Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam fıstıklaaarrımmm nasılsınızzz..
sabahtan berı dısarı cıkma hayalındayım ama bı agırlık var ustumde cıkamadım..

bnm safagım dunde 7ay 1 hafta 1 gundu sımdıde ölee nıe kııı

periiiim nerdesin sen be ya en son teeee ne zaman gelmi$tin
ma$allah canim $afagina plakalara baya az kalmi$ , zaten herkesin dedigi gibi hergün bi il'desin cok cabuk gecer kanimca

bana diyene bak sende artık girmiyosun fazla cicim
bencede ya oraya selam buraya selam derken ama suan çok zor sanki yerimde sayıyomusum gıbıyım

benim jandarma ulaştrmada / soför :) knsuorz sürekli arıyorum ev telefnları aksam 7 den sabah 7 ye bedava nasılsa ikide bir arıyorum :)

öyleyiz :) artık badi leri çıkınca telefna tanıdılar sesimi diyolar yenge arıyo canm sen arayamıyomusun ?

öyleyiz :) artık badi leri çıkınca telefna tanıdılar sesimi diyolar yenge arıyo canm sen arayamıyomusun ?

öyle çok arayamıyorum malesef ben hele sefere çıktıkları zaman mecbur onun aramasını bekliyorumm :97:
Ama şuan mehtaptayız bizzz 20 gün yanımda aşkım

öyle çok arayamıyorum malesef ben hele sefere çıktıkları zaman mecbur onun aramasını bekliyorumm :97:
Ama şuan mehtaptayız bizzz 20 gün yanımda aşkım

oo bişey kalmamışş maşallah :) çok sevndm senn adınaa.. bizde geldiğinde söz yapıcaz hemen bizim kine kalsa düğün hazırlıklarına basla diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…