Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım biliyorum 23ünde ama neden ya 75 gün sonra dagıtım ama yemin töreni 23ünde gaaripp

Canım Rabbim bi daha ayırmasın sizi
sağolll canımmm

bn geldm kızlaaaarr depüğü kaçırdım yaaa şimdide bakıp çıkcam sevdiceğimle konuşcam yarında ehliyet sınavı var oraya gitcez sabahtan hepinize iyi geceler :):)

sen de hoşgeldinn canımmm geç meçç olsunnn teşekkür ederim sanadaaa

ahahahaaa depüklenmeye hiç bu kadar meraklı olmamışızdır heraldeee

Sağolll canımmmm bende sizinn bitincee böylee mutlu olucammm çünküü sizi çok iyi anlıyorr olucammm... Sizi de mutlu etsinnn balımmm

Canım ben senin kalbini biliyorum o bana yeterr

bi yandan seviniyorum çok senin için ama kendime üzlüyorum, hem şafak karanlık
hem artık sen yoksun gibi geliyor

gel bak tamaam mı terk etmek yok bizi

Canım çok güzell bir dua yinee sendenn. Bu duaların benii çok mutlu ediyorr huzura eriyorumm.. Şuanda çok heycanlıyımmm cevap vermekte bilee zorlanıyorumm. Senn gibi arkadaşla tanışmak bana nasip olduğu içinn çok şanslıyımmm. Dilerimm siz dee hem bu dünya da hem ahirette ebediyete kadar birlikte olursunuzz

bi yandan seviniyorum çok senin için ama kendime üzlüyorum, hem şafak karanlık
hem artık sen yoksun gibi geliyor

gel bak tamaam mı terk etmek yok bizi

Aaaaaa oldu muu şimdii amaaa ben seni yalnızz bırakmıycamm canımmm senn yanındayımmm vee burdayımm
Terkk etmemm ben burdaaa bitirdimm askerliğiii siz bitirene kadar gitmek yok bir yereee

olsun canım alışır zamanla ya ustaya gittiginde sipariş falan eder

amann yok etmesinn kilo versinn azcıkk çok kötüyüm biliyorum ama napimm bn onun zayıf halini daha çok beğeniyorumm onu bunu bırak bakalım nereye düşcekler kız sennki kaçıncı btarya kaçıncı koğuşş:44:

kızlar bu gece çok enerjiksiniz maşallah ya bende size ayak uydurmayı çok isterdiimmmm normalde böyle mıyıl mıyıl değilim ama bugun evde kuranımız vardı çok yoruldumm bende hoplamak zıplamak istiyrum uleynn

eveet işte bunların üstüneee bida horon edelümmm

şimdi şafak atıcak kadar keyfim geldii ve şafağımı atıyıım o zaman sevde'm

Şafakkkkkkkkkkkkkk : 361 :)

60 ı yemeye son 2 günnnnnn

Son düzenleme:

59.topçu tugay kom. silah eğitim taburu 1. havan bölüğü 4. mangaa yawrmm seninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…