Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay kızlar konumuzla alakası yok ama bişey sorucam :18: benm nişan sandığım yapım aşamasında yani sandığı aldıkk saten kaplicaz işlemeli falan olucak değişik olsun istedim, inş çok güzel olucak . ama erkeğe sandık gitmez falan yazmışlar gitmezmi kii neye koycas aldıklarımızı

bende gitmez diye biliyorum. Sandık kendi evinize gitcek yanlış bilmiyosam iki ablam evlendi isinidede öyle bişi yapmadık çünkü

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
( 81-DOĞAN GÜNEŞ )

:123:...11/12/2010 seht= 12 bingöl selam...:123:

:123:...20/12/2010 yorgunsewda= 20 denizli selam...:123:

:123:...31/01/2011 flowerb= 62 tunceli selam...:123:

:123:...04/02/2011 03062008= 66 yozgat selam...:123:

:123:...18/02/2011 babyke= 81 düzce selam...:123:

:123:...18/02/2011 busrae= 81 düzce selam...:123:​

-----------
-----

bende gitmez diye biliyorum. Sandık kendi evinize gitcek yanlış bilmiyosam iki ablam evlendi isinidede öyle bişi yapmadık çünkü

napalım canım gitcek mecbur bende görümcemle konstum oda sandığı biz alcektik erkek alır dedii amann ne bilelim adetler değişiyoo.. ne fark eder dedimmm. ama benm sandğım bi ilk olucak hiç biyerde yok öle deri falan var hep

evetthepimizzz tezkereden sonra söz nişan düğün vs. onun için mutlu sonn

ayh bende o günleri bi görsem şimdiden heyecan basıyo Allahh hepimizi tamamına erdirsinn bi an öncee zatenn benm askerim isyanlarda gelir gelmez düğün anlamam söz nişen diyoo ama olmaz herşey 4 4lük olsn istiyorum benn

inşşallah canım ya bi gelsinlerde askerlerimiz.senle konusamadık hiç bu arada hoşgeldin aramıza tatlım

inşşallah canım ya bi gelsinlerde askerlerimiz.senle konusamadık hiç bu arada hoşgeldin aramıza tatlım

hpşbuldumm sekerimmm aranıza istanbl ümraniyeden katılıormm askerimle de 2007 den beri (ayrıla barışa) sevgiliyizz , aynı okuldaydık anlicağın okuttuk büyüttük askere yolladk :84: safak 383

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…