Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne olursa olsun çok yanlış bişey ne demek ya kızları eklio sen kimsin seni ilgilendirmez demelerrr ne sebeple olursa olsun böyle bişey yapması ve bunları demesi olmaz burcum..

bundan önceki sayfada yazdım durumm
iyiym bend eduygum,durum

bebişim gerçekten doğru bu boşanmalarının hep internet yüzünden olduğu ya.
ben anlamıyorum nasıl bir iştir.

Iyilik cnm senden naber cnmm

İyilik ne olsun, gün öldürmeye devam ediyorum
Şafak kaç oldu ya hiç bakmıyorum haftada bir baksam yetiyor du b bakim

Hoşbuldum duygu cum sende hoşgeldinn...
nasılsın?
)
Çok sıkıldım durucum ya, yarın cem yılmazın filmi gösterime giriyor onu merak ediyorum
Dün akşam da DVDsini izledim güzel olmuş, Soru Cevap izleyen var mı bilimyorum

Aynen bendensin ozaman..
bak bakalimmmmm Biteni yaz buraya

iyiym bend eduygum,durum

atışmışsınız yine seninkiyle okudum :44:
Allah sabır versin burcucum sana ya inan çok yorucu bir ilişki sizinki
ben bu kadarını kaldırabileceğimi düşünmüyorum şahsen

ne olursa olsun çok yanlış bişey ne demek ya kızları eklio sen kimsin seni ilgilendirmez demelerrr ne sebeple olursa olsun böyle bişey yapması ve bunları demesi olmaz burcum..

evet canım bu kelimeleri bana sölememeliydi gerçekten kalbim kırıldı biz evlilik dşünürken bunları ne hakla sölüyorkii
vlendiğimizde kimbilir neler olur allah bilir yani.işte sinirlendiğinde ağzından çıktığını kulağı duymuyor sendeki tipler ne dedi o nasıl erkekler öle dedi burda haklı ama bu şekilde konuşması gerçekten üzdü beni sinirlenince işte br anda çıkıyor ağzından telefonda nasıl bağırıyor bana varya

atışmışsınız yine seninkiyle okudum :44:
Allah sabır versin burcucum sana ya inan çok yorucu bir ilişki sizinki
ben bu kadarını kaldırabileceğimi düşünmüyorum şahsen

hergün böleyiz duygum ben niye çekiyorum bunu diyorum niye işyerindekilerde gönlünü hoş tutmalı bu çocuk geldiğinden bir pazartesi mutlusun haftasonuna kadar mutsuz,üzüntülüsün yani dedi
saol duygum ne yapsam ben bilmiyorum yanyana dünyanın en mutlu insanıyız ama ertesi gününe o mutluluk tablosu yok oluyor nasıl birşey yapmak lazım anlamadımki.

iyiym bend eduygum,durum

Okudum burcum çok üzüldüm.. neden böyle yapıyor kaan çok değişik yani bi anı bi anını tutmuyorr.. tamam sana kızdı sinirlendi ama inat için böyle şeyler yapması ve sana karışamazsın demesi çok mantıksızz.. sen bişey demedinmi peki?

facebook bencede zararlı.. bisürü arkadaşımı biliyorum..sürekli sevgilisiyle bu sebeple sorun yaşayan...
biz kullanmıyoruzz aşkım zaten izin vermiyo. bende istemiyorum zaten en güzeli böylee

bilmiyorum da burcucum ipleri biraz eline vermişsin sanki.
Ne bileyim seini kaybetme korkusu mu yok senin sevginden emin o yüzden mi böyle havalandı bunun poposu :) Bilmiyorum ki

Aboww helal olsunnnn !
wowwwwwwwwwwwwwwww
bitiyo di mi babikim ya bitiyor di miii
peşinden geliyorumm

selam kızlarr..iş arasında giriyorum yetişemiorum konularınıza :95:

yaaa dün ağlamaktan helak oldum deli gibi başım ağrıyor ne zormuş yaa

bir ara kaan dediydi hesapları donduralım kapatalım diye ama başka neler yaptığını blememki facede eklediği kişileri görüyroum ediorum.
evet hç tutmuyor hemde.kimi zaman gerçekten ok yorulduğumu hissediyorum off diyorum ama sevdğimden bişe yapamıyorum.ben ne hakla bunları sölüyorsun sen bana.ben senin sevgilinim ve karışmak hesap sormak en doğal hakkım dedim oda git sen eyübünle ceminle konuş dedi çıldırttı beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…