- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
benı cagırmak yok mu kızz90lar topindeim kevsercim yanlız kalma çık sende gelllll :82:
90lar topindeim kevsercim yanlız kalma çık sende gelllll :82:
hemen geliorum meral gel canım gezelim azcık
Selammm kizlar...
Hosgeldin aramiza... safak kac?
şafağım 168 cnm daha çok var
cnm 90lar topiğindeiz gel sendeanaaaa nerde benim kader kardeşlerim kismecikler yok :26:
devremmmmsin o zaman cnm bnm de şafak 167
babykem kaçırırmıyım hiç meral ben kvsr vardık kimse yoktuuu bende istiosanız gelin dedim kimseyi zorla getirmedim yaniiiiAngel bütün safak topigini bosaltiyorrr.. kaciriyor burdan 90lilar topigine.. o yuzden yalniziz
uzun zamandır yazmıyordum..yazayım dedim polemiğin içine düştüm..açıkcasıı uzun zamandır yazmıyorum yazmaktaa içimden gelmiyor..nedense bi gruplaşma söz konusu..bunu açılan topiklerin başlıklarından da görmek mümkünn..neden bu şekildee bi sınıflama ve ayrım yapılıo anlamıyorum..una neden gerek duyuluo yada onu hiç anlamıorum...selam veriyorum kimse cevap yazmıyo..herkess kendi takıldığı kişilerle muhabbet ediyo..kendimee bakıyorum..herkesee gerekli ilgiliyi gösteriyorum..birinin bir sorunu ya da problemi olduğundaa çözüm yolları arıyorum vs..bendee burda şafak saymama rağmen,gözün aydın diyenlerin sayısı 5i geçmez..neden böyle olduğunu merak ediorum sadece..konuyla hiç alakası da yok belkii..sorun olduğu içinde sölemiorum.burdan edinip görüştüğüm arkadaşlarım varr zaten o noktada da bir sıkıntım yok ama buraya gelip hiç bir şekilde kimseyle muhabbet edemiorum..he çok ta dert mi bilemem..
merhaba arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?