ölesinee mizacım gereği zaten kimseye alınganlık yapmam aşkım dışındaa
ya abi herkes aynı şeyi söylüyor vallahi görmüyorum denk gelmiyoruz niye pas vermeyeyim durduk yerde
aynı şeyi babikim de yaptı pas vermiyon dedi halbuki alakası yok kırıldı heralde şimdi o bana pas vermiyo
E biraz zaman vermen lazım canım benim ya, anca toparlar kendini. Hayırlısı olsun bunca zaman dayandınız sonu da mutlaka gelicek sıkma canını herşey girer yoluna
Hadi be topic mi açtın kızım asıl sen pas vermiyosun insan haber verir geliriz cins
şafak atarsa 178
aaa diye değiştirmiş duru iyiyde alışmıştıkseam canııım :79:
biz iyiyiz de sana noldu tatlım, bugün herkes bir ağlak geliyor buraya hayret yahuslm kızlar nasılsın
canım benim :78:yok beee canım ne alıncaammm benimki aklıncaa bana süpriz yaptı ya işteeben sana hiç darılırmıyım yavrucummm depüklemeye bile gelcemm
evet canım bendee biraz zaman verdim.derlerdi de inanmazdımm..yanii..canım yaa ben takıldım ölesinee mizacım gereği zaten kimseye alınganlık yapmam aşkım dışındaaben zaten ilk defa giriorum çok yoğundum giremedm hiç..topic açsammm heraldee sölicem sanaa..henüz açmadım ama ykınlarda açıcamm..kamuoyu yapıorum şu annn:76:
biz iyiyiz de sana noldu tatlım, bugün herkes bir ağlak geliyor buraya hayret yahu
canım benim :78:
Gelmezsen üzülürüm valla daha çok var ama olsun
askerımın kız kardesı mesaj atmıs dun evı aramıs cook kotuymus yemek yıyemıyomus kafayı yıycem burda falan dıyomus benıde aramadı allahım cook kotuyum alısır ama canım demııı
delii ben da arıyorum bulamadım
ne eksiğin kaldı, çeyiz topiğine sorunun cevabını yazdım bu arada
aramıyo kı canım arayamam dedı zaten dun eı aramıs ıste kardesı soyledı ben cook kotuyum ıcıme kotu bı ates dustu bugun gıtım kıtap aldım kendıme baska turlu gecmıycek zaman
hatunlar ben kaçar...bi dünyaa ödevim var...bu aradaaa öğretmen arkadaşlarınn öğretmenler günü kutluu olsun...seneye sizdee benimkini kutlayınnn
içini ferah tut meralcimm çok zor biliyorum ama zaman işte geçicek elbet.
Aklını başka şeylere vermeye çalış dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef
hepimiz öyleyiz ne acı di mi :85:Askım olmadan gecıcek olan ozel gunler
1 ocak yılbası
14 şubat sevgılıler gunu
26 subat askımın dogum gunu
21 hazıran benım dogum gunum
ramazan bayramı
bu gunlerın hepsını askım olmadan gecırıcemm
hepimiz öyleyiz ne acı di mi :85:
huhuh ben geldim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?