Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözde benim şafak bugün 95, atarsa 94.
onu bi düzeltiver bir dahakine

ben mehtap saymaya başladım şimdi

mehtap 39

yeni yıla aşkım canım kocamla giricem yine her yıl olduğu gibi

bzim topicimizi bulamıorum devom yahu...veee 89/3ler gider....heyecan var mı devrem...benden sana nacizanee tavsiye...tecrübelerimle sabitlenmiştir..çok sabırsız davranmaa ona biraz zaman ver...ne şekilde gelir bilemiorum şimdi amaa birazz kafasını dağıtsın kendi haline alışmaya çalışsın...ben yapmadım ama sen yap

didemcim nasılsın ?görüşemyioruz bayadır..
kızlarr bu arada aşkım yarın yanımaa gelioo.askerlikten sonra ilk defa başbaşa kalıcaz..15 ay sonra.ilk defaa koskocaaa 2 gün bizim olucak.çok mutluyum inşallah bir aksilik çıkmazz..doyamadım yaaa daha aşkıma

Son düzenleme:

Buyur devom ; http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/382667-89-3-tezkereci-devrelerim-haydi-buraya.html

Saol bitanem tavsiye için bu konuda kendimi zorlıcam kafasını dağıtsın tabionun üstüne gitmek gibi bi niyetim yok amaolucaklarıben söyliyeymbenmkikendini eve kapatçakmsndebana rahat vermicekbenle ilgilenmiosun dicek başımın etini yicek Hayırlısıylabi gelsinde.... :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…