duru'mmmmm ho$buldum canim :80:Ladymmmmmmmmmm hoşgeldinnn uzun zamandır görmüyorum senii.. napiyosunnn?? nasıl gidiyor askerinlee..
Bu arada benim şafak 319 tatlım
pissy'm $afakda$iiim ho$buldum canim :80:yavruşkalar Allah parmaklarınıza zeval getirmesin :81:
laydim hoşgeldin sende
evet canim tüm gün okulda oldugum icin giremiyorum bi baktim yeni topic acilmi$ hemde 80lere kadar gelmi$ :79:ay sorma bir kaynıyoruz bir kaynıyoruz bu ara ne kalabalıklık anlatamam sana, eskiden bütün gün girmeden 1 sayfa ilerlerdi ancak şimdi 2dkk bakma 3 sayfa ilerliyor
amiinnn canııım biz de öyle dua ediyoruz, artık özlem dorukta geziyo sinirler yerde sürünüyo, bitmesi lazım hemencecik :93:
blue canim :80: ho$bulduum te$ekkür ederiim canim iim ben , sen nasilsinhoşgeldin canım nasılsın görüşemiyoruz hiç:80:
kızlarrrr hawa çok güsel...aama dışarı çıkmak istemiomtlfn elimde sewgilimden tlfn bekliomm...sanırsam deprosyan grdimmmm :94:
kızlarrrr hawa çok güsel...aama dışarı çıkmak istemiomtlfn elimde sewgilimden tlfn bekliomm...sanırsam deprosyan grdimmmm :94:
dun jartiyer aldım kırmızı piere cardin o yanı baska yok ama ozel gunumdeyım 5 gun mazaretımı var anlıycagın :92::90:
tatlım 99 şafağım
Selaamm Didoş'umm, az kaldı evettt ama acayip sıkıldım yaa bitsin artıkkda
ikili raakamlara düşeyim.. Sen düştün galiba şafak kaç
[/COLOR][/I]
aşkını ihmal etme alınıyolar hemencik dimibende iyiyim didemcimm yoğunluktan askımın mesajlarını geç cevapladımm biraz sitem etti bana ama gönlünü aldımmesmer bombam ne güzelsin sennn:98:
yapsın canım süprüzler güzeldir her zaman ama sen hazırlıklı ol valla enişte en bakımsız halinde çıkmasın karşınaOcak sonu şubat başı 2-3 hafta kadar öyle gezeceğim valla canım
söylese keşke gidip de karşılamak süper oluyo ama napalım hayal kuruyo şimdi orda öyle bi süpriz yapıcam ki diye yapsınbakalım napıcak
hoşgeldin bebekkben geldiim az bii okuldan girdim
oo kizlar baya kaynatmi$iniz ak$ama gecmi$i okurum ma$allah
aaaaa yeni yeni smileyler gelmi$ süper ya :88:
manisanın neresi edoşum?
ben Manisalıyım lakin ekmek paramı İzmir'den kazanıyorum :97:
sağol cnm bende seviyorum 4 sene bitti aynı firmadayım ve ilk işim bu benim
ay şu pembe kulaklı smile nerede :26:
kanka ben halletcem yiğidomun işini ben başvurcamsen onun adına basvuru yap bayiden
yada telinden turkceli arasın ve tarifesini değiştirsn baska çare yok kankam =(
tmm büşüm bakıcam şimdiKızlarrr ben çıkıyorumm.. Kendinzee iyi bakın)
Didem'cimm msn'nine not yazdım..:13:
kız yapma ole pozıtıf dusun pozıtıf askerını gelcek seneye el ele kol kola gezıceksın onları dusunnnnn
duru'mmmmm ho$buldum canim :80:
eh sabah 7 de evden cikiyorum ak$am 8 de giriyorum - okuldayim tüm gün canim
ALLAHa cok $ükür canim pazar günü baya msjla$tik , bekliyorum bidaha ne zaman yazarsa artik
düzelttim canim listede, sen napiyosun nasilsin canim nasi gidiyo ?
pissy'm $afakda$iiim ho$buldum canim :80:
evet canim tüm gün okulda oldugum icin giremiyorum bi baktim yeni topic acilmi$ hemde 80lere kadar gelmi$ :79:
blue canim :80: ho$bulduum te$ekkür ederiim canim iim ben , sen nasilsin
duru'mmmmm ho$buldum canim :80:
eh sabah 7 de evden cikiyorum ak$am 8 de giriyorum - okuldayim tüm gün canim
ALLAHa cok $ükür canim pazar günü baya msjla$tik , bekliyorum bidaha ne zaman yazarsa artik
düzelttim canim listede, sen napiyosun nasilsin canim nasi gidiyo ?
Oyyy ladymm çok sevindim adına canım İnşallah tekrar biraraya gelirsinizzz...bende akşamları girmiyorum..sabahtan akşama kadar pc başında çalıştığım için akşam halim kalmıyo ondan karşılaşamadık tatlım...bende iyiym canım çok şükür şafak tüketiyoruzz.. B]
manisanın neresi edoşum?
ben manisaya çok geldim kırkağaç,akhisar..
tatlım 99 şafağım
seninde az kaldııı
aşkını ihmal etme alınıyolar hemencik dimi
ayy canım teşekkürler
sende çok güzelsin durum sarışın bombamm
ee izmirin kızlar güzeldir anacım:88:
evet didemim ya teli 2dk geç açsam hemen triplerde beyefendi bende diyom sıkıysa sivilde böyle ol... çekicez nazlarını başka çare yok cnmm...
ewet cnm izmir güzel kızları güzellll.. sen neresindensin tatlım izmirin? ben göztepeliyim
merkez'deyim didoşum :78:
gel yine kız
ohhhh maşallahhhhh askerler gelio ne güsellllhazırlık yapın tabi kızlarrrr böle cilveli olunnn:92:
tatlım 99 şafağım
seninde az kaldııı
aşkını ihmal etme alınıyolar hemencik dimi
ayy canım teşekkürler
sende çok güzelsin durum sarışın bombamm
ee izmirin kızlar güzeldir anacım:88:
yapsın canım süprüzler güzeldir her zaman ama sen hazırlıklı ol valla enişte en bakımsız halinde çıkmasın karşına
hoşgeldin bebekk
manisanın neresi edoşum?
ben manisaya çok geldim kırkağaç,akhisar..
kanka ben halletcem yiğidomun işini ben başvurcam
tmm büşüm bakıcam şimdi
ho$buldum fistiiiim :80:hoşgeldin bebekk
oo canimbende iyiyim canım 200lere düştüm aşkımda arıyor gayet iyiyim
Oyyy ladymm çok sevindim adına canım İnşallah tekrar biraraya gelirsinizzz...bende akşamları girmiyorum..sabahtan akşama kadar pc başında çalıştığım için akşam halim kalmıyo ondan karşılaşamadık tatlım...bende iyiym canım çok şükür şafak tüketiyoruzz.. B]
evet didemim ya teli 2dk geç açsam hemen triplerde beyefendi bende diyom sıkıysa sivilde böyle ol... çekicez nazlarını başka çare yok cnmm...
ewet cnm izmir güzel kızları güzellll.. sen neresindensin tatlım izmirin? ben göztepeliyim
ahhh bide benim ki gelse
durum ihmale gelmez
ben gaziemiliyim orda uzun yıllar yaşadık durucum:97:
İzmirde ayrancılar diye bir yer var bilirmisin akan su var piknik yapıyosun oraya giderdik her haftasonu çok güzel günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?