hadiii yaaa yandın kızım o zaman sen
Buyur devom ; http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/382667-89-3-tezkereci-devrelerim-haydi-buraya.html
Saol bitanem tavsiye için bu konuda kendimi zorlıcam kafasını dağıtsın tabionun üstüne gitmek gibi bi niyetim yok amaolucaklarıben söyliyeymbenmkikendini eve kapatçakmsndebana rahat vermicekbenle ilgilenmiosun dicek başımın etini yicekHayırlısıylabi gelsinde.... :81:
aneeeeem depügümüze sadece saatler kaldisiyah incinin tepüükkk gecesi var kızlarrrrrr
hazırlanınnnnhttp://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...izin-aksam-depuk-gecesiiiii.html#post16353110
ben mehtap saymaya başladım şimdi
mehtap 39
yeni yıla aşkım canım kocamla giricem yine her yıl olduğu gibi
cicimm gel tabikuzum başa çekhalayımızıııaneeeeem depügümüze sadece saatler kaldi
incimin halayinin ba$ini ben cekicemeh diyarbakirli hatuna da bu yaki$ir
kız inci bu gece son kez mi liste yapıon sennn
canım benimmm çok saol bitanem osenin güzelliğin.. çok iyi çok tatlı sevimli cana yakınsın.. bende çok seviyorum sizleri..Rabiim hiçbirimizi ayırmasın sevdiklerimizden darısı sennde başınaaaİnciiiiiiiim senı tanıyalı 4bucuk ay falan oldu melek gbısın senııı sevıyoruzzzzzALLAHIM mutlulugunu bir ömürrr daim etsın ve son ayrılıgınız olsun guzel haberlerınıııııı kavusma anlarını beklıyoruzzzzz darısı hepımıze dıyorum...
canımmm allah başka ayrılık göstermesinn.....uzun bir ohhhh çekebilirsin
cicimm gel tabikuzum başa çekhalayımızııı
evet gözdem son listemi de yaptım bu gece
canım benimmm çok saol bitanem osenin güzelliğin.. çok iyi çok tatlı sevimli cana yakınsın.. Bende çok seviyorum sizleri..rabiim hiçbirimizi ayırmasın sevdiklerimizden darısı sennde başınaaa
Canım benim Amin hiç birimize göstermesin rabbimincim Rabbim başka ayrılık göstermesin inş.
darısı başımıza..şafak çokkk...
hoşgeldin tatlımhu hu kızlar ben geldim
canim ekledim senide mehtap bekleyenler kismina
hu hu kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?