sağolll canımmmevet canım biliyorum 23ünde ama neden ya 75 gün sonra dagıtım ama yemin töreni 23ünde gaaripp
Canım Rabbim bi daha ayırmasın sizi
bn geldm kızlaaaarrdepüğü kaçırdım yaaa şimdide bakıp çıkcam sevdiceğimle konuşcam yarında ehliyet sınavı var oraya gitcez sabahtan hepinize iyi geceler :):)
ahahahaaa depüklenmeye hiç bu kadar meraklı olmamışızdır heraldeee
Sağolll canımmmm bende sizinn bitincee böylee mutlu olucammm çünküü sizi çok iyi anlıyorr olucammm... Sizi de mutlu etsinnn balımmm
Canım ben senin kalbini biliyorum o bana yeterr
ne güzel demişsin canım ya dilerim 2 cihan saadeti nasip olur
bi yandan seviniyorum çok senin için ama kendime üzlüyorum, hem şafak karanlık
hem artık sen yoksun gibi geliyor
gel bak tamaam mı terk etmek yok bizi
cümlemize inşAllah.
bu arada evet bizim kadar depüğe meraklı olan yoktur herhalde
evt canım gerçi bnmki braz seçicidir öyle herşeyi beğenmez belki ondan kaynaklanıyodur :44::44: nese alışır zten zamanla yemeyip napcakk.
haaa uşakkkk haaaaakoppp esraaa kopppp bugünn benimmm günümmmmmm hayddii hgirrr koluuuumaaaaaa
Canım çok güzell bir dua yinee sendenn. Bu duaların benii çok mutlu ediyorr huzura eriyorumm.. Şuanda çok heycanlıyımmm cevap vermekte bilee zorlanıyorumm. Senn gibi arkadaşla tanışmak bana nasip olduğu içinn çok şanslıyımmm. Dilerimm siz dee hem bu dünya da hem ahirette ebediyete kadar birlikte olursunuzzCanım,
hayatına yeni bir sayfa açtıgını düşünüyorum,
bu yeni sayfada her anını her gününü sevdiğinle birlikte,
bir ömür mutlu mesut yaşayarak geçirmeni diliyorum.
Rabbim bu uzun yorucu yol boyunca gosterdiğiniz sabrın sonucunu verdi ve kavuşuyorsunuz,
dilerim 2 cihan saadeti nasip olur..
bir daha hiç ayrılmamanız duasıyla..
bi yandan seviniyorum çok senin için ama kendime üzlüyorum, hem şafak karanlık
hem artık sen yoksun gibi geliyor
gel bak tamaam mı terk etmek yok bizi
beste yapcam yakında depüklee benii kk depükle beni kk
olsun canım alışır zamanla ya ustaya gittiginde sipariş falan eder
evt evtt tezkere aldınızz dyee kaçmak yokk yoksaaaaadimi esraaa
hadi kızlar şafakları attıverinnnnnnnnnnnnnn..
hahaha
depüükk depükk depüklleee bizii kk
hahahahaevt evtt tezkere aldınızz dyee kaçmak yokk yoksaaaaadimi esraaa
beste yapcam yakında depüklee benii kk depükle beni kk
Canım çok güzell bir dua yinee sendenn. Bu duaların benii çok mutlu ediyorr huzura eriyorumm.. Şuanda çok heycanlıyımmm cevap vermekte bilee zorlanıyorumm. Senn gibi arkadaşla tanışmak bana nasip olduğu içinn çok şanslıyımmm. Dilerimm siz dee hem bu dünya da hem ahirette ebediyete kadar birlikte olursunuzz
Aaaaaa oldu muu şimdii amaaa ben seni yalnızz bırakmıycamm canımmm senn yanındayımmm vee burdayımm
Terkk etmemm ben burdaaa bitirdimm askerliğiii siz bitirene kadar gitmek yok bir yereee
evet tatlım yoksaaaaa
yani bilemiyorum ona göre ayaklarını denk alsınlarrr
amann yok etmesinn kilo versinn azcıkkçok kötüyüm biliyorum ama napimm bn onun zayıf halini daha çok beğeniyorumm onu bunu bırak bakalım nereye düşcekler kız sennki kaçıncı btarya kaçıncı koğuşş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?