Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy tatlımm yaaa birinn askerliği btnce sanki bnmki btmiş gibi seviniyorum varyaa allah her daim mutlu etsinn balımm sizii

canım benim keşke daha fazla bişeyler yapabilsek

ayy canımm bnmkide hasta olmuş ya sesi falan gtmişş.bnmki bazn 2 kere arıyo da o yzden sorduum tatlımm. yaa yemekfalan yiyemiyo fazla ali senn ki napmış alışmışmı bari

ayy kal bi 15 20dk daha 23 aralıktaymış yemn törenii söyledi mi senn kii

evet canım biliyorum 23ünde ama neden ya 75 gün sonra dagıtım ama yemin töreni 23ünde gaaripp

Canım Rabbim bi daha ayırmasın sizi

ne demek tatlım ya naptıkkki..Allah güzel günler yaşatsın size inş..ben bile heyecanlanıorum seni depüklerken..

ben hepinizi depüklicemm beni km depüklicekk depüklenmedenn gtmem ben burdannn

depükle depükle bizde sana geliriz kuzum..

Son düzenleme:
bn geldm kızlaaaarr depüğü kaçırdım yaaa şimdide bakıp çıkcam sevdiceğimle konuşcam yarında ehliyet sınavı var oraya gitcez sabahtan hepinize iyi geceler :):)

ayyy tatlımm yaaa birinn askerliği btnce sanki bnmki btmiş gibi seviniyorum varyaa allah her daim mutlu etsinn balımm sizii
Sağolll canımmmm bende sizinn bitincee böylee mutlu olucammm çünküü sizi çok iyi anlıyorr olucammm... Sizi de mutlu etsinnn balımmm
canım benim keşke daha fazla bişeyler yapabilsek

Canım ben senin kalbini biliyorum o bana yeterr

Esraaa'mmm çok farklı bir depüklemeydii buuuu benii çok mutluuu ettinnnn gerçektennn şuandaa çok mutluyummm vurdunn benii vurdunnn

Canım,
hayatına yeni bir sayfa açtıgını düşünüyorum,
bu yeni sayfada her anını her gününü sevdiğinle birlikte,
bir ömür mutlu mesut yaşayarak geçirmeni diliyorum.

Rabbim bu uzun yorucu yol boyunca gosterdiğiniz sabrın sonucunu verdi ve kavuşuyorsunuz,

dilerim 2 cihan saadeti nasip olur..
bir daha hiç ayrılmamanız duasıyla..

ayy canımm bnmkide hasta olmuş ya sesi falan gtmişş.bnmki bazn 2 kere arıyo da o yzden sorduum tatlımm. yaa yemekfalan yiyemiyo fazla ali senn ki napmış alışmışmı bari

canım benimki öyle bi bahsettiki resmen agzım açık kaldı ya çok temizmiş vc banyo falan yemekler çok güzelmiş yataklar çok rahatmış oldukları yerde en rahat yer onların oldugu yermiş zaten çok şaşırmıştım duyunca ama bi o kdarda sevindim tabi..
seninki yemeklerimi begenmemiş canım

bn geldm kızlaaaarr depüğü kaçırdım yaaa şimdide bakıp çıkcam sevdiceğimle konuşcam yarında ehliyet sınavı var oraya gitcez sabahtan hepinize iyi geceler :):)

iyi geceler canım bol şanss

ne güzel demişsin canım ya dilerim 2 cihan saadeti nasip olur

evt canım gerçi bnmki braz seçicidir öyle herşeyi beğenmez belki ondan kaynaklanıyodur :44::44: nese alışır zten zamanla yemeyip napcakk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…