Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

HAHAHA doğruu büşraaaa birlikteee depüklerizz birbirimizii yarınn süslenirr püslenirizzz askerlik bitti nasıl olsaa yandan yandan sefam olsunn ohhh

hadi ya kıyamam size gelcem orayada seni gördm ilk profiline baktım burcuda gelmiş depük atmış bide msj atmış çıkmış
ESraa yaseminn hadii başlayalımm oynamayaa konuştumm tekrarr geldimm Eki Görüntüle 304991
kıyamam yaaaa çok teşekkür ederim
gel yanıma gell gell gel yanımaaa geelll :124:

başlıyorum

Eki Görüntüle 304993
yeldim geldimm kurban olurum
geçmiş olsun kuzummmmmm yaaaaaaa..bu gece senin gecen ne önemi var..

Eki Görüntüle 304995
TODAY İS THE DAY İŞTE YARIN ONUN BURAYA GELCEĞİNİ BİLMEK HARİKA Bİ DUYGU
kocamann bir depükte benden sizzeeee uçtaaaa yapışşınn ayrımasınn sizi birii öylee birr fırlatıyorum sizi
Eki Görüntüle 304994 Eki Görüntüle 304996
CANIM ACIDI KIZM BİLİYON NASIL VURCAĞINI SENİN DEPÜKLE PROFESYONEL OLDUNN ÇOK HIZLANDIM BEE
Eki Görüntüle 304997
ahaahaaa geldim bileee ohh ohh yandan yandann

Ayy bu ne güzel oynuyomuş bayıldıım

bende çok beğendimm yaaaa teşekkür ederimmmm

resmen koptummmm

valla benim Allahın izniyle benim depük gecem geldiğindede sizi görmek istiorummmmmmmmmmmmm..

Son düzenleme:
Büşraaa valla oo zevki senin de tatman lazımdıı o yüzdennn çok hızlı attım vallaa
Bu aradaa geçmiş olsun canım çok üzüldümm sitresten oldu galibaaa

esra şirket kurak kızzz her türlü düğün nişan sünnett depük gecesii itinayla gidilirr göbek atılırrr

şarkınınn sonunu sen getr istedimm kzuuu 5te yetmez 7 tane 7 de yetmezz sadece aşkımı ver ver ver verrrr ohh ohhhh

tühhhh getirseydimm keşkeee olsunn baştan söylerizz biz deee..
Tanrımmm bna 3 taneeee 3 de yetmezz 5 taneee 5 de yetmezz 7 tane 7 de yetmezz sadece aşkımı ver ver ver verrrr ohh ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…