hadi yasemin döktürmeyee başlayalımmm
kızlaaaaarrrrr geldimmmmmm
ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİZİM İÇİN DOĞACAKKKKK
KIZLAR GEÇ BAŞLAMIYCAM ufaktan geçmişe baktımmm size ne kadar teşekkür etsem azdır
ben yokken bile dürtmüşsünüz midemi bozmuşum bugün yediğimle sanırım kustum kustum toparlayamdım bi kaç saat uyuym dedim halbiki alarmıda kurmmuştumda :26:özür dilerim kızlar tekrar teşekkür ederim
.çoookkkk mutlu oldum beee
KIZLAR GEÇ BAŞLAMIYCAM ufaktan geçmişe baktımmm size ne kadar teşekkür etsem azdır
ben yokken bile dürtmüşsünüz midemi bozmuşum bugün yediğimle sanırım kustum kustum toparlayamdım bi kaç saat uyuym dedim halbiki alarmıda kurmmuştumda :26:özür dilerim kızlar tekrar teşekkür ederim
büşraaaaaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmmmmmm sen yoksun ama eminim bu depükleri görüceksin..seni öle bi depüklüoruz ki askerinin kollarına yapış inş.. Allah mutlu günler göstersin size inşşşşş..
Eki Görüntüle 304969
kuzum geldim geldimmmBen de büşrayı depükleyim diye geldim ama yokmuuşşş :26:
Neredesin büşra kızz heyecandan bayıldın mı :)
allahım hepinize nasip etsin inş....Gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin ve bir ömür mutlu olun, bu son ayrılıgınız olur inşaAllah
buda depüğünnnnnn:
Eki Görüntüle 304990
ne özürü kız aşkolsun hadii bırak şimdi onlarıı bugün senn günün eğlenmene bakk
yarın yani pazartesi günü ikimiz birden depüklencez kızmmmm naberrrrrr niye hevesleniyorum aradan kaynıycaksın gibibüşraaa devremmmm gözünn aydınn rabbim bir daha sizi hiç ayırmasınnnn pazartesiii büyükk güünnnnnn
Bu depük sanaa yetmezz bidahaaa depüklemekk lazımm senii
hadii esraa sen başlaaa
Ayy bu ne güzel oynuyomuş bayıldıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?