yok canım ılk gunden ordakı kızlar kahve getır fotokobı cek deftere hesabı gec kahve falan getıremem dedım sevınmıslerdır ısı bırakınca
incim diğer resimlerinide şimdi gördüm..kız bu marifet değilde neo zarfta ne vardı özel olmassa
çaycıya ihtiyaçları olsaydı patron öle alırdı dimiiivalla benm burda tek bayan benim.. çok ndir çay götürrüm kalabalık önemli insanlar gelirse
didoşum sen bana yaz şimdi
özelden konuşmayın nan burdan konuşunnn
gizli özel sizlerin duymaması gereken şeylerşi klonşuoz zehram
bennnnnnnnnnn
hımmmm bend eallah allah kim bu dedim de benim aşkımla olan profili eklemişsin balımdur ben seni ekliyim:)
slm kızlarrr nasılsınız bakalım
ben valla okuldu tekrar asker yolculamaydı derken yoğundum
yetim olan amcaoğlumu dün yolculadık ağladık baya
böcüğüm yanımdaydı ama oyüzden daha rahattım diğerlerine göre çünkü böcüğümde daha kötüydüm
ama kızlar otobüse bindi kuzen sonra diğer asker yolculayanların arkadaşları istiklal marşı okuyunca kuzende asker selamına durunca biz ailecek koptuk nasıl ağlıyoruz annem annesinden bile daha kötü oldu nasıl teselli edicemizi şaşırdık
ama içimden dedim daha dün böcüğümü o otogarda nasıl yolculluyodum ve şimdi yanımda inş o da hayırlısı ile gider gelir
rabbim tüm askerlerimizi korusun inş
kız büşraa bu plakalar cidden çabuk geçioo 77 olmuşsıunnn beeeeeSelaaam kızlaaaaaar
Şafak: 77 Yalova'yaa Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?