aaaaa cnm aşkolsun ne zaman selam verdin de almadımmm sefiom ben seniii
sen yazzz ben alırım cnm senn selamınııı allahın selamı kız alınmaz mı hiççç :13:
napıosun bakalım bu aralarrr mutlumusunnnn nasıl gidioooo hürgeneral olmak güzeldirrr tabiiii ahhh ahhh bi de ben hürgeneralll olsam daha plakalara bile geçemedim gerçiiii o daaa ayrı bi derttt
ben özellikle sana söylemedim canım..genel anlamda söylemiştim..kimse tepki vermeyince bende sallamıyorum açıkcası..ayrıcaaa herkese karşı böyle olması gerekir diye düşünüyorum..yazan herkese aynı özeni gösteriyorum açıkcasıı.görüştüğüm kişiler bile olsaa özel şeleri konuşmuorum zaten dışarıda konuştuğum için.
selam bu aradahürgeneralliğe alışmaya çalışıoruz..18 aralıkta nişanımız varr onun hazırlıkları fln koşuşturmalı geçiyoo...plakaların nasıl geçtiğini anlamıcaksın bilee önce bi düşmen lazım ama
iyiyim melekcim sen nasılsıınnnnnn ??? aşkımlaaa konuştum keyfim yerindeeee valla
hadi gözünaydın ola cnm smilelerine kavuşmuşsunnn az önce bulamıodun yhaaaabende iyiyim teşekürler
selam kızlarrr:80:
sarılaleeem msn açıkmı kuzum senin?:26:
selammm susummm napıonn olummm 2 saattir konuşmuozzz özleştikkk ehehehe
:119::119::119:
82 SONERGİZEM
104 HEJAR12
89 FIDES
130 SUSU
167 ANGELGÖZDE
167 ECEM3004
169 GRIMSI
168 KARDELEN44
171 YENGEC123
171 DUYGU_C
173 MAVIMAVIMAVI
175 NURAN07
215 NEFESİM
225 SAYSAYBİTMİYOR
Allah kavustursun canim..benide ekleyin bugün basladımmanisa askerime iyi bak
Günaydin canim benim,Günaydın güzeller
Nasılsınız _?
günaydın tatlım iiiz çok şükür.. ben triplere giriorum aradaaGünaydin canim benim,
Nasilsin nasil gidiyo.. Askin yaninda nede olsa... kesin iisinizdir :))))
hahahaha aman kirma beaa... napcan yoksagünaydın tatlım iiiz çok şükür.. ben triplere giriorum aradaa
nette görüşüoruz işte hergün başka türlü zor..
dün akşamdan beri haber alamıorum kırcam kafasınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?