Iyilik cnm senden naber cnmm
Ahh ne alaka, bir kactane yeni gelen oldugu icin, öyle yazdim?
Tmm canim ..ben şaka yaptıydımm
durgunluk var üzerimde ya szi bişe söleyin bana
ya hani cem ,eyüp durumu vardı ya ben yanlışlıkla ona göndermiştim buda baya kızdıydı ne diye arıyolar felan die
salı günü bikaç kızı eklemiş hele seda diye biri var o.önünde gideni yani öle sölim aşmış kendini kız
dünde ecrin,nurgülü eklemiş sinir oldum bana sen kimsin seni ilgilendirmez felan dedi baya tartıştık bana bu konularla gelme ne ben seninkine ne de sen benimkine karışma dedi eklemek istediğimden senden çekinmem ben felan dedi
konu bu dünde yok işte sen bana güvenseydin art niyet düşünmezdin dedi sen böle yaptıkça sana olan güvenim ve sevgim azalır dedim belliki bu hafta beni sinir etmekle geçiriceksin buluştuğumuzdada aynı durum olucak dedi
Iyilik cnm senden naber cnmm
)Hoşbuldum duygu cum sende hoşgeldinn...
nasılsın?
Aynen bendensin ozaman..İyilik ne olsun, gün öldürmeye devam ediyorum
Şafak kaç oldu ya hiç bakmıyorum haftada bir baksam yetiyor du b bakim
)
Çok sıkıldım durucum ya, yarın cem yılmazın filmi gösterime giriyor onu merak ediyorum
Dün akşam da DVDsini izledim güzel olmuş, Soru Cevap izleyen var mı bilimyorum
atışmışsınız yine seninkiyle okudum :44:bundan önceki sayfada yazdım durumm
iyiym bend eduygum,durum
bebişim gerçekten doğru bu boşanmalarının hep internet yüzünden olduğu ya.
ben anlamıyorum nasıl bir iştir.
ne olursa olsun çok yanlış bişey ne demek ya kızları eklio sen kimsin seni ilgilendirmez demelerrrne sebeple olursa olsun böyle bişey yapması ve bunları demesi olmaz burcum..
Aynen bendensin ozaman..
bak bakalimmmmm Biteni yaz buraya
atışmışsınız yine seninkiyle okudum :44:
Allah sabır versin burcucum sana ya inan çok yorucu bir ilişki sizinki
ben bu kadarını kaldırabileceğimi düşünmüyorum şahsen
Şafak 169
Biten 291
Plakalara son 88
hehehe haftada bir bakınca çabuk düşüyor şafak
bundan önceki sayfada yazdım durumm
iyiym bend eduygum,durum
bebişim gerçekten doğru bu boşanmalarının hep internet yüzünden olduğu ya.
ben anlamıyorum nasıl bir iştir.
bilmiyorum da burcucum ipleri biraz eline vermişsin sanki.hergün böleyiz duygum ben niye çekiyorum bunu diyorum niye işyerindekilerde gönlünü hoş tutmalı bu çocuk geldiğinden bir pazartesi mutlusun haftasonuna kadar mutsuz,üzüntülüsün yani dedi
saol duygum ne yapsam ben bilmiyorum yanyana dünyanın en mutlu insanıyız ama ertesi gününe o mutluluk tablosu yok oluyor nasıl birşey yapmak lazım anlamadımki.
Aboww helal olsunnnn !
wowwwwwwwwwwwwwwww
burasi buz gibi kizlarrrrrrrrrr
donuyommmm
burasi -9 derece
wooow bildiğin oraya kış gelmiş yahu
bizim burası halen 20 derece
wooow bildiğin oraya kış gelmiş yahu
bizim burası halen 20 derece
Okudum burcum çok üzüldüm.. neden böyle yapıyor kaan çok değişik yani bi anı bi anını tutmuyorr.. tamam sana kızdı sinirlendi ama inat için böyle şeyler yapması ve sana karışamazsın demesi çok mantıksızz.. sen bişey demedinmi peki?
facebook bencede zararlı.. bisürü arkadaşımı biliyorum..sürekli sevgilisiyle bu sebeple sorun yaşayan...
biz kullanmıyoruzz aşkım zaten izin vermiyo. bende istemiyorum zaten en güzeli böylee
bilmiyorum da burcucum ipleri biraz eline vermişsin sanki.
Ne bileyim seini kaybetme korkusu mu yok senin sevginden emin o yüzden mi böyle havalandı bunun poposu :) Bilmiyorum ki
benim sevgimden emin sanırımçünkü bunları başka birine yaşatsa çoktan bırakmıştı kaanı ya bence.
bitiyo di mi babikim ya bitiyor di miii
peşinden geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?