evet ayneeenn güzel olucak..hediyelerimizin resimlerini ekleyınce kıskanmasınlar
bencedee , ilk izine geldiğinde bana haber vermedi ailecek CIA gibi çalıştılar kalbime indirdiler :) belki yine öle yapıcaktr ama bu sefer yemezlerrrr
Aaaaa kevser katılmalsıınnnnnnnnn
ben kıskandım bilebikaç resim görmüştüm diğer topiklerde ama ben katılamıyorum :84:
ay kızlar konumuzla alakası yok ama bişey sorucam :18: benm nişan sandığım yapım aşamasında yani sandığı aldıkk saten kaplicaz işlemeli falan olucak değişik olsun istedim, inş çok güzel olucak . ama erkeğe sandık gitmez falan yazmışlargitmezmi kii neye koycas aldıklarımızı
sağlık olsun canım napalım
bende gitmez diye biliyorum. Sandık kendi evinize gitcek yanlış bilmiyosam iki ablam evlendi isinidede öyle bişi yapmadık çünkü
plakalar listemizin yeni sitili nasıl olmuşş
çok beğendiiiimmmm nınınıı nı nııı :) vee mutlu soonn gibisinden olms
evetthepimizzz tezkereden sonra söz nişan düğün vs. onun için mutlu sonn
evetthepimizzz tezkereden sonra söz nişan düğün vs. onun için mutlu sonn
ayh bende o günleri bi görsem şimdiden heyecan basıyoAllahh hepimizi tamamına erdirsinn bi an öncee zatenn benm askerim isyanlarda gelir gelmez düğün anlamam söz nişen diyoo ama olmaz herşey 4 4lük olsn istiyorum benn
inşşallah canım ya bi gelsinlerde askerlerimiz.senle konusamadık hiç bu arada hoşgeldin aramıza tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?