Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet kyamam yaa , bide bu ara tutturdu benm ki izine gelmicem çabuk bitiricem diyoo , ben gidiyim diyorum bi haftasonu yanına amaaaaaa uzak nası olcak bilemiorm

kızlar bu aralar bu topik fazla boş kalıooo ben üzülüorummmm bir sürü şafakçıyız ama topik bomboşşş

evet kyamam yaa , bide bu ara tutturdu benm ki izine gelmicem çabuk bitiricem diyoo , ben gidiyim diyorum bi haftasonu yanına amaaaaaa uzak nası olcak bilemiorm

canım bizde öyle düşünerek devam ediyoruz askerliğe 7 ay oldu daha gelmedi izine
ben bayramda kaldım 3 gün yanında birde yılbaşında gidicem inşallah böyle idare ediyoruz

istanbul ankara kaç saat bilemiyorum ama cesaret işi canım. izin kullanmıcm die benimkide dio ama dayanamazlar..yeni gitikleri için genelde böle düşünüyolar sanırım:26:

bencedee , ilk izine geldiğinde bana haber vermedi ailecek CIA gibi çalıştılar kalbime indirdiler :) belki yine öle yapıcaktr ama bu sefer yemezlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…