Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet tatlımm bildiin plastik saklama kabı.. üstüne evdeki nikah şekerini bozup onun tülleriyle kapladım.. elimdeki süslemelerlee süsledimm ahanda böle bişi olduyduu

pembe pembe çok şeker olmuş kurabiyeler bozulmuş ama kutu sağlam olmuş tekrar saol incim bana gelmiş gibi sevindim

yuhhh hemde ilk günden en iisini yapmışsın tatlım sonra hiç önüne geçilmez çok suistimal ederler hakkını

evet canım 7 dedı servıs var dedı cook komık 7 oldu ben hazırlandım cıkıcam adam nereye dedı eve dedım ne evı dedı bende cıkıs geldı dedım yook daha degıl demez mıı allahım koptum zaten neye ugradıgımı sasırdımm

yuh yaaaa.. sinir olurum böle yapanlara ekstra çalışma için ücret mücret te görmessinn ii yapmışsın tatlım boşwer

yuh yaaaa.. sinir olurum böle yapanlara ekstra çalışma için ücret mücret te görmessinn ii yapmışsın tatlım boşwer

yok canım ılk gunden ordakı kızlar kahve getır fotokobı cek deftere hesabı gec kahve falan getıremem dedım sevınmıslerdır ısı bırakınca

incim diğer resimlerinide şimdi gördüm..kız bu marifet değilde ne o zarfta ne vardıözel olmassa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…