bambini cnm aramıza hoşgeldin seni şafakdaşlarının olduğu 90lar topiğine de beklerizzz
selam yengeç'im kevsercim napıosunuz fıstıklarr
iyimmm tatlumm takılıyorumm işte öylee sende nevar ne yok
slm gözdecm topik topik geziorum ben valla..kimsede yok burda:26:
bende napim aşkımla konuştuk şimdiii gündüz de dışarda idim liseden bi arkadaşımla buluştuk
şimdi de kk da takılıyorum işteeeee
aynen bende cnmmm kısa dönem topiğine takılıom çok tatlı kızlarrr yaaa hepsini çok sevdimmm
müjdemi vereyim o zaman kevsercim ben 59.5 gibiyimmmm 1.5 kilo verdim tam bir hafta oldu ben rejime başlayalıııgözde kız seni yakalamışken sorayım diyet nasıl gidio
evet dün gece çok eğlendik 2ye kadar şamata vardıııay sorma canımya senn arkandan bende takıldım dün gece oraya..gül gül öldümya
hem de nasılll yaaaa ona onu çok sevdiğimi anlattım yawrum mayıştı resmen tel de öle hoşuna gidio kiiiAşkınla konuştuysan keyfinnn yerineee gelmiştirrr
müjdemi vereyim o zaman kevsercim ben 59.5 gibiyimmmm 1.5 kilo verdim tam bir hafta oldu ben rejime başlayalııı
evet dün gece çok eğlendik 2ye kadar şamata vardııı
bihaftada nasıl verdin kı 1.5kiloyubuarda da paylaşsana canım öğünlerini görek..
ŞAFAK KIZLARININ DİYET LİSTESİ
!!!!!!!! TARTILARA KÜSMEYE SONNN !!!!!!
------------boy--------başlangıç kilo----hedef kilo
duygu c.----1.70--------------59--------------55
yengeç123---1.63---------------57------------50
angelgözde--1.70--------------58.5--------------55
_ kvsr_ ------1.63--------------61--------------55
grimsi_-------1.70--------------61--------------58
nefesim-------1.67----------------65-------------50
hayraniim-----1.65---------------66----------------?
mmeerraall----1.65---------------56---------------50
!!!!!!!!!!!!!! Tartılara Küsmeye SON! !!!!!!!!!
GÖZDE TEBRİKLER CANIM
(sanırım senden başka kilo veren olmadı..)
aaaa bi tek ben mi vermişim ama ben kafaya koydum cnm yaaaa şuan ki hedefim 53 fln verdikçe sanırım 50ye kadar düşcemmmm
bilirim cnm duruo zamanın da 21 kilo verdimmmbenbuhafta devam ettirdiysen arkası gelir canım..bazen kilo verme duruyo..benim şuan öyle 61de takılı kaldım..spor falan yapıyomusun peki..azcık bizede de bakem
yengeç sevdilisi ile anca yedi bu hafta hamburgerleriiiyengec123 sen naptın canım
bilirim cnm duruo zamanın da 21 kilo verdimmmben
ama durmak yok vercem gene manken gibi olcam yaza düğünüm var kısmetseee
yok çalıştığım için sürekli ayaktayım koşuşturuorum cnm spora vakit kalmıo ama spor kadarrr hareketliyim ama geceleriii mekik fln çekerim o kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?