Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sorarlar derdin ne diye
Derdim sana doymaz doymaz inan
Bu efkârın bir tarifi yar
Kitaplara sığmaz sığmaz inan

Alma alma ahımı
Yalanım yok yok günahım yok
Gayrı duy figanımı
Benim sensiz muradım yok alma

Yalnız yürüdüm yalnız uyudum
Yalnız kanadım ve bilmez inan
Bu efkarın, bir tarifi yar
Kitaplara sığmaz sığmaz inan

Alma alma ahımı
Yalanım yok günahım yok
Gayrı duy figanımı
Benim sensiz muradım yok alma

Dailymotion - Erdem Ergün "Alma Ahımı" - Müzik Kanalı

selam kızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bakalım:82:

in$allah canim in$allah :79: bekliyorum i$te ne zaman tekrar yazarsa yine o zaman ileti$ime geceriiim
ah bende de tam tersi canim , aksam eve gelince halim kalmiyo
bitsin canim $afaklar bitsin de kavu$alim

Allah gönlüne göre versin ladymm emeğinin karşılığını alırsın inşallah.....Bizim için bunu demek biraz erken ama bitsin şafaklarr kavuşalım tez zzmaanda inşallahhh

[/QUOTE]didem_evo;16058527]durum ihmale gelmez
ben gaziemiliyim orda uzun yıllar yaşadık durucum:97:
İzmirde ayrancılar diye bir yer var bilirmisin akan su var piknik yapıyosun oraya giderdik her haftasonu çok güzel günlerdi
[/QUOTE]

Gaziemiri bende çok severim canım merkez Tansaşın oralar Belediyrnin oralar en güzel yerlerii.....Didemim bilmemmi ben yedi göbek İzmirliyimm... Bizde Ayrancılara giderdik Kaynaklara ama şimdi hiç gitmiyozz..

güne ne kadar mutlu başlamıştım...çarşıya çıkmıştı sevgilim...

kavga ettik çok kötü çokkötü hemde

slm kızlar ben geldım safak 400 mehatap 9

Mehmetçik Artık Garson Olmayacak
Genelkurmay, artık vatani görevlerini yapmak için gelenlerin hizmet alanlarında kullanılmamasına karar verdi. İlk etapta Türkiye İş Kurumu’ndan 5 garson 8 hizmetli talebinde bulundu

HÜSEYİN ÖZAY ANKARA

Askerlik süresi ve bedelli askerlik konusunda yapılan çalışmalar sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, 65 bin askeri orduevi ve sosyal tesislerde hizmetli er olarak görevlendirdiği gündeme gelmişti. Bu durum, kamuoyunda eleştiri konusu olmuştu. TSK’nın, bu tür hizmetlerin sözleşmeli personel tarafından gerçekleştirilmesi için Maliye Bakanlığı ile konunun ele alındığı bildirildi. Ancak yeterli kadronun bulunmaması nedeniyle, TSK’nın ihtiyacı olan hizmetli alımını gerçekleştiremediği kaydedildi. Ancak, önümüzdeki yıllardan itibaren, TSK’ya daha fazla hizmetli kadrosu ve ödeneği verilerek hizmetli er sisteminin tamamen kaldırılacağı bildirildi.

:92:ben geldim bebekler

Hoşgeldin tatlımm

gazi emirli misin kızz sennn?benm askerimde orda gerçi artık son 10 günüüüü

canım askeriyenin olduğu yer Gaziemir diye geçiyor ama Gaziemir e uzak orası Beyazevler diye bir yer var oranın tepesi oluyor askeriye...

Hoşgeldin cnmm.. 400leri bitirmişsinn maşşallah.

ayy hep öyle olur zaten, ben hangi gün salsam kendimi gelmiyo nasolsa desem kesin o gün gelir gelsin de olsun varsın, yeter artık didemim yaaa
plakalara yaklaştıkça sıyırmak üzereyim diyosun devremm
ho$buldum fistiiiim :80:
gözün aydin canim bu arada $afak 99 olmu$

[/COLOR][/FONT][/B]

Sağol canım ya darısı başına

Allah gönlüne göre versin ladymm emeğinin karşılığını alırsın inşallah.....Bizim için bunu demek biraz erken ama bitsin şafaklarr kavuşalım tez zzmaanda inşallahhh
amin canim in$allah öyle olur , cok tesekkür ederim
evet ama bizim $afaklar da bitecek birgün :92:

400Ler bitiyooo

evet canım gecıyo yaa allahım ınsallah 400 lerın tammen bıttınıgınıde gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…