aa çok saol incimya..çok güzel olmuşşş çok beğenmedim valla ben..saklama kabımı bu
meral ciddimi canım nie çıktın ilk günden
evet tatlımm bildiin plastik saklama kabı.. üstüne evdeki nikah şekerini bozup onun tülleriyle kapladım.. elimdeki süslemelerlee süsledimm ahanda böle bişi olduyduu
canım adam 7 decıkıs dedı eve geldım saat nerdeyse 10du yanı 10 kadar calısamam canım benn
ne guzel olmus canım cook marıfetlısınnn
evet tatlımm bildiin plastik saklama kabı.. üstüne evdeki nikah şekerini bozup onun tülleriyle kapladım.. elimdeki süslemelerlee süsledimm ahanda böle bişi olduyduu
yuhhh hemde ilk günden en iisini yapmışsın tatlım sonra hiç önüne geçilmez çok suistimal ederler hakkını
nasıl yapıosunz bunu kızlar
susummm
çekiliş ne zmannn
ay canım olsun onu yapabılmek bı amrıfettır bence evlenınce butun plastıklerı suslersın canımmsaol tatlım ama öle çok marifetli olduumu söyleyemicemm
canım adam 7 decıkıs dedı eve geldım saat nerdeyse 10du yanı 10 kadar calısamam canım benn
evet canım 7 dedı servıs var dedı cook komık 7 oldu ben hazırlandım cıkıcam adam nereye dedı eve dedım ne evı dedı bende cıkıs geldı dedım yook daha degıl demez mıı allahım koptum zaten neye ugradıgımı sasırdımm
ii yapmışsın meralcm.başka bulursun inş
yuh yaaaa.. sinir olurum böle yapanlara ekstra çalışma için ücret mücret te görmessinnii yapmışsın tatlım boşwer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?